Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202468 merhabalar bugun aküyle ilgili sorun yaşadım. birkaç birşey danışmam lazım.. izmir alsancakta limanda otoparka arabayı park ettim parkları açık unuttum.havada baya soğuktu 3 saat sonra geldim yarım kontak bekledım marş basmadı akü bitmiş neyse birilerini aradık geldi usta takviye falan.. 1.si telefonda bir tanıdık vurdur dedi! dizel araba bende vurdurmadım tabiki. böyle birşey varmıdır dizelin vurdurulması.. 2.si 4 yaşında malüm (36binde) araba yeni akü gerekiyormuş. bu yeni aküyü ford servisine mi taktırsak yoksa tanıdık ustaya mı? fordun orjınalını mı yoksa piyasada var olan daha iyi baska akuleri mi? teşekkür ederim eyvallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202471 otomatik start stop varsa serviste taktır. Yoksa akünün değerlerini oku aynı aküden taktır. Start stop olan araçların aküleri biraz farklıymış katalog ta öyle yazıyor idi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202475 1. Vurdurmak hiçbir araç için tavsiye edilmes; aracın yakıt sistemine extra basınç yükleyebilir. Ancak mecbur kalınan durumlarda vurdurarark çalıştırmak gerçekten işe yarar bir yöntemdir. 2. istediğin marka model ile istediğin yere taktırabilirsin, tavsiyem üzerindekinden bir boy büyük ampere sahip akü taktırmandır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202478 Yeni nesil araçlarda yakıt ventili var ve yakıt pompası elektrikle çalışıyor. Yani bunları çalıştıracak kadar akü gücü yoksa ittir kaktır çalışmaz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202479 Vurdurarak çalıştırmak subap iteceklerinin eğilmesine neden olabilir..Kesinlikle denemeyin. Akü değiştirmeye gittiğinizde yanınızda teyp koduda olsun.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl Yazar comment_202480 Vurdurarak çalıştırmak subap iteceklerinin eğilmesine neden olabilir..Kesinlikle denemeyin. Akü değiştirmeye gittiğinizde yanınızda teyp koduda olsun.. teyp kodu derken? :/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl comment_202488 Osman lütfen gereksiz bold (kalın) kullanma yazılarında bold vurgulanması gereken şeyler için vardır. Teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201312 yıl Yazar comment_202582 tamam hocam.. Vurdurarak çalıştırmak subap iteceklerinin eğilmesine neden olabilir..Kesinlikle denemeyin. Akü değiştirmeye gittiğinizde yanınızda teyp koduda olsun.. teyp kodunu nasıl öğrenebilirim? iyiki uyandırdın valla genelde aküden sonra code istiyormuş code için bi seri no lazım heralde onu bulmak lazım teypi sokmek mi gerek ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202591 tamam hocam.. teyp kodunu nasıl öğrenebilirim? iyiki uyandırdın valla genelde aküden sonra code istiyormuş code için bi seri no lazım heralde onu bulmak lazım teypi sokmek mi gerek ? Hayır, Kitapçığınıza bakın, torpidoya bakın en son güneşliklere bakın içlerinde etiket olması gerekir. En kötü servis'e gidiyorsunuz 5 dk'da açıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202645 Ben aracı birmottan almıştım kutup başı sökülüydü aküyü taktılar herşey normal çalışıyodu kod falan istemedi titanium 1.6 eb. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202680 Ben aracı birmottan almıştım kutup başı sökülüydü aküyü taktılar herşey normal çalışıyodu kod falan istemedi titanium 1.6 eb. mk3 istemiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl Yazar comment_202750 baba bey gidip çelik akü taktırmış 170 e ! ben otokoçu aradım 285 tl dediler orjinale.. sanırım teypte sorun olmamış yada takan kişi halletmiş. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın