Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223469 Arkadaslar aracimin orta konsol araba esnedikce gacir gucur ses yapiyor.orta konsol dedigim yer kolcakla baslayip klimanin altina kadar giden bolum.buna ne yapilabilir.bunun gevseme ihtimali akabinde sikistirilmasi gibi bir olay olabilir mi Mart 3, 201412 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223497 2 ayrı servis buna care bulamadı. orta bölüm hariç müzik sistemi, göstergelerin olduğu bölüm + cam ile konsolun birleştiği yerin ortasından geleceklere de hazırlıklı olun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223501 cam ile konsolun birleştiği yerin ortasından geleceklere de hazırlıklı olun.. Benimde geçen gün araziye çıktıktan sonra cam ile konsolun birleştiği yerden gıcırtı geliyodu. Sonra sert bir çukur darbesiyle kesildi o ses (Not: denemeyin ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223505 Kullanılan malzeme soğukta ses yapıyormuş diye bir servis çalışanı söylemişti. Benim gözlemlerim de o yönde ısınınca ses yoktu. Tabi böyle bir araçta böylesine gıcık seslerin gelmesi ayrı bi gariplik tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl comment_223510 Arkadaslar aracimin orta konsol araba esnedikce gacir gucur ses yapiyor.orta konsol dedigim yer kolcakla baslayip klimanin altina kadar giden bolum.buna ne yapilabilir.bunun gevseme ihtimali akabinde sikistirilmasi gibi bir olay olabilir mi Hiç uğraşma Ufuk değişim hakkını kullandın..:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 3, 201412 yıl Yazar comment_223517 Abi valla gıcırtısından tıkırtısından bıktım.Serviste beni görünce köşe bucak kaçar oldular.eski araçta bu kadar ses yoktu. kesin ahlarını aldım adamların artık değiştirmem herhalde Bekir abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl comment_223788 Gicirti geldigi anda el freninin uzerine basmayı deneyin, orası da ses yapıyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl comment_223804 Medya sisteminin olduğu bölüm, cam ile konsolun birleştiği yer, emniyet kemeri haznesi, şoför camının kapı üstünde birleştiği nokta.. vs vs vs.. uğursuz hayaletler gibi bir gelip bir kayboluyorlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 4, 201412 yıl comment_223933 Bence bunlar icin kimse arabasının herhangi bir yerini söktürmesin. Kısa vadede (belkide psikolojik) gecmis gibi hissedilsede uzun vadede söküp takmak yüzünden eskisine oranla daha fazla gicirtilar olacaktır. Aracı aldığımın 2nci gunu ic trim sesleri yüzünden servise gittiğimi bilirim. Keske hic gitmeseymisim.. Mart 4, 201412 yıl Kahraman Karaçoban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 8, 201412 yıl comment_225225 servis en garantisi ayni sikinti bende de oldu arabayi servise verdim.test sürüşü yapildiktan sonra orta konsolun uzanti yerlerini söktüler.daha sonradan ses gitti Mart 8, 201412 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi LÜTFEN BÜYÜK HARF KULLANMAYINIZ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 201411 yıl comment_266581 Merhabalar, yeni konu açmak yerine bunu dirilteyim dedim. Benim arabanın hız/devir saatinden uzun süredir zırıldı geliyordu ama sadece düşük hızda parke taşlı yolda yapıyordu. Artık normal asfalttada zırıl zırıl ötüyor. Aşırı rahatsız edici bir ses. Sanırım karşılaşan olmuştu bu sorunla. Çözüm bulan varmı? Yoksa serviste değiştirmem mi gerekir göstergeyi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266589 Merhabalar, yeni konu açmak yerine bunu dirilteyim dedim. Benim arabanın hız/devir saatinden uzun süredir zırıldı geliyordu ama sadece düşük hızda parke taşlı yolda yapıyordu. Artık normal asfalttada zırıl zırıl ötüyor. Aşırı rahatsız edici bir ses. Sanırım karşılaşan olmuştu bu sorunla. Çözüm bulan varmı? Yoksa serviste değiştirmem mi gerekir göstergeyi ? Sayacın sağını solunu mıncıkla, ileri geri ittirip çek, düzelir. (tabii o an için) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266590 gıcır gıcır araba. millet arayıpta bulamıyor. daha ne istiyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 201411 yıl comment_266613 Ses devir saatinin içindenmi geliyor acaba yoksa devir saati montaj yuvasına tam oturmadığı için mi ses yapıyor? bi söküp bakasım var ama belki yalıtım denerim orayada Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın