Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206330 Keşke herkes biraz daha duyarlı olsa.. Dünya daha yaşanır bir hale gelirdi. http://www.youtube.com/watch?v=BBJ8tmirUMs Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206332 Soğuk memleketin sıcak insanları 2:30 Superman Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl Yazar comment_206333 2:30 Superman Hakikaten o kadar süperkahraman var ama 2:30dakinin içine süperman kaçmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206342 Gerçekten hala az da olsa iyi insanların olduğunu bilmek de güzel bir şey. Ben son sahneyi çok sevdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206344 bizde biraz zor ama imkansız değil. adam veya bir kadın kırmızıda kalkamayınca kornolar, selektörler.. bi panik...1,23teki çocuklarda şöyle birşey varmış. uzaktaki nesnelerin ne kadar uzakta olduğunu kestiremiyorlarmış uzak yakın gelişmemiş. belli yaştan sonra bu gelişiyormuş. boyle birşey okumuştum. beni gördü heralde sokağa atlamaz diye düşünmemek lazım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206347 İçgüdü zayıf olanı ezmek veya ezilmesini beklemek ister, akıl, zayıf olana yardım etmeyi düşünür, planlar, gerçekleştirir. Aradaki farka da medeniyet denir. Alperen paylaşım için teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206351 Bu videoyu izlerken Allaha Şükür kendimden birkaç parça gördüm. Daha once de izlemiştim. Güzel paylaşım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206363 bu memlekette aracından inip yaşlı insanı yaya geçidinden karşıya geçirmeye çalışsan herhalde dayak yersin. 2. videoda treni görüpte aracı yitmeye çalışmak deli cesareti. zaten kendisi de salise ile kurtuldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206378 bu memlekette aracından inip yaşlı insanı yaya geçidinden karşıya geçirmeye çalışsan herhalde dayak yersin. 2. videoda treni görüpte aracı yitmeye çalışmak deli cesareti. zaten kendisi de salise ile kurtuldu Öyle görünse de o kadar da kötü değil insanlar. Ben yayalara, özellikle yaşlı ve çocuklulara yol veriyorum en fazla 1-2 korna yemişliğim var. Bir de ben bile bugüne kadar düzgün bir dil ve üslupla dayak yemediysem kimse iyilik sonucu yemez diye düşünüyorum. Deli cesaretine katılıyorum malesef de kimin ne olduğu belirli değilken her iyilik bir risk aslında trafikte. Bu arada arabanızın anahtarını yanınıza almadan arabanızdan inmeyin ne için olursa olsun. Türk insanı göründüğü kadar kötü niyetli değil de hem hayat, şartlar hem de gerçeklerle yüzleşmeme isteği birleşince ülkenin 90%'ı piskopat gibi davranıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206407 Öyle görünse de o kadar da kötü değil insanlar. Ben yayalara, özellikle yaşlı ve çocuklulara yol veriyorum en fazla 1-2 korna yemişliğim var. Bir de ben bile bugüne kadar düzgün bir dil ve üslupla dayak yemediysem kimse iyilik sonucu yemez diye düşünüyorum. Deli cesaretine katılıyorum malesef de kimin ne olduğu belirli değilken her iyilik bir risk aslında trafikte. Bu arada arabanızın anahtarını yanınıza almadan arabanızdan inmeyin ne için olursa olsun. Türk insanı göründüğü kadar kötü niyetli değil de hem hayat, şartlar hem de gerçeklerle yüzleşmeme isteği birleşince ülkenin 90%'ı piskopat gibi davranıyor. Üstad yurt dışında trafik anlayışı tamamıyla farklı. Avrupada neyse Türkiyede tersi. En başta anlayışsızlık, inersem döverim, yollar bana ait istediğimi yaparım, benim dışımda herkes haksız. yani trafik kültürü yok. diğeri bir sistem yok. dolmuş halk otobüsü sistemsizliğin en önemli belirtisi zaten trafik kültürünü başlamadan bitiren en önemli etken. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206408 Güzel paylaşım.daha önce yakup ta paylaşmıştı..dünyada en fazla kaza sayısıyla lider olan rusyada böyle şeyler izlemek çok anlamlı.. Aralık 20, 201312 yıl oğuz mete tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206409 O bebek yola çıkmış ya ne tatlı koşuyor öyle Paylaşılmıştı daha önce Yeşil yanar yanmaz daat sesini duyduğumuz bi ülkede yaşıyoruz malesef Birde bir gün düğünüm olursa konvoy boyunca korna çalınmamasını bildiricem gelenlere :) Aralık 20, 201312 yıl O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206410 O bebek yola çıkmış ya ne tatlı koşuyor öyle Paylaşılmıştı daha önce Yeşil yanar yanmaz daat sesini duyduğumuz bi ülkede yaşıyoruz malesef Birde bir gün düğünüm olursa konvoy boyunca korna çalınmamasını bildiricem gelenlere :) Elleri kornada bekleyip sarı yanar yanmaz çalanlar bile var burada Aynen, düğünümde bir tek korna bile çaldırtmadım arkadaşlarıma... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201312 yıl comment_206421 O bebek yola çıkmış ya ne tatlı koşuyor öyle Paylaşılmıştı daha önce Yeşil yanar yanmaz daat sesini duyduğumuz bi ülkede yaşıyoruz malesef Birde bir gün düğünüm olursa konvoy boyunca korna çalınmamasını bildiricem gelenlere :) Ben düğünde focusa havalı korna taktıracam daririri daririri daririri Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın