Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209347 geçenlerde kaputu açtım .minimum seviyesinin altına gelmiş acaba bu nedir bu sıvının bu kadar düşük seviyede olması sorun yaratır mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl Solution comment_209351 Motor soğutma suyu o su bitince aracta hararet göstergesi kırmıza kadar vurur dikkat etmessen de aracın yolda kalır.Motor conta yakar sana bayağı bir zarar verir.Motor soğukken Doldurman gerekiyor oranıda sanırsam 3 lt antifriz 3 lt suyu karıştır kovada sonrada doldur.Kırmızı antifriz dersen benzincilerde verirler sana Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209352 motor suyu ... ama seninki portakal suyu olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209355 Fabrika eksik koyuyor genelde servise gidin tamamlasınlar, tekrar eksilirse sorun aramak gerekir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl Yazar comment_209365 sağolun arkadaşlar 2 litre antfiriz 2 litrede su koysam yeter heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209382 sağolun arkadaşlar 2 litre antfiriz 2 litrede su koysam yeter heralde Cok fazla komple yenilemeye gerek yok eksiği tamamlayın yeter. Anca 1lt eksik var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209385 Aklıma getirmişken bende hallettireyim. Min seviyesine yakın duruyordu 4 gün önce kafa dağınık unutmayayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl Yazar comment_209389 Cok fazla komple yenilemeye gerek yok eksiği tamamlayın yeter. Anca 1lt eksik var. şuanda antfiriz yoğun duruyor dimi ? yani üstüne 1 litre su koyayım hallolur antfiriz koymama gerek yok heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209391 şuanda antfiriz yoğun duruyor dimi ? yani üstüne 1 litre su koyayım hallolur antfiriz koymama gerek yok heralde Olcturerek ve yaşadığınız yere göre karar verin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209438 Motor soğutma suyu diğer sıvılar fabrika tarafından alt sınırda konuluyor, belki turbonun da etkisi ile çok hafif bir azalma olabiliyor zamanla. Eğer Istanbul'da yaşıyorsanız ve -15 derece altına gitmeyecekseniz üzerine 0,5-1 L su koymanız yeter. Ama bu değerin altında kullanacaksanız yarı yarıya su-antifriz koyabilirsiniz. Bir şeye dikkat edin: Hazne basınç altındadır, motor sıcakken açmayın! Bir süre kontrol edin tekrar eksiltme yaparsa serviste kaçak kontrolu yaptırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl Yazar comment_209443 Motor soğutma suyu diğer sıvılar fabrika tarafından alt sınırda konuluyor, belki turbonun da etkisi ile çok hafif bir azalma olabiliyor zamanla. Eğer Istanbul'da yaşıyorsanız ve -15 derece altına gitmeyecekseniz üzerine 0,5-1 L su koymanız yeter. Ama bu değerin altında kullanacaksanız yarı yarıya su-antifriz koyabilirsiniz. Bir şeye dikkat edin: Hazne basınç altındadır, motor sıcakken açmayın! Bir süre kontrol edin tekrar eksiltme yaparsa serviste kaçak kontrolu yaptırın. sağolun efendim istanbuldayım 0 ın altına düşmüyor sıcaklık 1 litre su koyayım o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209454 o su bitince aracta hararet göstergesi kırmıza kadar vurur Yanlış, su bitince hararet göstergesi sıfıra düşüyor, termostat yuvasında ve içinden geçen suyun ısısını ölçüyor sensör su olmayınca da düşüyor, aklınızda bulunsun. Ama su azaldığında yükselebilir, o ayrı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209457 sağolun efendim istanbuldayım 0 ın altına düşmüyor sıcaklık 1 litre su koyayım o zaman. Saf su. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201412 yıl comment_209458 2001 lada vega vardı acemilik kontrol etmedim uzun yola çıkarken motorun ordan bir gümbürtü koptu gözüm takıldı hararete tavan yapmıştı. İçerisi kup kuruydu Ekledim suyu gene ama 5 dakikada çıkıyordu hararet Serviste baktılar termostat yanılmıyorsam 2 ye ayrılmış durumdaydı.Termostat yok nasıl tavan yapıyodu anlamadım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın