Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Elm327 ile Aktif Hale Getirilebilen Özellikler [Hill Holder Eklendi]

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
18 saat önce, Ergün YILDIZ yazdı:

C.tesi Bağcılar tarafına gelirim derseniz ben yardımcı olurum.

Ergün bey ilginiz için çok teşekkür ederim.hafta içi c.tesi dahil çalışıyorum.Saat 5 ten sonra ve pazar günleri denk gelirse isabet olacak şimdiden teşekkürler..

--0 dakika sonra eklendi--
Şimdi, Ergün YILDIZ yazdı:

C.tesi Saat 19:00 Bağcılar Olimliyat Salonu -0507-120-25-74

https://goo.gl/maps/4JBj7Fa1iiR2

anlaştık çok teşekkür ederim

• Yanıt 3,4k
  • Görüntüleme 748k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Öncelikle aracın özelliği değil, sistemi crackliyorsunuz. İkincisi sizden yorum yapmak için izin istemem gerekmiyor bilmem farkında mısınız? Üçüncüsü ben size yardım etmeye çalışıyorum, belki bir gün

• Kenan Bektaş
    Kenan Bektaş

Merhaba arkadaşlar, bugün Ergün bey ile tanışma ve aracımdaki gizli özellikleri açma şansı buldum. Öncelikle forumda emeği geçen tüm arkadaşlara, sonra yardımını esirgemeyen Ergün arkadaşımıza ve foru

• 100 metre menzili olan uzunu görmeyip 10 metre menzili olan sisi mi görecek?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

c.tesi 19:00 veya pazar gelin ben yakınım gelirken arayın sorun olmaz hallederiz.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Ergün YILDIZ yazdı:

c.tesi 19:00 veya pazar gelin ben yakınım gelirken arayın sorun olmaz hallederiz.

Anlaştık telefonunuzu kaydettim gelmeden ararım sizi çok teşekkürler ergün bey...

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar 

2013 Focus HB Trend X 95 PS kullanıcısıyım. Ekstra olarak aktif edebileceğim özellikler var mı ? Tavsiye ?

Bülent Kopuz tarafından düzenlendi
Güç eklendi

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Bülent Kopuz yazdı:

Merhabalar 

2013 Focus HB Trend X 95 PS kullanıcısıyım. Ekstra olarak aktif edebileceğim özellikler var mı ? Tavsiye ?

İlk mesajda yazıyor :) 

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu özellikler sadece Focus 3 lerde mi var. Bizim 2.5 larda böyle özellikler varmı, 

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Mevlüt Aksoy yazdı:

Arkadaşlar bu özellikler sadece Focus 3 lerde mi var. Bizim 2.5 larda böyle özellikler varmı, 

Maalesef :) Bunların çoğu ESP ile geliyor o da bizimkinde yok malum.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Ne yapalım bizde arabayı değiştirince bu özellikleri görürüz.

Yanıtlama zamanı:
17 Şubat 2017 - 09:43 tarihinde, Osman Türkol yazdı:

Siz Bolu buluşması olursa onu bekleyin artık bir ses çıkmadığına göre.O zaman halledilir.

--0 dakika sonra eklendi--

yada İstanbul,Ankara yada Bursa ya uğrarsanız hallederiz.

Otamatik kilitleme, yokuş yardımı, lastik basınç kontrolünü aktif ettim arkadaşlar forumda emeği geçen herkeze çok teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
09.03.2017 - 22:50 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı:

Benim araçta esp var yine olmuyor :aman:

Fatih Aldemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
06.03.2017 - 11:24 tarihinde, Tuncay A. yazdı:

Anahtarı al gülüm ver gülüm takıyorsun, Sonrada ELM ile otomatik farı açıyorsun bitti gitti. Bizim en zorlanmadığımız işlerden birisi bu sensör ve ayna işi olmuştu.

ELM ile hangi seçeneği değiştiriyoruz. Otomatik far için.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.

Aldığım ELM327'ler çalışmıyor.

İlk önce 39 TL lik damla entegreli bir usb ELM v.15 aldım. Evdeki denemelerimde forscanda 38400 den bağlandı, Focccusta otomatik ayar ve maksimum hız tiklerini kaldırdığımda 38400 hızda çalıştırabildim fakat arabada çalışmadı. 

Damla entegrelinin uyduruk olduğunu düşünüp FTDI chipli Pic18f2480 entegreli modeli aldım bunu da evdeki denemelerimde bir türlü çalıştıramadım.

Driveri (exe dosyası) FTDI nin sitesinde yükledim. Forscanda EL bulunamadı bağlantıyı kontrol edip tekrar deneyin uyarısı çıkıyor. Foccusta Can't init ELM yarısı çıkıyor.

Bilgisayarım Win10 pro 64 bit. 

Bu cihazlar arabaya bağlanmadan çalışmaz mı? Yoksa yeni aldığım elmde de mi bir sıkıntı var?

Yanıtlama zamanı:
Arkadaşlar yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.
Aldığım ELM327'ler çalışmıyor.
İlk önce 39 TL lik damla entegreli bir usb ELM v.15 aldım. Evdeki denemelerimde forscanda 38400 den bağlandı, Focccusta otomatik ayar ve maksimum hız tiklerini kaldırdığımda 38400 hızda çalıştırabildim fakat arabada çalışmadı. 

Damla entegrelinin uyduruk olduğunu düşünüp FTDI chipli Pic18f2480 entegreli modeli aldım bunu da evdeki denemelerimde bir türlü çalıştıramadım.
Driveri (exe dosyası) FTDI nin sitesinde yükledim. Forscanda EL bulunamadı bağlantıyı kontrol edip tekrar deneyin uyarısı çıkıyor. Foccusta Can't init ELM yarısı çıkıyor.
Bilgisayarım Win10 pro 64 bit. 

Bu cihazlar arabaya bağlanmadan çalışmaz mı? Yoksa yeni aldığım elmde de mi bir sıkıntı var?

Google elm 327 driver yazin. Totalcardiagnos.... diye bir sitede driverler var adım adım yükleyin driverleri. Birde oyle deneyin.
Yanıtlama zamanı:

Yahya bey FTDI chipli onun driverını yükledim. Win 10 da mı sıkıntı var bende mi sıkıntı var bilemedim. Forscan ve Foccus arabaya bağlanmadan ELM ile direk çalışıyor mu? Evde deniyorum su an.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.