Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Er-ol Otomotiv Focus 3 Tft Genis Ekranlı Gösterge

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dizel için elinizde gösterge var mı ve fiyatta değişiklik var mı ? taksitle alabiliyor muyuz?

Dizel icin mevcut kdv dahil 410 tl fiyatı var . Havale/eft yapabilirsiniz ya da kredi kartı mail order yöntemiyle ödeme yapabilirsiniz.

Axess 3, Bonus 2, Yapı krediye 6 taksit yapabiliyoruz.

• Yanıt 523
  • Görüntüleme 108,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Arkadaşlar ürün olsa eğer başlık güncellenir zaten, okursanız eğer sürekli 'var mı?' 'var mı?' sorusu gelince sonuç değişmiyor   Keyifli forumlar.

• hep bunu anlatıyoruz da kimse anlamıyor.

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

şimdi 2014 makyajlı kasa geniş ekranlı gösterge  2012 aracıma alırsam dijital hız göstergesi geliyor mu ? şu an zaten aracımda geniş ekranlı gösterge mevcut elmden açılabiliyor mu ?

Yanıtlama zamanı:

Merhaba Benzinli otomatik için elinizde mevcut mu yoksa haber verirseniz sevinirim. Teşekkürler

Son mesajları okursanız eğer olmadığını ve olunca haber verileceğini görmüş olacaksınız. :)

Yanıtlama zamanı:

son mesajları okudum benzinli için olmadığını gördüm zaten otomatik için ayrıca bir mesaj yazmak istedim ve benimde talep ettiğimi görmeleri için.

Yanıtlama zamanı:

son mesajları okudum benzinli için olmadığını gördüm zaten otomatik için ayrıca bir mesaj yazmak istedim ve benimde talep ettiğimi görmeleri için.

Otomatik ayrı degil. Sadece dizel benzinli farkı var.
Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler Ozan Bey

İşte bunu bilseydim o mesajı hiç yazmazdım hem kızdım hem sinirlendim şimdi kendime  :kızgın:  :kızgın:

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Selamlar,

dün ER-OL'dan alıp taktığım benzinli göstergenin fotoğraflarını ekliyorum.

Gösterge Otokoç'ta takıldı, ortalama 30 dk sürdü. Eski gösterge sökülüp, yenisi takıldı ve bilgisayar üzerinden aracın km'si girildi.

Aracım Focus 3 1.6 benzinli Powershift.

Gösterge üzerinde hiç bir müdahale yapmaya gerek kalmadan, Powershift'in P,R,N,D,S harfleri bile kendiliğinden tanımlandı.

Bilginize..

K49ObJ.jpg

xAGP7r.jpg

Hangi otokoçta taktırdınız yenibosna mı?
Yanıtlama zamanı:

Başlığa yazılan mesajlar okunması içindir Muhammet bey, İstanbul var tabi ki okusanız tüm başlıları görebilmeniz mümkün ayrıca nelerin gerekli olduğu ne gibi durumların yaşandığı da yazılı. Insanlar bana nerde taktırdın desin diye beklemiyor zaten herşey var. Biraz okumalısınız, forum okumak için var. Call center değiliz biz.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba focus club ailesi.. dizel style aracına takan varmı bundan 

Yanıtlama zamanı:

merhaba focus club ailesi.. dizel style aracına takan varmı bundan 

Bekir Abi var Serdar Yaman var. Fakat Dizel (6bin devir) ve benzinli (8bin devir) arasında devir saati hariç bir fark yok işlev tamamen aynı.

Yanıtlama zamanı:

Bekir Abi var Serdar Yaman var. Fakat Dizel (6bin devir) ve benzinli (8bin devir) arasında devir saati hariç bir fark yok işlev tamamen aynı.

Benim araba style değil canım maraba grubu o [emoji2][emoji2][emoji2]

Emre bey yanlış anlamayın forumda bir kaç arkadaş aramızda takılıyoruz onlar için söyledim üzerinize alınmayın lütfen

Yanıtlama zamanı:

valla ben bayıldım ama takabilmek önemli alanya otokoç yada mersin otokoça gidebiliyorum ikiside böyle şeylere çok kapalılar bi xenon orjinal far montajını sormuştum adamlar sanki bi xenonu ilk defa duyuyor gibi davrandı.. aslında @Ozan Karsavuran abi bi boşlukta anlatsa takarım ben :)

Emre Gül tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

valla ben bayıldım ama takabilmek önemli alanya otokoç yada mersin otokoça gidebiliyorum ikiside böyle şeylere çok kapalılar bi xenon orjinal far montajını sormuştum adamlar sanki bi xenonu ilk defa duyuyor gibi davrandı.. aslında Ozan abi bi boşlukta anlatsa takarım ben :)

Göstergenin takılması ile ilgili konu olması lazım.Far içinde var diye biliyorum.Ayrıntılı inceleyebilirsin o konularda.

Yanıtlama zamanı:

Benim araba style değil canım maraba grubu o [emoji2][emoji2][emoji2]

Emre bey yanlış anlamayın forumda bir kaç arkadaş aramızda takılıyoruz onlar için söyledim üzerinize alınmayın lütfen

hahahahah tamam abi... bu arada st tamponu forumda nerede gördum bilmiyorum ama ne kadar acaba 

Göstergenin takılması ile ilgili konu olması lazım.Far içinde var diye biliyorum.Ayrıntılı inceleyebilirsin o konularda.

far için var biliyorum ama konudan alanya otokoçun haber yok :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.