Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Otomatik Klimamda Yardım Lütfen...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Auto yazan digmeye basili tut devreye giriyor. Yanliz klimayida devrwye sokuyor sonradan klimayi kaparsiniz.boşuna yakit harcamayin :)

Çok teşekkür ederim, sabah denicem :) iyi alşamlar

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 6,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yok, bende yokuş aşağı 5.viteste araç sollarken karşıdan gelen olunca şiddetli bir ürperti oluyor sırtımda... Yahu arkadaşlar ne antika arabalarınız var, neler neler yapıyorlar size öyle, şaşkınlıkla

• Göksenin Pesen
    Göksenin Pesen

Selam arkadaslar aracımın otomatik klimasını 25 derecey getiriyor klima off konumundayken icerdeki havayı sirkülasyon yap diorum ancak bir süre sonra sadece içerdeki havayi sirküle etmeyi kapatıyor v

• Devamlı içerdeki havayı sirkülasyona sokması sağlıklı değil zaten. Düşünsene bir senin dediğini yapsa oksijen kalmaz içerde. Klimayı yapanlarda bu şekilde yapmışlar zaten.   O yüzden içerdeki havayı

Yanıtlama zamanı:

F2.5'da çift taraflı klimayı bir tuşla 2 bölgeyi birden ayarlama yapabiliyordum. F3'de bunu başaramadım. F3 de nasıl yapıyoruz ?

Onda da aynıydı bunda da aynı, aşağıda açıklandığı gibi :yeah: 

Yanıtlama zamanı:

Onda da aynıydı bunda da aynı, aşağıda açıklandığı gibi :yeah:

F2,5 de mono yazan yerde F3 de max a/c yazıyor, kafa karıştırıcı değil mi :)

5971.jpg

Yanıtlama zamanı:

Max a/c esasında yeni bir özelik, bununla klima daha etkin çalışırmış. Kullanma klavuzunda böyle bir şeyler yazıyordu.

Yanıtlama zamanı:

Aslında aklıma geldiği iyi oldu Focusta ısınamıyorum  illa klima açık gitmek zorunda  kalıyorum.içerisi  bildiğiniz hamam  yapıyorum.15 dakikada içerisi soğuyor.Ayak havalandırma ızgarasının oralardan vitesle klimanın arasında bir yerden vede ön sürücü camının alt fitillerinin oradan iyi soğuk alıyor araç bu bana  has bir durummudur acaba.

otomatik park işaretinin  yanında A harfi var  yuvarlak içinde  o düğmede  bende yok ne işe yarıyor.

Yanıtlama zamanı:

soğuk alıyor araç bu bana  has bir durummudur acaba.
Antalya'da olup ahkam kesmek tuhaf oluyor ama yaz-kış 20-22 derece ayarlı dolaşıyorum, dışarısı 4-5 derece iken bile hiç sıkıntım olmadı.

A harfi var  yuvarlak içinde  o düğmede  bende yok ne işe yarıyor.

Otomatik start-stopu devreden çıkarmaya... 

Yanıtlama zamanı:

Araca binerken bizim buralarda, eldiven ve atkısız binmemekte fayda var..:):)

Yanıtlama zamanı:

Isitiyor araci ama kapadigim anda 15 dakikada hemen soğuyor araç camlarim buğusunu gidereyim.ayni şekilde 15 dakika felan surmuyor hemen camlar buğuyla kaplaniyor mesela 2001 focusta mesela buguyu giderir arac isitirdim bayagi bir zaman dokunmazdim kalorifere kolumu cam kapali kapiya koyamiyorum oradan fena halde soguk geliyor Kalorifer acik geziniyorum dusuk ayarda isinayim camlar buğu olmasin diye

Yanıtlama zamanı:

Isıtma açık iken ve bir sokağa dönerken 2. vites seyirlerinde, dönüşlerde diz mesafesinde soğuk hava geliyor mu sizin araçlarda :)

Yanıtlama zamanı:

Isıtma açık iken ve bir sokağa dönerken 2. vites seyirlerinde, dönüşlerde diz mesafesinde soğuk hava geliyor mu sizin araçlarda :)

Yok, bende yokuş aşağı 5.viteste araç sollarken karşıdan gelen olunca şiddetli bir ürperti oluyor sırtımda...

Yahu arkadaşlar ne antika arabalarınız var, neler neler yapıyorlar size öyle, şaşkınlıkla okuyorum.

Yanıtlama zamanı:

Yok, bende yokuş aşağı 5.viteste araç sollarken karşıdan gelen olunca şiddetli bir ürperti oluyor sırtımda...

Yahu arkadaşlar ne antika arabalarınız var, neler neler yapıyorlar size öyle, şaşkınlıkla okuyorum.

:) Opel corsa'sı olan arkadaşım da bahsetmişti bundan. 

Yanıtlama zamanı:

Isitiyor araci ama kapadigim anda 15 dakikada hemen soğuyor araç camlarim buğusunu gidereyim.ayni şekilde 15 dakika felan surmuyor hemen camlar buğuyla kaplaniyor mesela 2001 focusta mesela buguyu giderir arac isitirdim bayagi bir zaman dokunmazdim kalorifere kolumu cam kapali kapiya koyamiyorum oradan fena halde soguk geliyor Kalorifer acik geziniyorum dusuk ayarda isinayim camlar buğu olmasin diye

Buğu da yaptığına göre araçta yalıtım ile ilgili sorun var görünüyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.