Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Aydınlatmalı Vites Topuzu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu gün didik didik ettim her türlü kablo buldum bi topuzun kablosunu bulamadım.bulduğum kablolardan birisinde sadece  + ve - hat vardı ve dimmerli idi bende bağladım gitti.Bağlarken ışığın şemaya tam yayılmadığını gördüm hattı değiştirip tekrardan farklı hattan denedim yine aynı acaba topuzda sıkıntı mı var anlamadım.Daha önce takan arkadaşlarda da mı böyle arkadaşlar bakabilir mi.

IMG_20170128_222941_zpsjhmytkes.jpg

IMG_20170128_222930_zpslyjv4xo4.jpg

Fatih S. tarafından düzenlendi

• 1 yıl sonra...
  • Yanıt 65
  • Görüntüleme 39,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kerim Kamanoğlu
    Kerim Kamanoğlu

Güzelmiş aklıma görünce geldi aracın hangi viteste olduğunuda farklı renkte gösterse daha iyi olur.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ne yardan ne serden.   Hem cam gibi dokunmaya devam hem de karbon görünümlü       Burada çok güzel parçalar oluyor.

• Çakmaktan olursa kontak kapatınca yanmaya devam eder bcm kesene kadar. Ben alt tesisattan deneyerek biyer bulup çekmiştim. 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
23.04.2014 - 23:36 tarihinde, Ozan Kar yazdı:

Bugun montaj için orjinal topuzu söktüm ancak bu topuzun soketini göremedim, siz biliyorsanız nerede olduğunu tarif etmeniz mümkün mü?

Topuz nasıl sökülüyor?, ben topuzu çevirip açmak istedim ama kırılacak gibi hissettim. daha önce hyundai aracımda topuz dönerek çıkıyordu.

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Hakan Sunguroğlu yazdı:

Topuz nasıl sökülüyor?, ben topuzu çevirip açmak istedim ama kırılacak gibi hissettim. daha önce hyundai aracımda topuz dönerek çıkıyordu.

Normal topuzdan bahsediyorsanız saat yönünün tersine çevirin. Merak etmeyin kırılmaz. 

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Hakan Sunguroğlu yazdı:

6 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

Normal topuzdan bahsediyorsanız saat yönünün tersine çevirin. Merak etmeyin kırılmaz. 

Önce körüğün bağlandığı çerçeve sökülecek tabi

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Ozan Kar yazdı:

Önce körüğün bağlandığı çerçeve sökülecek tabi

E sökmüştür öncesinde sanırım ?

• 5 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama elinde bu üründen olan veya nereden alınabileceğini bilen var mı acaba? Araç titanyum 2015 model

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.