Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hill Holder Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yokuş kalkiş desteği arabayi kalkışta birakmasi lazimken bırakmıyor.Neden böyle bir sorun olmuş olabilir? Daha once yasayan var mı ?

Yanıtlama zamanı:

Nasıl yani tam anlamadım. Zaten aracı geriye bırakmaması için yapılmamış mı ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nasıl yani, yürümüyor mu araç?

Cem hocam el freni cekili olunca araba kalkmaz ya o şekil.yurumuyor yani.kalkista bırakmasi lazimken tutuyor aracı.

Yanıtlama zamanı:

Cem hocam el freni cekili olunca araba kalkmaz ya o şekil.yurumuyor yani.kalkista bırakmasi lazimken tutuyor aracı.

Kaldıramıyorsunuz ve yürümüyor hiçbir şekilde yani?

Motor duracak kadar mı? Motor durmuyorda siz yine kırıpırdayamıyorsanız baskı balataya merhaba diyebilirsiniz belkide.

Yanıtlama zamanı:

@Samet Ulusoy,

Aracınızda yazılımsal bir problem olabilir. Başka bir açıklaması olamaz. Aracınızın da 2013 model olduğunu göz önüne alırsak, meslek le de ilişkilendirdiğimde balatanın bitmiş olma ihtimali çok düşük.

Benim de ilk aldığım zamanlarda biraz geç bırakıyor gibi oluyordu ama şu an hem kullanmasını öğrendiğimden (sanıyorum) hem de arabanın debriyajına, gazına alıştığımdan böyle bir sorun yaşamıyorum.

Ama sizinki ciddi ciddi bırakmıyorsa servise göstermekte fayda var diye düşünüyorum.  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Kaldıramıyorsunuz ve yürümüyor hiçbir şekilde yani?

Motor duracak kadar mı? Motor durmuyorda siz yine kırıpırdayamıyorsanız baskı balataya merhaba diyebilirsiniz belkide.

Motor duracak kadar.frene sonuna kadar basıp aracı kaldırmaya çalıştığınızi düşünün.stop edecektir.ayni şekilde.baski balata arizasi olduğunu sanmıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Motor duracak kadar.frene sonuna kadar basıp aracı kaldırmaya çalıştığınızi düşünün.stop edecektir.ayni şekilde.baski balata arizasi olduğunu sanmıyorum.

Peki sorulması gereken ilk soruya gelelim. Yokuş kalkış desteğini kaldırınca ne yapıyor?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki sorulması gereken ilk soruya gelelim. Yokuş kalkış desteğini kaldırınca ne yapıyor?

Normal hayatına devam ediyor diyebilirim :)

Kalkıyor normal sekilde.hill holder donanimi olmayan bir araç gibi

Yanıtlama zamanı:

Normal hayatına devam ediyor diyebilirim :)

Kalkıyor normal sekilde.hill holder donanimi olmayan bir araç gibi

O zaman biraz daha hafif bir problem demektir bu. Yazılım problemi olduğunu sanmıyorum. Şayet yazılım kafasına göre bozulmaz. (Windows kullanıcılarını tenzih ederim :P )

Sensör vs gibi bir problemdir. Servise gidin çözerler bence hızlıca.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

O zaman biraz daha hafif bir problem demektir bu. Yazılım problemi olduğunu sanmıyorum. Şayet yazılım kafasına göre bozulmaz. (Windows kullanıcılarını tenzih ederim :P )

Sensör vs gibi bir problemdir. Servise gidin çözerler bence hızlıca.

Servis yolu göründü yine desenize :)

Yanıtlama zamanı:

İlk önce alıntı yapıyorsun ama mesajın boş sonra cevabını tekrar yazıyorsun. Arada ben merakla ne yazılmış diye bakıyorum birşey göremiyorum :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

İlk önce alıntı yapıyorsun ama mesajın boş sonra cevabını tekrar yazıyorsun. Arada ben merakla ne yazılmış diye bakıyorum birşey göremiyorum :)

Mobilden yazıyorum farkında degilim kusura bakmayın :)

Burası sorunları paylaşma yerimi yoksa sorunları inandirma yeri mi ? Galiba yanlış yerde başlık açtık...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.