Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Tdci 60.000 Bakımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

60.000 Bakımı, 9 civarı bıraktım, 12 buçukta aldım, fren hidroliği değişimine 100 kaat veresim gelmedi, o hariç, ekstra olarak 10 tl'lik h7 ampül var, toplamda 700 tl tuttu. 750 idi başta 50 tl indirim oldu.

Allah bir daha düşürmesin...

Bu arada hava filtresi sökükken kontağı açarlarsa bu oluyormuş:

8m7x.jpg

3'er 5'er yüksele yüksele normale dönüyor da servis elemanının bunu normal karşılamasını anlamadım ben. Filtre yokken niye kontağı açtılar acep?

• Yanıt 110
  • Görüntüleme 27,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcanım bir 60bin bakım yaptırdın,herkesi servisten soğuttun yaw:)::)))

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Evet geldik 60 bin km bakımına Ürünlerimiz burada   ürünlerin hepsi elimde olduğu için maliyet fiyatlarını yazıyorum... hava filtresi   15 tl yağ filtresi   5 tl petrol ofisi dot 4 7 tl castr

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Yakıt filtresi 165+ KDV mi çüşünüz yani

Yanıtlama zamanı:

60.000 Bakımı, 9 civarı bıraktım, 12 buçukta aldım, fren hidroliği değişimine 100 kaat veresim gelmedi, o hariç, ekstra olarak 10 tl'lik h7 ampül var, toplamda 700 tl tuttu. 750 idi başta 50 tl indirim oldu.

Allah bir daha düşürmesin...

Bu arada hava filtresi sökükken kontağı açarlarsa bu oluyormuş:

8m7x.jpg

3'er 5'er yüksele yüksele normale dönüyor da servis elemanının bunu normal karşılamasını anlamadım ben. Filtre yokken niye kontağı açtılar acep?

Yapilan islemleri de tazsaydin keske.

Yanıtlama zamanı:

oha 100 kağıt sadece polen filtresi, mazot filtresi anasının nikahı, 160 tl filtre işçiliği... hepsi +KDV bide

soygundan başka birşey değil. Temmuzda ankarada olmazsam sağlam kavga edicez gibi görünüyor... polen filtresini değiştirtmem, yakıt filtresini değiştirtmem, yağı kendim götürcem, hadi şimdiden hayırlısı.

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

60bin bakımını kendim yaparım Artıkın...

1 ay önce 95 tlye aldım yakıt filtresini servisten enjektör arza yapınca değiştirdiler bunlar neyin kafasındalar...

oha 100 kağıt sadece polen filtresi, mazot filtresi anasının nikahı, 160 tl filtre işçiliği... hepsi +KDV bide

soygundan başka birşey değil. Temmuzda ankarada olmazsam sağlam kavga edicez gibi görünüyor... polen filtresini değiştirtmem, yakıt filtresini değiştirtmem, yağı kendim götürcem, hadi şimdiden hayırlısı.

Al bendende o kadar 58 bin oldu benimki :)

Yanıtlama zamanı:

60bin bakımını kendim yaparım Artıkın...

1 ay önce 95 tlye aldım yakıt filtresini servisten enjektör arza yapınca değiştirdiler bunlar neyin kafasındalar...

Al bendende o kadar 58 bin oldu benimki :)

benim durum daha beter yaw 20binde şuan temmuzda yıldan dolayı girecem o zamana kadar ancak 25bin olur ancak yukardaki faturayı aynen geçirmeye çalışacaklar :)

Yanıtlama zamanı:

benim durum daha beter yaw 20binde şuan temmuzda yıldan dolayı girecem o zamana kadar ancak 25bin olur ancak yukardaki faturayı aynen geçirmeye çalışacaklar :)

Yarın trafik ve kasko poliçeside var mtv ödedik bu ay heryerden vuran vurana :)

Yanıtlama zamanı:

Yarın trafik ve kasko poliçeside var mtv ödedik bu ay heryerden vuran vurana :)

bu hesaplara girince insan arabaya binmekten soğuyor, durduğu yerde masraf.

Butun filtreleri Erol otomotivden alip goturmek lazim. Benim bir de balatalar cikar 60 bin bakimina. :) 1000 kagit gitti. En iyi ihtimalle. Binmiyorum ya focusa. Europa ya bincem artik. :)

normal diyodun, hala diyomusun :D

Yanıtlama zamanı:

Butun filtreleri Erol otomotivden alip goturmek lazim. Benim bir de balatalar cikar 60 bin bakimina. :) 1000 kagit gitti. En iyi ihtimalle. Binmiyorum ya focusa. Europa ya bincem artik. :)

Ben balatayı unutmuştum ki 5 ay oldu değiştireli sıkıntı yok şuan :)

Yanıtlama zamanı:

normal diyodun, hala diyomusun :D

Bu zamana kadar 3 bakim icin odedigim para bence normal. Ancak 3. Bakimda fren hidroligi kazigini 100 tl olarak malum yerde hissettim. Asil sorun o daha baslangicmis.

600 tl ye falan yaptirmam diyorum ama seve seve yaptiracagiz. :) Balatalarla beraber 1000 tl tutar benim 60 bin bakimi ya. :(

Yanıtlama zamanı:

Bu zamana kadar 3 bakim icin odedigim para bence normal. Ancak 3. Bakimda fren hidroligi kazigini 100 tl olarak malum yerde hissettim. Asil sorun o daha baslangicmis.

600 tl ye falan yaptirmam diyorum ama seve seve yaptiracagiz. :) Balatalarla beraber 1000 tl tutar benim 60 bin bakimi ya. :(

Büyükşehirler de özel zam oluyor ya başka bayiler bu kadar pahalı olmuyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.