Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202804 Yağışlar başlamadan, mümkünse kapalı alanda olabilir neden olmasın. Ozan dönsün de haftaya haftasonu yapalım. Tamamdır o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202819 Ben böyle bir forum görmedim. Aktif üyeler arasında acaba x abi nerede, y nin sınavı nasıl geçti acaba, Ozan İzmir'e ulaştı mı, Mertcan'ın arabanın arkasında unuttuğu pet şişe hala duruyor mu hiç kimseye zarar vermeden diye düşünebildiğimiz, en önemli günlerimizi, en büyük sorunlarımızı paylaşabildiğimiz ve paylaşabileceğimiz çok nadir sitelerdendir. (Benim için tek site, zaten başka hiç bir foruma da takılmadığım için FocusClubTR yi hiç aldatmadım.) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202822 Ben böyle bir forum görmedim. Aktif üyeler arasında acaba x abi nerede, y nin sınavı nasıl geçti acaba, Ozan İzmir'e ulaştı mı, Mertcan'ın arabanın arkasında unuttuğu pet şişe hala duruyor mu hiç kimseye zarar vermeden diye düşünebildiğimiz, en önemli günlerimizi, en büyük sorunlarımızı paylaşabildiğimiz ve paylaşabileceğimiz çok nadir sitelerdendir. (Benim için tek site, zaten başka hiç bir foruma da takılmadığım için FocusClubTR yi hiç aldatmadım.) Seninde 5000. ileti bu olmuş galiba abi.. Hayırlı olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202824 Yakup eline koluna emeğine ayırdığın vakitlere herşey için teşekkurler. Forumda iyisi oldu kötüsü oldu, yanlışlarımız doğru yaptıklarımız oldu. Tek amacımız kimsenin kimseye hakaret etmediği aşağılamadığı adil ve katılımcı bir ortam kurmak oldu. Otomobillerin birer araç, önemli olanın dostluk olduğunu söyledik hep, anlayan oldu anlayamayan oldu yinede gelen katılan 1 tane bile olsa mesaj atan paylaşımda bulunan herkese teşekkurler. Nice güzel sohpetlere, iyiki varsın FocusClubTr. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202828 Ovv gun gectıkce dahada cok buyuyoruzz Hayırlı olsun nice nice güzel yıllar görürüz inşallah ankarada bunun bir kutlamasını mı yapsak Mertcan ? bencede bı bulusma daha yapıp bunu kutlamalıyız Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202832 Neyse bunn yerı burası degıl uyarı almadan hemen genel sohbete gecelım bız bence kardesım Aynen Bu arada ben Yakup abimi tebrik etmeyi unutmuşum ayıp etmişim. Abi emeklerine sağlık gerçekten bu yaptığını herkes başaramaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl Yazar comment_202833 Aynen Bu arada ben Yakup abimi tebrik etmeyi unutmuşum ayıp etmişim. Abi emeklerine sağlık gerçekten bu yaptığını herkes başaramaz. Hep birlikte.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202859 Yakup eline koluna emeğine ayırdığın vakitlere herşey için teşekkurler. Forumda iyisi oldu kötüsü oldu, yanlışlarımız doğru yaptıklarımız oldu. Tek amacımız kimsenin kimseye hakaret etmediği aşağılamadığı adil ve katılımcı bir ortam kurmak oldu. Otomobillerin birer araç, önemli olanın dostluk olduğunu söyledik hep, anlayan oldu anlayamayan oldu yinede gelen katılan 1 tane bile olsa mesaj atan paylaşımda bulunan herkese teşekkurler. Nice güzel sohpetlere, iyiki varsın FocusClubTr. Konusu açılmışken benimde ister istemez çok yanlışım olmuştur doğru bilip yanlışlarımız olmuştur belki kusurum saygısızlığım olduysa kim kendisine en ufak saygısızlık veya terbiyesizlik yaptığımı düşünüyorsa veya yanlış yaptığım bi hareket var ise herkesten çok çok özür diliyorum benim içimdeki gençlik ateşime vermenizi rica ediyorum Üyelerin hepsinin yazılarını okuyorum nerdeyse herkesin yazdıkları burada çok mantıklı. boş muhabbet diye tabir ettiğimiz muhabbetler bu sitede dönmüyor. Yapmaya çalışılıyorsa bile uyarı anında geliyor zaten bu benim içinde geçerli diyorum ya genciz kanımız kaynıyor olabilir yaptığım ufak,büyük neyse hatalardan dolayı kimse kusura bakmasın kimsenin kalbini incitmek istemem var olun her zaman için saygılar sevgiler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202860 Yakup tan fırça yediğimiz günler de oldu. çok çok nadir de olsa bir gün giremediğim günler de oldu. ama çok aşırı yoğun geçen nöbetlerim de olsun. hasta olduğum da yataktan girdiğim olsun. iş yerinde yoğunluktan pc başına geçemeyip mobilden girmem olsun doğum günümde arabamın teslim edilmesi kadar bu foruma katıldığım için MUTLUYUM. nice 4000 lere Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl Yazar comment_202861 Yakup tan fırça yediğimiz günler de oldu. Yakubun haddine değil fırça yahu admin atmıştır Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202862 Yakubun haddine değil fırça yahu admin atmıştır Teşekkürler sıkıntı yok merkez Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202986 Şöyle bir istatistik çıkarsanız . Hangi ilde kaç kullancı var gibi tabii daha fazla detay eklenebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl Yazar comment_202989 Şöyle bir istatistik çıkarsanız . Hangi ilde kaç kullancı var gibi tabii daha fazla detay eklenebilir. Şimdilik bunlar idare eder mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın