Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205718 Yokuş kalkiş desteği arabayi kalkışta birakmasi lazimken bırakmıyor.Neden böyle bir sorun olmuş olabilir? Daha once yasayan var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205726 Nasıl yani tam anlamadım. Zaten aracı geriye bırakmaması için yapılmamış mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl Yazar comment_205731 Nasıl yani, yürümüyor mu araç? Cem hocam el freni cekili olunca araba kalkmaz ya o şekil.yurumuyor yani.kalkista bırakmasi lazimken tutuyor aracı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205772 Cem hocam el freni cekili olunca araba kalkmaz ya o şekil.yurumuyor yani.kalkista bırakmasi lazimken tutuyor aracı. Kaldıramıyorsunuz ve yürümüyor hiçbir şekilde yani? Motor duracak kadar mı? Motor durmuyorda siz yine kırıpırdayamıyorsanız baskı balataya merhaba diyebilirsiniz belkide. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205777 @Samet Ulusoy, Aracınızda yazılımsal bir problem olabilir. Başka bir açıklaması olamaz. Aracınızın da 2013 model olduğunu göz önüne alırsak, meslek le de ilişkilendirdiğimde balatanın bitmiş olma ihtimali çok düşük. Benim de ilk aldığım zamanlarda biraz geç bırakıyor gibi oluyordu ama şu an hem kullanmasını öğrendiğimden (sanıyorum) hem de arabanın debriyajına, gazına alıştığımdan böyle bir sorun yaşamıyorum. Ama sizinki ciddi ciddi bırakmıyorsa servise göstermekte fayda var diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl Yazar comment_205787 Kaldıramıyorsunuz ve yürümüyor hiçbir şekilde yani? Motor duracak kadar mı? Motor durmuyorda siz yine kırıpırdayamıyorsanız baskı balataya merhaba diyebilirsiniz belkide. Motor duracak kadar.frene sonuna kadar basıp aracı kaldırmaya çalıştığınızi düşünün.stop edecektir.ayni şekilde.baski balata arizasi olduğunu sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205789 Motor duracak kadar.frene sonuna kadar basıp aracı kaldırmaya çalıştığınızi düşünün.stop edecektir.ayni şekilde.baski balata arizasi olduğunu sanmıyorum. Peki sorulması gereken ilk soruya gelelim. Yokuş kalkış desteğini kaldırınca ne yapıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl Yazar comment_205791 Peki sorulması gereken ilk soruya gelelim. Yokuş kalkış desteğini kaldırınca ne yapıyor? Normal hayatına devam ediyor diyebilirim Kalkıyor normal sekilde.hill holder donanimi olmayan bir araç gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205800 Normal hayatına devam ediyor diyebilirim Kalkıyor normal sekilde.hill holder donanimi olmayan bir araç gibi O zaman biraz daha hafif bir problem demektir bu. Yazılım problemi olduğunu sanmıyorum. Şayet yazılım kafasına göre bozulmaz. (Windows kullanıcılarını tenzih ederim ) Sensör vs gibi bir problemdir. Servise gidin çözerler bence hızlıca. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl Yazar comment_205806 O zaman biraz daha hafif bir problem demektir bu. Yazılım problemi olduğunu sanmıyorum. Şayet yazılım kafasına göre bozulmaz. (Windows kullanıcılarını tenzih ederim ) Sensör vs gibi bir problemdir. Servise gidin çözerler bence hızlıca. Servis yolu göründü yine desenize Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205808 İlk önce alıntı yapıyorsun ama mesajın boş sonra cevabını tekrar yazıyorsun. Arada ben merakla ne yazılmış diye bakıyorum birşey göremiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205809 Böyle birşey olması mümkün mü bilemiyorum video görmeden de pek inanasım yok. Kolay gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl Yazar comment_205814 İlk önce alıntı yapıyorsun ama mesajın boş sonra cevabını tekrar yazıyorsun. Arada ben merakla ne yazılmış diye bakıyorum birşey göremiyorum Mobilden yazıyorum farkında degilim kusura bakmayın Burası sorunları paylaşma yerimi yoksa sorunları inandirma yeri mi ? Galiba yanlış yerde başlık açtık... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 201312 yıl comment_205817 Burası sorunları paylaşma yerimi yoksa sorunları inandirma yeri mi ? Galiba yanlış yerde başlık açtık... bu kısım Yakup Çağatay 'a galiba. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın