Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Orta Konsol Gicirdama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar aracimin orta konsol araba esnedikce gacir gucur ses yapiyor.orta konsol dedigim yer kolcakla baslayip klimanin altina kadar giden bolum.buna ne yapilabilir.bunun gevseme ihtimali akabinde sikistirilmasi gibi bir olay olabilir mi

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

2 ayrı servis buna care bulamadı. orta bölüm hariç müzik sistemi, göstergelerin olduğu bölüm + cam ile konsolun birleştiği yerin ortasından geleceklere de hazırlıklı olun..

Yanıtlama zamanı:

cam ile konsolun birleştiği yerin ortasından geleceklere de hazırlıklı olun..

Benimde geçen gün araziye çıktıktan sonra cam ile konsolun birleştiği yerden gıcırtı geliyodu. Sonra sert bir çukur darbesiyle kesildi o ses (Not: denemeyin :D

Yanıtlama zamanı:

Kullanılan malzeme soğukta ses yapıyormuş diye bir servis çalışanı söylemişti. Benim gözlemlerim de o yönde ısınınca ses yoktu. Tabi böyle bir araçta böylesine gıcık seslerin gelmesi ayrı bi gariplik tabi :)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar aracimin orta konsol araba esnedikce gacir gucur ses yapiyor.orta konsol dedigim yer kolcakla baslayip klimanin altina kadar giden bolum.buna ne yapilabilir.bunun gevseme ihtimali akabinde sikistirilmasi gibi bir olay olabilir mi

Hiç uğraşma Ufuk değişim hakkını kullandın..:):)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi valla gıcırtısından tıkırtısından bıktım.Serviste beni görünce köşe bucak kaçar oldular.eski araçta bu kadar ses yoktu. kesin ahlarını aldım adamların artık değiştirmem herhalde Bekir abi.

Yanıtlama zamanı:

Medya sisteminin olduğu bölüm, cam ile konsolun birleştiği yer, emniyet kemeri haznesi, şoför camının kapı üstünde birleştiği nokta.. vs vs vs.. uğursuz hayaletler gibi bir gelip bir kayboluyorlar...

Yanıtlama zamanı:

Bence bunlar icin kimse arabasının herhangi bir yerini söktürmesin. Kısa vadede (belkide psikolojik) gecmis gibi hissedilsede uzun vadede söküp takmak yüzünden eskisine oranla daha fazla gicirtilar olacaktır. Aracı aldığımın 2nci gunu ic trim sesleri yüzünden servise gittiğimi bilirim. Keske hic gitmeseymisim..

Kahraman Karaçoban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

servis en garantisi ayni sikinti bende de oldu arabayi servise verdim.test sürüşü yapildiktan sonra orta konsolun uzanti yerlerini söktüler.daha sonradan ses gitti

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
LÜTFEN BÜYÜK HARF KULLANMAYINIZ

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, yeni konu açmak yerine bunu dirilteyim dedim. Benim arabanın hız/devir saatinden uzun süredir zırıldı geliyordu ama sadece düşük hızda parke taşlı yolda yapıyordu. Artık normal asfalttada zırıl zırıl ötüyor. Aşırı rahatsız edici bir ses. Sanırım karşılaşan olmuştu bu sorunla. Çözüm bulan varmı? Yoksa serviste değiştirmem mi gerekir göstergeyi ?

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar, yeni konu açmak yerine bunu dirilteyim dedim. Benim arabanın hız/devir saatinden uzun süredir zırıldı geliyordu ama sadece düşük hızda parke taşlı yolda yapıyordu. Artık normal asfalttada zırıl zırıl ötüyor. Aşırı rahatsız edici bir ses. Sanırım karşılaşan olmuştu bu sorunla. Çözüm bulan varmı? Yoksa serviste değiştirmem mi gerekir göstergeyi ?

Sayacın sağını solunu mıncıkla, ileri geri ittirip çek, düzelir. :) (tabii o an için)

Yanıtlama zamanı:

gıcır gıcır araba. millet arayıpta bulamıyor. daha ne istiyorsunuz. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ses devir saatinin içindenmi geliyor acaba yoksa devir saati montaj yuvasına tam oturmadığı için mi ses yapıyor? bi söküp bakasım var ama belki yalıtım denerim orayada :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.