Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Sola Çekiyor

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Amorisörleriniz eğikse ve akis başlıklarınız darbe gördüyse aracınız rot ayarı tutmaz....Sert bir darbe yada sert çukura girip amortisörü patlatırsanız o zaman da rot tutmaz....Direksiyon kutusundaki bilyalar dağıldıysa aracınız rot tutmaz hatta direksiyonunuz kilitlenir....Rot tutturamıyorsanız amörtisörlere ve akis başlarına baktırın..Direksiyon kutusunu kontrol ettirin....

• Yanıt 90
  • Görüntüleme 19,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Klavye de sola cekiyor galiba

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

Hissetmek! ne büyük sorun     Siz aracınızın çekme yaptığını hissediyorsunuz, servis ise sizinle aynı kanıda değil. Ya da siz 130 ile giderken gezme yapmaya başlıyorum diyorsunuz ama ustanız o sürat

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

Dünya paralar veriliyor, borca giriliyor, sıfır araba alınıyor ve daha en baştan böyle bir sorun oluyor. Bende olsam gıcık olurdum böyle bir durumda. Bu olay işin ciddiyetsizliğini gösterir. Bence sıf

Yanıtlama zamanı:

Araçtaki yola sığmama durumu sona erdi nihayet. Yaylardan sonra yol tutuşu bozulmuştu, yukarıda yazmıştım, focuslarda ön düzen olduğu gibi arka düzen de varmış, 10 dk da düzeltildi ve sorun ortadan kalktı. 

Yanıtlama zamanı:

Araçtaki yola sığmama durumu sona erdi nihayet. Yaylardan sonra yol tutuşu bozulmuştu, yukarıda yazmıştım, focuslarda ön düzen olduğu gibi arka düzen de varmış, 10 dk da düzeltildi ve sorun ortadan kalktı.

Nerde yaptirdiniz acaba ? Serviste 40 lira aldilar benden ayni hala
Yanıtlama zamanı:

Nerde yaptirdiniz acaba ? Serviste 40 lira aldilar benden ayni hala

Tamirci arkadaşın önerdiği bir ön düzenci ye gittim, bizim işini iyi yapıyor diye gittiğimiz ön düzencilerin ustasıymış, adama daha anlatır anlatmaz çözdü işi, life aldı arabayı 10 dk da tamam. 30 tl verdim (özel fiyat ama)

Edit: Bu arada Adana metal sanayi de bir yerde yaptırdım.

Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Tamirci arkadaşın önerdiği bir ön düzenci ye gittim, bizim işini iyi yapıyor diye gittiğimiz ön düzencilerin ustasıymış, adama daha anlatır anlatmaz çözdü işi, life aldı arabayı 10 dk da tamam. 30 tl verdim (özel fiyat ama)

Peki Istanbulda mi mobilden giriyorum goremiyorum nerede oldugunuzu
Yanıtlama zamanı:

Peki Istanbulda mi mobilden giriyorum goremiyorum nerede oldugunuzu

Malesef Adana'da onu yazmayı unutmuştum yukarıdaki cevapta sonradan ekledim. Ama gelirseniz beklerim yardımcı olurum :D 

Yanıtlama zamanı:

Malesef Adana'da onu yazmayı unutmuştum yukarıdaki cevapta sonradan ekledim. Ama gelirseniz beklerim yardımcı olurum :D

:D ben ilk servise gidicem 40 lira aldilar benden degisen bisey yok arka duzenide soylicem.
Yanıtlama zamanı:

:D ben ilk servise gidicem 40 lira aldilar benden degisen bisey yok arka duzenide soylicem.

Evet onu da belirtin. Elimden geldiğince sorunun nerede olduğunu anlatmaya çalışayım size; Arka yayların alt kısmının oturduğu yerde iki teker arasında bir demir var, o demirin üstünde de 2 ad vida, normalde yay takılırken onun sökülmemesi gerekirmiş ama benim gittiğim yer onu sökmüş böyle olunca da ayarı bozulmuş arkaların. Hatta resmini de buldum bundan bir sağda bir solda var.

rxlU7uq.jpg

Yanıtlama zamanı:

Evet onu da belirtin. Elimden geldiğince sorunun nerede olduğunu anlatmaya çalışayım size; Arka yayların alt kısmının oturduğu yerde iki teker arasında bir demir var, o demirin üstünde de 2 ad vida, normalde yay takılırken onun sökülmemesi gerekirmiş ama benim gittiğim yer onu sökmüş böyle olunca da ayarı bozulmuş arkaların. Hatta resmini de buldum bundan bir sağda bir solda var.

Resim eklendi

Simdi benim araç Focus 3. O yuzden farklidir heralde ?
Yanıtlama zamanı:

Simdi benim araç Focus 3. O yuzden farklidir heralde ?

Olabilir, ne desem yalan olur şimdi, onların alt tarafı görmedim hiç. Ama muhakkak onlarda da arka düzen vardır, baksınlar ona.

Yanıtlama zamanı:

Olabilir, ne desem yalan olur şimdi, onların alt tarafı görmedim hiç. Ama muhakkak onlarda da arka düzen vardır, baksınlar ona.

Rotsuz araba sıkıntı cunku :)
Yanıtlama zamanı:

Konu disi bisey sorcam amaya YAKALABILDIGINIZ ARAC KM die baslatilmis konu vardi onu bulamadim bi link ata bilirmisiniz

Gerek kalmadi buldum

Yanıtlama zamanı:

Aracı ilk aldığım zaman ve 20.000 kilometre sonra rotasyon yaptığımda da aynı sorun bendede var dı. ön düzen rot balans herşeye bakıldı ama nafile. Sonunda yukarıda bir arkadaşında bahsettiği gibi lastiklerin yerini değiştirince sorun çözüldü. Lastiklerden bir tanesinde muhtemelen fabrikasyon bir sıkıntı var. Ya da miçhelin in lastik desenleri ile ilgili bir hata olabilir.

Yanıtlama zamanı:

Aracı ilk aldığım zaman ve 20.000 kilometre sonra rotasyon yaptığımda da aynı sorun bendede var dı. ön düzen rot balans herşeye bakıldı ama nafile. Sonunda yukarıda bir arkadaşında bahsettiği gibi lastiklerin yerini değiştirince sorun çözüldü. Lastiklerden bir tanesinde muhtemelen fabrikasyon bir sıkıntı var. Ya da miçhelin in lastik desenleri ile ilgili bir hata olabilir.

evet  lastik yeri değiştirerek sorun çözdük..   amma velakin desensel mi fizikselmi onu  henüz kestirebilen yok :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.