Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cam Filmi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

malum yasalar sürekli değişiyor biliyosunuz o yüzden bu konuda ceza yiyen biri olarak size nacizane önerim. fabrikasyon çıkışlı olmadığı sürece arabanıza cam film taktırmak istediğinizde kesinlikle ve kesinlik abi bişey olmaz diye satıcıları dinlemeyin ceza yasasına girmeyecek olan derece hangisiyse onu taktırın yoksa ceza yaptırımı var. boş yere sıkıntıya maal vermeye gerek yok.

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 10,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mete Turfan
    Mete Turfan

Sanırım bu [emoji16] Sanırım bu [emoji16]

• Oğuzhan Aydos
    Oğuzhan Aydos

Kendi arabamada babamın arabasınada sadece ön camlara film çektirdim. Ne marka ne ton kullanılırsa kullanılsın renkli camlarla renk birebir tutmuyor ama yakın renk tutturulduğunda gerçekten güzel olu

• Mete Turfan
    Mete Turfan

Sankim öyle olmuş. Laaa kelimde parlamış irezil oldum sosyeteye

Yanıtlama zamanı:

benim arabamda arka camlar orjinal karartılmış olmasına ramen ceza yazdılar ... Tabi cezayı bilir kişi raporu ile ödemedim(uğraştığımla kaldım) ... Ama orjinal olmadığı,ve kelebek camında bile film olduğu taktirde ; memur istese ceza yazabilir ... İlk ceza 75 tl filan galiba , 2.de trafikten men : :).

Tolga Başaran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Kendi arabamada babamın arabasınada sadece ön camlara film çektirdim. Ne marka ne ton kullanılırsa kullanılsın renkli camlarla renk birebir tutmuyor ama yakın renk tutturulduğunda gerçekten güzel oluyor, araçtaki bütünlük sağlanıyor. şimdiye kadar iki araçlada 2 3 kez çevirmeye girdim ama çok şükür polis bişey demedi. Bence artık eskisi kadar katı değiller, çok kıl bi polise denk gelinmesse tabi:) ama yaptırılmasını tavsiye ediyorum güneşten yanan yüzünüz kolunuz, döşemeleriniz rahatlıyor. Arabanın içi biraz daha geç ısınıyor güneş altında. Görünüş güzelliğide yanında bonus :)

Yanıtlama zamanı:

benim arabamda arka camlar orjinal karartılmış olmasına ramen ceza yazdılar ... Tabi cezayı bilir kişi raporu ile ödemedim(uğraştığımla kaldım) ... Ama orjinal olmadığı,ve kelebek camında bile film olduğu taktirde ; memur istese ceza yazabilir ... İlk ceza 75 tl filan galiba , 2.de trafikten men : : :)

malum yasalar sürekli değişiyor biliyosunuz o yüzden bu konuda ceza yiyen biri olarak size nacizane önerim. fabrikasyon çıkışlı olmadığı sürece arabanıza cam film taktırmak istediğinizde kesinlikle ve kesinlik abi bişey olmaz diye satıcıları dinlemeyin ceza yasasına girmeyecek olan derece hangisiyse onu taktırın yoksa ceza yaptırımı var. boş yere sıkıntıya maal vermeye gerek yok.

Kanun ve yönetmelik size tip uygunluk belgesi bulunan renkli cam kullanma özgürlüğü veriyor. İdare, kanun ve yönetmeliğe uygun olduğu halde sizi bu özgürlüğü kullandığınızdan dolayı cezalandırıyor ve siz de buna itiraz etmiyorsanız sizin bileceğiniz iş.

Yanıtlama zamanı:

siz de buna itiraz etmiyorsanız sizin bileceğiniz iş.

bana arka camlardaki orjinal renkli cam yetiyor , bebek için yeterli ... Ona ramen işgüzar bir polis arabamda exrta yapılmış hiçbirşey olmamasına , tamaen orjinal olmasına ramen film camdan ceza yazdı diyorum ; adam orjinal ile film cam arasındaki farktan habersiz , kanun ve yönetmelikten ne anlar . Ben orjinal diyorum ; polis bana orjinallik belgesi getir diyor :kıhkıh:  Sonra itirazımı yaptım bilir kişi ile , ceza ödemedim ... İtirazdan kastınız bu ise  :blink:  

Yanıtlama zamanı:

yok ya istemiyorum cam filmi falan gerek yok artık zaten yaz için güzel oluyodu ama artık yazında klimayı açınca sıkıntı kalmıyo.

Yanıtlama zamanı:

polis memuru orijinalliği sorarsa camın üzerindeki etikette e nin yanında "v" işareti de bulunuyor. v işareti camın fabrika çıkışlı karartılmış olduğunu ve kanunen yasal olduğunu ispatlar.

Yanıtlama zamanı:

polis memuru orijinalliği sorarsa camın üzerindeki etikette e nin yanında "v" işareti de bulunuyor. v işareti camın fabrika çıkışlı karartılmış olduğunu ve kanunen yasal olduğunu ispatlar.

Camın neresinde yazıyor
Yanıtlama zamanı:

Camın neresinde yazıyor

Alt köşelerde olan yazıların yanında yazılı.
Yanıtlama zamanı:

Bende çok araştırmıştım aracımda en ön camda Ziebart Termal film var dışardan gelen sıcaklığı %80 azaltıyor diyorlar (bu tamamen şeffaf bir film etkisi gerçekten çok iyi dış çevre ısısından dolayı iç mekana bir sıcaklık hissettirmiyor ayrıca görüşü engellemiyor), ön yan camlarımda da ziebart 2 numara cam filmi var. Düzenli kontrol ettirirsen (çok sık değil tabi ara ara) ömür boyu garanti veriyorlar. Zaman zaman kampanya yapıyorlar ama fiyatları yüksek biraz. 

Yanıtlama zamanı:

ea20fe65d60b3e44e94620f8731a951f.jpg

Sanırım bu [emoji16]

Sanırım bu [emoji16]

Mete Turfan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ea20fe65d60b3e44e94620f8731a951f.jpg

Sanırım bu [emoji16]

Sanırım bu [emoji16]

Arka plandaki şahıs önemli değil [emoji12] [emoji12]
Yanıtlama zamanı:

Yanıtlama zamanı:

Sana zahmet trafikteki arkadaşlara sorar mısın bu V harfinden haberleri var mı :)
Yanıtlama zamanı:

Ben sordum hatta bu harfi ilk önce onlar söyledi en azından buradakiler biliyorlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.