Halil İ. Oluşturma zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 26, 2014 Başlıktan da yeterince açık olduğu üzere Hill Holder (Yokuş Kalkış desteği) 'ın süresini uzatmak mümkün mü diye sormak istiyorum siz Focusseverlere... Yazılım değiştirme ile yada serviste bu yapılabilir mi? ya da Böyle birşey yaptıran var mı? Zararlı olur mu? Yararlı olur mu? (Bu arada ne alaka diye düşünebilirsiniz ama eşim için istiyorum) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 En net cevabı Ozan verir diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil İ. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 En net cevabı Ozan verir diye düşünüyorum Evet aslında Ozan Arkadaş' 'ın böyle ince işlerle uğraştığını okumuştum birkaç konuda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Evet aslında Ozan Arkadaş' 'ın böyle ince işlerle uğraştığını okumuştum birkaç konuda ooo fena yapar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 şuan bilinen bir yöntem yok, mutlaka bir modulun(BCM yada ESP) bir yerinde yazıyordur ancak birinin nerede olduğunu bulması lazım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil İ. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 ooo fena yapar BekliyorukkKK öyleyse şuan bilinen bir yöntem yok, mutlaka bir modulun(BCM yada ESP) bir yerinde yazıyordur ancak birinin nerede olduğunu bulması lazım. Serviste bu mümkünmüdür sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 BekliyorukkKK öyleyse Serviste bu mümkünmüdür sizce ? servisin yazılımını kurcaladım, böyle bir seçenek yoktu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil İ. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 servisin yazılımını kurcaladım, böyle bir seçenek yoktu. başarılı.... Şimdilik mümkün değil öyleyse, doğru anlamışmıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 başarılı.... Şimdilik mümkün değil öyleyse, doğru anlamışmıyım? evet. Ancak gözümden kaçmış olabilir tabii, onun için özel olarak gitmeyin ama bi gittiğinizde sorabilirsiniz. Hoş olsa bile servistekilerin onu bileceğini sanmıyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil İ. Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 26, 2014 Teşekkürler Ozan Bey, İyi geceler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Serviste bu mümkünmüdür sizce ? Geçen Cumartesi servis yazılımını ustamla ayrıntılı inceledik, aslında Rusların programında olan şeylerin bir kısmı resmi yazılımda yok, mesela otomatik kilit gibi. Ve istediğiniz opsiyonda yoktu. Programı değiştirmenin cazibesini bir kenara bırakırsak yokuş kalkış destek sisteminin süresi bence yeterince uzun, kullanımda bir avantaj sağlayacağını düşünmüyorum, tabii fren pedalını basılı tutma niyetine kullanılmaz ise. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Fazla bile uzun bence ki Cem abiye katılıyorum, daha uzun olmasının bir faydası olacağını düşünmüyorum. Ancak VW'in programı olan VAGCOM'larda sinyalin yanış süresine kadar ayarlanabildiği düşünülürse Ozan'ın da dediği gibi teorik olarak mümkün. Ancak o rus abinin/ablanın gerekli görüp bulması gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 El freni var, sınırsız zaman 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil İ. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2014 (düzenlendi) Geçen Cumartesi servis yazılımını ustamla ayrıntılı inceledik, aslında Rusların programında olan şeylerin bir kısmı resmi yazılımda yok, mesela otomatik kilit gibi. Ve istediğiniz opsiyonda yoktu. Programı değiştirmenin cazibesini bir kenara bırakırsak yokuş kalkış destek sisteminin süresi bence yeterince uzun, kullanımda bir avantaj sağlayacağını düşünmüyorum, tabii fren pedalını basılı tutma niyetine kullanılmaz ise. Fazla bile uzun bence ki Cem abiye katılıyorum, daha uzun olmasının bir faydası olacağını düşünmüyorum. Ancak VW'in programı olan VAGCOM'larda sinyalin yanış süresine kadar ayarlanabildiği düşünülürse Ozan'ın da dediği gibi teorik olarak mümkün. Ancak o rus abinin/ablanın gerekli görüp bulması gerekiyor. El freni var, sınırsız zaman Aynen görüşlerinize katılıyorum. Bence de sistem yeterince sağlıklı ve düzenli bir şekilde çalışıyor zaten. Extra bir şeye gerek yok yani. Ama dediğim gibi ben sistemi eşim için istiyordum. Yani kim ne derse desin istisnalar***dışında ben bayanların erkekler gibi araba kullanabileceğine kesinlikle inanmıyorum. ki zaten hergün karşılaştığım bir sürü örneği bunu bana tekrar tekrar düşündürmeye yetiyor malesef. şimdi kendi içimize geri Dönersem eşim araba kullanırken dikkatini aynı anda bir kaç şeye birden veremiyor. haliyle el freni ile kalkış yapamıyor yani düz yolda bile zorla aracı hareket ettirirken işin içine bir de el frenini indirmesi gerekliliğini kabullenemiyor. :-D yani yokuş kalkış desteğine rağmen debriya basıp vitesi attıktan sonra kalkış yapmak için önce kendini ayaklarına adapte etmeye çalışıyor bunu sağladıktan sonra, Sol ayağını yavaş yavaş kaldırırken arabanın kavrama noktasını yakalayıp yakalayamadığını anlamaya çalışıyor, bunu fark ettikten sonra ise yavaş yavaş gaza basmaya başlıyor ve herşeye rağmen o güzelim focus öksüre öksüre stop ediyor. Bunu en az beş kere tekrarlayıp yine de başarılı olamayınca direksiyonu bana bırakıyor. :-D işte bu anlattığım bi 5saniye sürüyor tabi araç geri kaçmasın diye de benim elim el freninde oluyor. İşte bu sebeple ki Hill Holder süresini bi 5saniyeye çıkartmak onun işini yeterince kolaylaştıracak diye düşünmüştüm ama malesef olmuyor. Yorum ve bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim. :-) Mart 27, 2014 Halil İ. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan G. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 valla bizim hanımda da aynı durum söz konusuydu...ben de önce düz yolda başladım, sonra yavaş yavaş eğimi artırdım.belki 1 depo benzin yedik, biraz da debriyaj balatasından ama şu an bayaa baya öğrendi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Biraz sabırla pratik yaparsa kısa sürede bu sorunlar mazide kalır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Halil İ.
Başlıktan da yeterince açık olduğu üzere Hill Holder (Yokuş Kalkış desteği) 'ın süresini uzatmak mümkün mü diye sormak istiyorum siz Focusseverlere...
Yazılım değiştirme ile yada serviste bu yapılabilir mi?
ya da Böyle birşey yaptıran var mı?
Zararlı olur mu?
Yararlı olur mu?
(Bu arada ne alaka diye düşünebilirsiniz ama eşim için istiyorum)
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 16 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap