Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226366 Arşivlerde sis farı çerçevesi ararken bunları buldum.. Bir kaç otomobil vardı içinde onların arasına, sağı solu ekleyip sunmak istedim.. Filmlere ne kadar benziyor beraber bakalım Bu fotoğraflar New York (Manhattan), Maryland ve Washington DC'de çekildi. Bu abla, NY'de sokak sanatçısı Manhattan'nin geniş caddelerinden Eski Metro Hattı - Genelde içi bakımsızdır. Yer temizdir ama duvarlar raylar pistir Ben adres ararken.. Manhattan'in güneyi Türk restoranları özenle bulundu ve ziyaret edildi Bir Apple Mağazası - Merdiven oluyor bu Metro'nun içinden.. Manhattan akşamı Ferrari Mağazası Diğer meşhur Apple Mağazası Hanımları getirirseniz buradan çıkmaz Mertcan seni de unutmadık.. Meşhur Fifth Avenue Havalanından girince ilk karelerden.. Taksinin içi genelde böyle ama bu otomobiller artık tükenmek üzere, çok tüketiyorlar. Honda'nın lüks markası - ACURA Ford'un amiral sedan'ı Manhattan sahili, okyanus'a açık - yüzmesi sıkıntılı - Kiralık Dodge - Kötü araba... DC ve NY arası otoyol.. Maryland'de evler.. DC'deyiz.. Ufak - Minik - Cici Beyaz Saray Senato Burada.. Akşamları At Yarışı - Kadınlı Erkekli Kurs'tan arkadaş ve ben İkiz kulelerin yerine yapılan yeni kuleler ve turistler Çok fazla detaya giremedim, sanırım yeterlidir.. Fotolar karışık Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226375 bır kac sene önce cekılmıs gıbıme geldı yakup abı sankı orda bıraz daha gencsın Ayrıca beyaz saraya be önundekı havuza bayıldım kod adı olympus fılmındekı havuzlu sahne geldı dırek aklıma Apple yıne number one Ins bırgun bende gıdebılırım hatta boyle ulke ulke gezebılırım Teşekkur etmeyı unuttum sanma Çok tesekkur ederız emegıne saglık abı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl Yazar comment_226377 bır kac sene önce cekılmıs gıbıme geldı yakup abı sankı orda bıraz daha gencsın Ayrıca beyaz saraya be önundekı havuza bayıldım kod adı olympus fılmındekı havuzlu sahne geldı dırek aklıma Apple yıne number one Ins bırgun bende gıdebılırım hatta boyle ulke ulke gezebılırım Teşekkur etmeyı unuttum sanma Çok tesekkur ederız emegıne saglık abı Öyle öyle hem genç hem zayıf 3.5 yıllık bu fotolar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226385 Ukrayna Pripyatla beraber NYC dünyanın en çok merak ettiğim yerleri. Umarım bu yerleri görüp ABD'nin o uçsuz bucaksız tenha yollarında kaybolabilirim. Emeğinize sağlık teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 12, 201412 yıl comment_226388 Hele şükür merdiven basamaklarını görebildim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226392 Paylaşım için teşekkürler. Resimler çok iyi,filmlerdekine benziyor,ama o yolları aynı bizimki gibi yama dolu. Birde kavşaklarda döner refuş yok sanırım, nasıl oluyor,dönüşler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226411 Filmlere ne kadar benziyor beraber bakalım Evet aynı filmlerdeki gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226413 Yaw ne geziyorsun be Yakup um...:): emeğine, gezmene sağlık.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226654 inşallah bizde bigün Amerika sokaklarında gezme fırsatını yakalarız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226669 filmlerdeki gibi güzel bir gezi olmuş çekimlerle dahada güzelleşmiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın