Sinan Erdoğan Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 malum yasalar sürekli değişiyor biliyosunuz o yüzden bu konuda ceza yiyen biri olarak size nacizane önerim. fabrikasyon çıkışlı olmadığı sürece arabanıza cam film taktırmak istediğinizde kesinlikle ve kesinlik abi bişey olmaz diye satıcıları dinlemeyin ceza yasasına girmeyecek olan derece hangisiyse onu taktırın yoksa ceza yaptırımı var. boş yere sıkıntıya maal vermeye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 (düzenlendi) benim arabamda arka camlar orjinal karartılmış olmasına ramen ceza yazdılar ... Tabi cezayı bilir kişi raporu ile ödemedim(uğraştığımla kaldım) ... Ama orjinal olmadığı,ve kelebek camında bile film olduğu taktirde ; memur istese ceza yazabilir ... İlk ceza 75 tl filan galiba , 2.de trafikten men : . Ekim 14, 2014 Tolga Başaran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Kendi arabamada babamın arabasınada sadece ön camlara film çektirdim. Ne marka ne ton kullanılırsa kullanılsın renkli camlarla renk birebir tutmuyor ama yakın renk tutturulduğunda gerçekten güzel oluyor, araçtaki bütünlük sağlanıyor. şimdiye kadar iki araçlada 2 3 kez çevirmeye girdim ama çok şükür polis bişey demedi. Bence artık eskisi kadar katı değiller, çok kıl bi polise denk gelinmesse tabi:) ama yaptırılmasını tavsiye ediyorum güneşten yanan yüzünüz kolunuz, döşemeleriniz rahatlıyor. Arabanın içi biraz daha geç ısınıyor güneş altında. Görünüş güzelliğide yanında bonus 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Dizdar Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 benim arabamda arka camlar orjinal karartılmış olmasına ramen ceza yazdılar ... Tabi cezayı bilir kişi raporu ile ödemedim(uğraştığımla kaldım) ... Ama orjinal olmadığı,ve kelebek camında bile film olduğu taktirde ; memur istese ceza yazabilir ... İlk ceza 75 tl filan galiba , 2.de trafikten men : : malum yasalar sürekli değişiyor biliyosunuz o yüzden bu konuda ceza yiyen biri olarak size nacizane önerim. fabrikasyon çıkışlı olmadığı sürece arabanıza cam film taktırmak istediğinizde kesinlikle ve kesinlik abi bişey olmaz diye satıcıları dinlemeyin ceza yasasına girmeyecek olan derece hangisiyse onu taktırın yoksa ceza yaptırımı var. boş yere sıkıntıya maal vermeye gerek yok. Kanun ve yönetmelik size tip uygunluk belgesi bulunan renkli cam kullanma özgürlüğü veriyor. İdare, kanun ve yönetmeliğe uygun olduğu halde sizi bu özgürlüğü kullandığınızdan dolayı cezalandırıyor ve siz de buna itiraz etmiyorsanız sizin bileceğiniz iş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2014 siz de buna itiraz etmiyorsanız sizin bileceğiniz iş. bana arka camlardaki orjinal renkli cam yetiyor , bebek için yeterli ... Ona ramen işgüzar bir polis arabamda exrta yapılmış hiçbirşey olmamasına , tamaen orjinal olmasına ramen film camdan ceza yazdı diyorum ; adam orjinal ile film cam arasındaki farktan habersiz , kanun ve yönetmelikten ne anlar . Ben orjinal diyorum ; polis bana orjinallik belgesi getir diyor Sonra itirazımı yaptım bilir kişi ile , ceza ödemedim ... İtirazdan kastınız bu ise Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan Erdoğan Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2014 yok ya istemiyorum cam filmi falan gerek yok artık zaten yaz için güzel oluyodu ama artık yazında klimayı açınca sıkıntı kalmıyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 polis memuru orijinalliği sorarsa camın üzerindeki etikette e nin yanında "v" işareti de bulunuyor. v işareti camın fabrika çıkışlı karartılmış olduğunu ve kanunen yasal olduğunu ispatlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 polis memuru orijinalliği sorarsa camın üzerindeki etikette e nin yanında "v" işareti de bulunuyor. v işareti camın fabrika çıkışlı karartılmış olduğunu ve kanunen yasal olduğunu ispatlar. Camın neresinde yazıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Oğuzhan Aydos Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Camın neresinde yazıyor Alt köşelerde olan yazıların yanında yazılı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Bende çok araştırmıştım aracımda en ön camda Ziebart Termal film var dışardan gelen sıcaklığı %80 azaltıyor diyorlar (bu tamamen şeffaf bir film etkisi gerçekten çok iyi dış çevre ısısından dolayı iç mekana bir sıcaklık hissettirmiyor ayrıca görüşü engellemiyor), ön yan camlarımda da ziebart 2 numara cam filmi var. Düzenli kontrol ettirirsen (çok sık değil tabi ara ara) ömür boyu garanti veriyorlar. Zaman zaman kampanya yapıyorlar ama fiyatları yüksek biraz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 (düzenlendi) Sanırım bu [emoji16] Sanırım bu [emoji16] Ekim 21, 2014 Mete Turfan tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Sanırım bu [emoji16] Sanırım bu [emoji16] Arka plandaki şahıs önemli değil [emoji12] [emoji12] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Sankim öyle olmuş. Laaa kelimde parlamış irezil oldum sosyeteye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Sankim öyle olmuş. Laaa kelimde parlamış irezil oldum sosyeteye Sana zahmet trafikteki arkadaşlara sorar mısın bu V harfinden haberleri var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2014 Ben sordum hatta bu harfi ilk önce onlar söyledi en azından buradakiler biliyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap