Alparslan Kaplan Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2014 Mercedes Olayı Aşmış "farlara Dikkat" https://youtu.be/LinYoFUqFO4 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=LinYoFUqFO4 Olayı aşmış derken? Ben hangi olayı aştıklarını bilemedim. Far Fardır? Işık verir önünü aydınlatır. Ha araba aslında mobil pavyonsa güzel olmuş tabi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Ha araba aslında mobil pavyonsa güzel olmuş tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 [qrlar uote name="Servet Özkan" post="217531" timestamp="1392135728"]Olayı aşmış derken? Ben hangi olayı aştıklarını bilemedim. Far Fardır? Işık verir önünü aydınlatır. Ha araba aslında mobil pavyonsa güzel olmuş tabi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Olayı aşmış derken? Ben hangi olayı aştıklarını bilemedim. Far Fardır? Işık verir önünü aydınlatır. Ha araba aslında mobil pavyonsa güzel olmuş tabi. bence böyle bakılmamalı olaya. niye millet ledli farlara bu kadar para döküyor o zaman ledler cıktıgında da aynı muhabbet oldu geleceğin arabaları işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 güzel paylaşım ilk kez böyle bi far gördüm ve hoşuma gitti Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 "Hepsini yapabiliyorum ama gözlerimden ateş çıkaramıyorum " olmuş biraz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Olayı aşmış derken? Ben hangi olayı aştıklarını bilemedim. Far Fardır? Işık verir önünü aydınlatır. Ha araba aslında mobil pavyonsa güzel olmuş tabi.Sitemizde mevcut modifiye düşkünlerini de hesaba katın Sayın Özkan.Bir Amerikan park ya da gündüz ledi için sayfalarca yazı yazan,emek ve para harcayan modifiyecileri unutmayın. Hepimizin dibi düştü bu farları görünce. Haydi kabul edelim,fırsat olsa hemen bunlara sahip olmak isteriz değil mi? Tebrikler Sayın Kaplan, güzel paylaşım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Zevkler, Renkler ne diyelim. Ben beğenmedim. Umarım beğenenlere nasip olur bu araç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 OLed teknolojisi... Gerçekten harika ısı olabildiğince az ve uzun ömürlü.... En büyük güzelliği yeni led teknolojili farlarda yağmur,çamur,toz,toprak ışık kaybına yol açmıyor. O yüzden Mercedes mühendisleri yeni E ve S serilerinde ve sırayla gelicek olan C serisindeki led ve oled farlarda Far yıkama hususna yer vermedi ama olsun isterdim o kadar para veriyorum o robotlar olacak ve su püskürtecek agaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Çok iyiler.. Ford'da bir concept'te bu tür yönlendirmeli aydınlatma yapmıştı.Zamanla yayılır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Olayı aşmış derken? Ben hangi olayı aştıklarını bilemedim. Far Fardır? Işık verir önünü aydınlatır. Ha araba aslında mobil pavyonsa güzel olmuş tabi. 15-20 sene sonra 5-6 bin lira fark verip almayinda 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 15-20 sene sonra 5-6 bin lira fark verip almayinda Verilesi bir fark Hem çevreci hem uzun ömürlü hem performanslı.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Ben de begendim. Gerci o bastaki kirmizili yanar doner atraksiyona gerek yokmus ama farlar havali.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2014 Ben de begendim. Gerci o bastaki kirmizili yanar doner atraksiyona gerek yokmus ama farlar havali.. Kırmızı olayını anlamadım bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap