Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Olay sidik yarışına gidiyor diye dusundum ama tatlıya bağlanmış... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Duvarlar kağıttan oldukça bu işler zor evde. Ses yalıtımı da saçma pahalı şimdilik, gerçek 7+1 kulaklıklar var deniyor da kulaklıkla da ne kadar film izlenir pek tartışmalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Yalnız Mehmet hoca evine davet etmiyor bir gün rastlarsınız dedi inş çık çık çık çık Bende kulakiçi creative aurvana3 ile dinliyorum, hıh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 (düzenlendi) Yalnız Mehmet hoca evine davet etmiyor bir gün rastlarsınız dedi inş çık çık çık çık Bende kulakiçi creative aurvana3 ile dinliyorum, hıh e kardeşim siz konya ya geldiniz de biz mi niye geldiniz dedik. buyrun bekleriz, buradaki arkadaşların samimiyetine güveniyoruz. (ilkokul bir e giderken cuma günleri babam çıkış törenine gelirdi, beni alırdı, sonra saat 15:00 filmine götürürdü. sene 1976.. hadi canım diyenede açın karabük ün tarihini bir okuyun derim.. karabük demir çelik fabrikasını ve şehrini 1938 den sonra alman ingiliz mühendisler inşa etmiştir. bugün insanların imrenerek baktığı amerikan banliyölerindeki evler(bahçeli araba park yeri olan) karabük te vardı, ve hala varlar. sokaklarında yangın söndürme musluklarıda dahil..sineması ise harikaydı.. https://eksisozluk.com/karabuk-yenisehir-sinemasi--1640931 ama hala karabük ten bihaber olanlar var..daha geçen öğrencim "hocam karabük ptt liginde mi oynuyor" dedi, oğlum her sezon size 3 atan takımın şehrini nasıl tanımazsın dedim ..velhasıl birşeyler yazıyorsak bildiğimizden yazıyoruz, işkembeden sallamıyoruz ki .. yani sende bizi gaza getirip bu kadar şeyi yazdırdın Çağatay.. he he he şöylde bir resim var.. http://www.haberler.com/milli-sairimiz-m-akif-ersoy-yilinin-son-gununde-3230253-haberi/ daha fazlası için yıl sonu okul töreni resimlerimi koymam lazım buraya http://www.karabukhaber.com.tr/haber-6336-sinemaya-talip-var%E2%80%A6.html Şubat 20, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Eee işimiz bu Bilgilendirme için tekrar teşekkür ederiz sonuçta 1.0 ecoboost alanlar özel insanlar canım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2014 bizde teşekkür ederiz. iyi niyetleriniz için.. kolay gele.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap