Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20178 yıl Yazar comment_446276 şase eksik olsa xenon ve sinyalde sıkıntı çıkar. bende böyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20197 yıl comment_493939 arkadaşlar herkese merhaba arıcıma mercekli bi-xenon takıyorumda bu elm den nasıl aktif olunucak baya yorum yapılmış hangisinini elealacağımı şaşırdım tekrardan yardımlarız için teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 20197 yıl comment_496560 23.01.2019 - 00:45 tarihinde, Erkut yavuz yazdı: arkadaşlar herkese merhaba arıcıma mercekli bi-xenon takıyorumda bu elm den nasıl aktif olunucak baya yorum yapılmış hangisinini elealacağımı şaşırdım tekrardan yardımlarız için teşekkürler #14 'ü Alternative HID yapacaksınız. Normal xenon uyarı vermiyor. Ozan hocama sordum cevap alamayınca geçen hafta taktığım merceğe bugün led ampul taktım. Belki uyarı vermez dedim ancak verdi. Kısalardan hat çekerek bir T10 ampul taktım farın arkasından motor tarafına çıkardım. Uyarı kesildi. Alüminyum direnç de takabilirsiniz ancak gerek yok önermem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 20197 yıl comment_496620 Anladim kadariya xenon takinca ariza vermedi calisti. Ama led xenonda ariza verdi. Oylemi buna care olarakta ampul vs. Baglayarak kandirdiniz dilmi dogru anladim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 20197 yıl comment_496623 18 dakika önce, Erkut yavuz yazdı: Anladim kadariya xenon takinca ariza vermedi calisti. Ama led xenonda ariza verdi. Oylemi buna care olarakta ampul vs. Baglayarak kandirdiniz dilmi dogru anladim Doğrudur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20197 yıl comment_501148 Merhabalar abilerim ve kardeşlerim, aranıza yeni katıldım ancak yaklaşık 2 yıldır forumunuzu takip etmekteyim ve bir çok konuda faydalandım.. 2018 Model Focus Titanium aracım var, alırken bayide kalan son aracı aldığım için X paket alma şansım olmadı maalesef ve şimdi aracımın farlarını OEM bi xenon'a çevirmek istiyorum. Hem çıkma hem de sıfır olarak farları buldum ancak alıp almamakta kararsızım.. Aracımın soket yapısı uygun ise sadece elm ile birkaç değişiklik yaparak araç üzerinde extra bi işlem yapmadan kullanmak mümkün müdür? Yazıyı uzun uzun okudum fakat kafam karıştı. Şimdiden teşekkürler ? Nisan 15, 20197 yıl Hüseyin Uyar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 20197 yıl comment_501155 Bir saat önce, Hüseyin Uyar yazdı: Aracımın soket yapısı uygun ise sadece elm ile birkaç değişiklik yaparak araç üzerinde extra bi işlem yapmadan kullanmak mümkün müdür? Yazıyı uzun uzun okudum fakat kafam karıştı. Şimdiden teşekkürler ? Maalesef prof montaj ve yazılım bilgisi gerekiyor Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın