Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tepe Çıkış Yardımı Kullanılamıyor Yazısı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ?

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 83,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Erkan Ceylan
    Erkan Ceylan

12,6 V %100 12,5 V 85% 12,3 V 50% 11,9 V Riskli 10,7 V Ölmüş Bunlar motor çalışmazken ki değerler, çalışma esnasında 13,7-14,7 arası oynar. Ama tabii önemli olan marş motoru çalıştırma için ak

• Bayram yoğunluğundan ve sanayi esnafının elektronik sorunları duyunca burun kıvırmasından dolayı bir türlü baktıramamıştım arabaya, en sonunda dayanamayıp güvenemeyerek de olsa ve bir dünya masraf açı

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Sürekli olduğunda servis'e gidersiniz.  Bu şekilde hata varsa tespit edilemez muhtemelen yazılımsaldır sorun yoktur mekanik olarak.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Baz istasyonlarının yakınından geçerken oluyor diye bir mesaj görmüştüm forumda daha önce.

Yanıtlama zamanı:

Aracı ilk çalıştırmada tepe çıkış yardımı kullanılamıyor diyor.2 dk sonra gidiyor.sebebi nedir acaba ?

Kafası karışmış...

Peki sistem çalışıyor mu?

Yanıtlama zamanı:

Akünüz bitmek üzere, bilginiz olsun

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu sıkıntı bu hafta sonu bende de oldu. Yazı bir anlık çıkıyordu ve kayboluyordu. Çıktığı anda araba  hız ve devir ibresi en alta iniyor, bluetooth bağlantısı kesiliyordu. Sonra tekrar bağlanıyordu. Bazen de cc devre dışı kaldı ama her zaman cc den çıkmadı. Sanırım servis yolu bize de gözüküyor.

Yanıtlama zamanı:

'tepe çıkış yardımı' ben anlamadım bu konuyu böyle bi özellik mi var focusta forumu taradım bulamadım...

Yanıtlama zamanı:

Servise gittim. Bilgisayara takıp baktılar ve bir sıkıntı gözükmüyor dediler. Beklemekten başka yapacak birşey yok sanırım.

Yanıtlama zamanı:

Bu gün bende de oldu. Motoru kapatıp çalıştırdım, gene uyarı yaptı sonrada geldiği gibi kayboldu?

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim ki yine tekrarladı. Bundan sonra farkettim camlar tek dokunuşla kapanma özelliğini kaybetti. Dört camda kapanmıyor. Servis yolu tekrar gözüktü, en azından bu sefer elimde somut bir arıza var.  :)

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 08.12.2014 at 00:45, Mustafa K. said:

Çıktığı anda araba  hız ve devir ibresi en alta iniyor

Değerli Üstadlar,

Konu eski ancak

2-3 Gündür Araçı çalıştırdığım esnada "Tepe çıkış Yd. Kullanılamıyor" yazısı çıkıyor ve 1 sn içinde kayboluyor.

Yazı çıktığı anda devir, yakıt, sıcaklık göstergesi en alta iniyor.

Ancak Hill Holderin çalışmasında bir problem yok.

Elm ile Hill Holder aktive ettim.

Araç bilgisayarından Yokuş Kalkış desteğini pasif hale getirip çalıştırdığımda ikaz vermiyor.

Bu sorunu yaşıyıp çözüm bulan varmıdır.

Ergün YILDIZ tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.