Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214450 Auto yazan digmeye basili tut devreye giriyor. Yanliz klimayida devrwye sokuyor sonradan klimayi kaparsiniz.boşuna yakit harcamayin Çok teşekkür ederim, sabah denicem iyi alşamlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214454 F2.5'da çift taraflı klimayı bir tuşla 2 bölgeyi birden ayarlama yapabiliyordum. F3'de bunu başaramadım. F3 de nasıl yapıyoruz ? Onda da aynıydı bunda da aynı, aşağıda açıklandığı gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214456 Onda da aynıydı bunda da aynı, aşağıda açıklandığı gibi F2,5 de mono yazan yerde F3 de max a/c yazıyor, kafa karıştırıcı değil mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 201412 yıl comment_214467 Max a/c esasında yeni bir özelik, bununla klima daha etkin çalışırmış. Kullanma klavuzunda böyle bir şeyler yazıyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214608 Aslında aklıma geldiği iyi oldu Focusta ısınamıyorum illa klima açık gitmek zorunda kalıyorum.içerisi bildiğiniz hamam yapıyorum.15 dakikada içerisi soğuyor.Ayak havalandırma ızgarasının oralardan vitesle klimanın arasında bir yerden vede ön sürücü camının alt fitillerinin oradan iyi soğuk alıyor araç bu bana has bir durummudur acaba. otomatik park işaretinin yanında A harfi var yuvarlak içinde o düğmede bende yok ne işe yarıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214640 soğuk alıyor araç bu bana has bir durummudur acaba. Antalya'da olup ahkam kesmek tuhaf oluyor ama yaz-kış 20-22 derece ayarlı dolaşıyorum, dışarısı 4-5 derece iken bile hiç sıkıntım olmadı. A harfi var yuvarlak içinde o düğmede bende yok ne işe yarıyor. Otomatik start-stopu devreden çıkarmaya... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214644 Araca binerken bizim buralarda, eldiven ve atkısız binmemekte fayda var..:) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214661 Isitiyor araci ama kapadigim anda 15 dakikada hemen soğuyor araç camlarim buğusunu gidereyim.ayni şekilde 15 dakika felan surmuyor hemen camlar buğuyla kaplaniyor mesela 2001 focusta mesela buguyu giderir arac isitirdim bayagi bir zaman dokunmazdim kalorifere kolumu cam kapali kapiya koyamiyorum oradan fena halde soguk geliyor Kalorifer acik geziniyorum dusuk ayarda isinayim camlar buğu olmasin diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214663 Isıtma açık iken ve bir sokağa dönerken 2. vites seyirlerinde, dönüşlerde diz mesafesinde soğuk hava geliyor mu sizin araçlarda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214665 Isıtma açık iken ve bir sokağa dönerken 2. vites seyirlerinde, dönüşlerde diz mesafesinde soğuk hava geliyor mu sizin araçlarda Yok, bende yokuş aşağı 5.viteste araç sollarken karşıdan gelen olunca şiddetli bir ürperti oluyor sırtımda... Yahu arkadaşlar ne antika arabalarınız var, neler neler yapıyorlar size öyle, şaşkınlıkla okuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214666 Yazılanları üşenmeden okudum, allah başka sıkıntı vermesin diyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214669 Yok, bende yokuş aşağı 5.viteste araç sollarken karşıdan gelen olunca şiddetli bir ürperti oluyor sırtımda... Yahu arkadaşlar ne antika arabalarınız var, neler neler yapıyorlar size öyle, şaşkınlıkla okuyorum. Opel corsa'sı olan arkadaşım da bahsetmişti bundan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 201412 yıl comment_214710 Isitiyor araci ama kapadigim anda 15 dakikada hemen soğuyor araç camlarim buğusunu gidereyim.ayni şekilde 15 dakika felan surmuyor hemen camlar buğuyla kaplaniyor mesela 2001 focusta mesela buguyu giderir arac isitirdim bayagi bir zaman dokunmazdim kalorifere kolumu cam kapali kapiya koyamiyorum oradan fena halde soguk geliyor Kalorifer acik geziniyorum dusuk ayarda isinayim camlar buğu olmasin diye Buğu da yaptığına göre araçta yalıtım ile ilgili sorun var görünüyor. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın