Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Daha önce Abs donanımı olan bir araç kullanmadığım için soruyorum...ABS fren mesafesini arttırıyor mu? Yaklaşık 1 ay önce şehir içinde 70'km hızla giderken aniden önümde duran araçla arada 30 metreye yakın mesafe olmasına rağmen çarptım. Göz göre göre yani. Sol şeritte olduğumdan sağa geçmek o an riskli geldi. Benim aracın freninden mi kaynaklı yoksa geneli böyle midir?
ABS yokken freni köklediğimde en fazla 3 saniyede duruyodum...
Soru
Coşkun Avcu
Daha önce Abs donanımı olan bir araç kullanmadığım için soruyorum...ABS fren mesafesini arttırıyor mu? Yaklaşık 1 ay önce şehir içinde 70'km hızla giderken aniden önümde duran araçla arada 30 metreye yakın mesafe olmasına rağmen çarptım. Göz göre göre yani. Sol şeritte olduğumdan sağa geçmek o an riskli geldi. Benim aracın freninden mi kaynaklı yoksa geneli böyle midir?
ABS yokken freni köklediğimde en fazla 3 saniyede duruyodum...
Coşkun Avcu tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
5
4
4
Popular Days
Ock 6
30
Ock 5
6
Ock 7
3
Ock 8
1
Top Posters For This Question
Cem Boneval 7 posts
Coşkun Avcu 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
ömer akman 4 posts
Popular Days
Ock 6 2014
30 posts
Ock 5 2014
6 posts
Ock 7 2014
3 posts
Ock 8 2017
1 post
Popular Posts
Cem Boneval
Vites düşürecek vaktin varsa zaten panik frenden bahsetmiyoruz demektir. O kadar hızlı frenlemede kompresyondan faydalanacağın vitesi seçmeyi bile beceremezsin, ayrıca düşük sürtünmeli güncel motorlar
Saruhan Özkan
Aracınız Focus 3 ABS sistemi mükemmel olan bir araba. Hatta şöyle diyim fren yaptığınızda insanı ne oluyor bu arabaya yahu denilecek sesler çıkartan sağlam bir fren sistemi var. Ben şahsen çıkan takır
Cem Boneval
Cevap verilmiş, ben de onaylayıcı mesaj atayım. ABS fren mesafesini kısaltmak için değil, dengeli, kontrollu ve aracı yönlendirme yeteneğini engellemeyen bir frenleme sunmak üzere kullanılmaktadır. Ç
Bu soruda 39 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap