Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Göstergeyi tanıtmamıza ragmen aşağıdaki hata kodunu bir türlü silemedim İlk sayfada bahsedildigi gibi Write to IPC diyorum yazıyor sorunsuz ancak tekrar DTC atıyor ===IPC DTC U2101:00-2F=== Kod: U2101 - Kontrol Modül Düzenlemesi Uyumsuz Durum: - Mevcut arıza kodu - talep zamanı - Bu arıza kodu için arıza lambası kapalı Modül: Gösterge Paneli Kontrol Modülü Görüntü dondur : -GLOBTIM: 163969664 sn - Evrensel gerçek zamanlayıcı -TOTDIST: 73013.0 km - Toplam Mesafe -MAINECUV: 12.00 Volt - Ana ECU gerilim kaynağı -INCARTMP: 23 °C - Araba sıcaklığında -OUTTMP: 23 °C - Sensörden Harici Sıcaklık ===END IPC DTC U2101:00-2F=== Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2016 Göstergeyi tanıtmamıza ragmen aşağıdaki hata kodunu bir türlü silemedim İlk sayfada bahsedildigi gibi Write to IPC diyorum yazıyor sorunsuz ancak tekrar DTC atıyor ===IPC DTC U2101:00-2F=== Kod: U2101 - Kontrol Modül Düzenlemesi Uyumsuz Durum: - Mevcut arıza kodu - talep zamanı - Bu arıza kodu için arıza lambası kapalı Modül: Gösterge Paneli Kontrol Modülü Görüntü dondur : -GLOBTIM: 163969664 sn - Evrensel gerçek zamanlayıcı -TOTDIST: 73013.0 km - Toplam Mesafe -MAINECUV: 12.00 Volt - Ana ECU gerilim kaynağı -INCARTMP: 23 °C - Araba sıcaklığında -OUTTMP: 23 °C - Sensörden Harici Sıcaklık ===END IPC DTC U2101:00-2F=== Bende de var o durum . Artık pek te kaile almıyorum. Hatta bir kaçı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Gez. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Arkadaşlar Elm327 nihayet bugün elime ulaştı.bir laptop bulup ilk sayfadaki tarife göre 3 özelliği açacağım inşallah. Kafama şu soru takıldı: kumandanın ortasındaki araç kilitleme tuşuna 5 saniye basılı tutunca camlar da otomatik kapanıyor. Bu 5 saniyeyi örneğin 2 saniyeye indirmenin bir yolu var mı? bir de kumandanın üzerindeki X2 tam olarak ne işe yarıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 5 dakika önce, Onur Gez. said: Arkadaşlar Elm327 nihayet bugün elime ulaştı.bir laptop bulup ilk sayfadaki tarife göre 3 özelliği açacağım inşallah. Kafama şu soru takıldı: kumandanın ortasındaki araç kilitleme tuşuna 5 saniye basılı tutunca camlar da otomatik kapanıyor. Bu 5 saniyeyi örneğin 2 saniyeye indirmenin bir yolu var mı? bir de kumandanın üzerindeki X2 tam olarak ne işe yarıyor? Bu süreyi indirmenin bir yolu focccus üzerinden yok. x2 tuşu ise iki kez seri bastığınızda bagajı açıyor. Bilgisayardaki çift tık gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Gez. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 evet 2 kere basınca açıyor ama havaya kalkmıyor..sadece bagaj kilidi açılıyor değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 (düzenlendi) 22 dakika önce, Onur Gez. said: evet 2 kere basınca açıyor ama havaya kalkmıyor..sadece bagaj kilidi açılıyor değil mi? C-Max için durum nedir bilmiyorum, bagaj kapağı ağırlığına bağlı olsa gerek otomatik bir şey değil sonuçta, dediğiniz gibi sadece kilit açılıyor, yay kaldırıyor. Focus sedanda açılıyor mesela. Haziran 30, 2016 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 25 dakika önce, Onur Gez. said: evet 2 kere basınca açıyor ama havaya kalkmıyor..sadece bagaj kilidi açılıyor değil mi? Onur sadece Titanium X elektrikli bagaj olduğu için tam açılır... Diğerlerinde kilidi açar sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Forumda 2016 cmax trend x sahibi olan varmı acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vasfi cihangir Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Aracım 2011 model focus 3 4K 1.6 TDCI Trend. Bu özellikleri ELM kablosu yardımıyla açamadım. Bu modelde olmuyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2016 (düzenlendi) 3 saat önce, Gürkan Çakıroğlu said: Onur sadece Titanium X elektrikli bagaj olduğu için tam açılır... Diğerlerinde kilidi açar sadece. iyi geceler arkadaşlar.aracım 2014 focus sedan stye plus kumandadan çift tıklayınca bagaj açılıyor ve tam kalkıyor. Haziran 30, 2016 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 iyi geceler arkadaşlar.aracım 2014 focus sedan stye plus kumandadan çift tıklayınca bagaj açılıyor ve tam kalkıyor. Bahsi geçen araç C-Max Aracım 2011 model focus 3 4K 1.6 TDCI Trend. Bu özellikleri ELM kablosu yardımıyla açamadım. Bu modelde olmuyor mu? İlk mesajda detaylı olarak açıklandı zaten. ESP varsa olur yoksa olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vasfi cihangir Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 3 saat önce, Yakup Çağatay said: Bahsi geçen araç C-Max İlk mesajda detaylı olarak açıklandı zaten. ESP varsa olur yoksa olmaz Elm bağlı read tıklıyorum ekrana "can't connect to ECU. Switch ELM to HS-CAN" uyarısı alıyorum. Çözümü nedir acaba. Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 59 dakika önce, Vasfi cihangir said: Elm bağlı read tıklıyorum ekrana "can't connect to ECU. Switch ELM to HS-CAN" uyarısı alıyorum. Çözümü nedir acaba. Teşekkürler. elm kablonuz modifiyeli ise switch i hs-can moduna al diyor. yani elm kablonuzda anahtar var ise yönünü değiştirin, yoksa zaten o kabloyla olmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vasfi cihangir Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 52 dakika önce, Hakan K said: elm kablonuz modifiyeli ise switch i hs-can moduna al diyor. yani elm kablonuzda anahtar var ise yönünü değiştirin, yoksa zaten o kabloyla olmaz... hepsi aynı değil mi bu elm kabloları? yenisini mi almam lazım modifiye mi edeyim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2016 lütfen bu forumu ve bu konuyu baştan sona iyice bi okuyun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap