Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199265 Selam arkadaslar aracımın otomatik klimasını 25 derecey getiriyor klima off konumundayken icerdeki havayı sirkülasyon yap diorum ancak bir süre sonra sadece içerdeki havayi sirküle etmeyi kapatıyor ve dışarıdan hava cekior aynı tuşa arada bir sürekli basmam gerekior dereceyi düşürdüğüm zaman sirkülasyonu içerden yapmayı sabitliyor bir türlü işin içinden çıkamadım bendemi bir hata var anlıyamadım ??? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199267 On cam konumuna yani resistans konumuna geldiginde otomatik olarak disardan hava almaya baslar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl Yazar comment_199268 Yok ona dikkat ettim on cam falan hiçbirşey seçmiyorum direk biner binmez klimayı açtığımı düşünün ne yüze ne ayağa ne cama ver tuşlarına basmıyorum sıacklık eşit 25 derece diorum içeride sirküle et tuşuna basıyorum bir süre sonra bir bakmışım dışarıdan almaya başlamış sanırım bir şeylerde terslik var Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199270 Devamlı içerdeki havayı sirkülasyona sokması sağlıklı değil zaten. Düşünsene bir senin dediğini yapsa oksijen kalmaz içerde. Klimayı yapanlarda bu şekilde yapmışlar zaten. O yüzden içerdeki havayı sirkülasyonla çeviren sistem bir süre sonra kendisini kapatıyor. Yani bu bir sorun değil güzel bir özellik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl Yazar comment_199271 Devamlı içerdeki havayı sirkülasyona sokması sağlıklı değil zaten. Düşünsene bir senin dediğini yapsa oksijen kalmaz içerde. Klimayı yapanlarda bu şekilde yapmışlar zaten. O yüzden içerdeki havayı sirkülasyonla çeviren sistem bir süre sonra kendisini kapatıyor. Yani bu bir sorun değil güzel bir özellik. belki iyi niyetle yapılmıştır ama keşke tercihi bana bıraksalardı kendim kapata bilseydim devre dışıı kalması şehir içi trafiğinde kötü sonuçlar doğuruyor örneğin ışıkda önümde kalkan kamyonun tüm ekzos kokusunu içeriye çekme durumuyla karşı karşıya kalmak gibi Kasım 19, 201312 yıl Göksenin Pesen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199272 belki iyi niyetle yapılmıştır ama keşke tercihi bana bıraksalarda kendim otomatik devre dışı kalması şehir içi trafiğinde kötü sonuçlar doğuruyor örneğin ışıkda önümde kalkan kamyonun tüm ekzos kokusunu içeriye çekme durumuyla karşı karşıya kalmak gibi Uzunyolda unuttuğunu düşün birde? Uyur kalırsın? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199273 Bir yanlışlık yapmıyorsun, sistem öyle ayarlanmış. Max A/C seçildiğinde iç sirkülasyoın otomatik devreye giriyor, defrost konumu haricinde ise elle devreye sokulabiliyor, ancak bir süre sonra buğu oluşumuna neden olmaması için otomatik olarak devre dışı kalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199274 Trafikteysende bir zahmet kendin basıver? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199276 örneğin ışıkda önümde kalkan kamyonun tüm ekzos kokusunu içeriye çekme durumuyla karşı karşıya kalmak gibi Bu gibi durumlarda kolay ulaşılabilir bir düğmen var, o kadar mı zor geliyor basmak? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199278 Bu arada kitapçıkta otomatik olarak kapanmasına sebep ne yazmışlar merak ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl Yazar comment_199280 yok zor gelmior sadece eski aracımda sürekli devrede kalabiliordu şimdi takibini ben yapıyorum açıkmı kapalımı diye bana garip geldi de biraz acaba normalmi bu durum diye sormak istedim zorlandığımdan değil duruma alışamadığımdan Bu arada kitapçıkta otomatik olarak kapanmasına sebep ne yazmışlar merak ediyorum. kitapçık yanımda değil eve gidince bende bir bakıcam Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199284 Bu arada kitapçıkta otomatik olarak kapanmasına sebep ne yazmışlar merak ediyorum. Press to activate/deactivate air recirculation in cabin. Recirculated air may reduce the amount of time to cool down the interior of the vehicle and may also help reduce undesired odors from reaching the interior of the vehicle. Recirculated air engages automatically when MAX A/C is selected or can be engaged manually in any airflow mode except (defrost). Recirculated air may turn off automatically in all airflow modes except MAX A/C to reduce fog potential. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199285 Press to activate/deactivate air recirculation in cabin. Recirculated air may reduce the amount of time to cool down the interior of the vehicle and may also help reduce undesired odors from reaching the interior of the vehicle. Recirculated air engages automatically when MAX A/C is selected or can be engaged manually in any airflow mode except (defrost). Recirculated air may turn off automatically in all airflow modes except MAX A/C to reduce fog potential. Buğu yapar diye kapatıyomuş işte, kim çıkartıyor bu içerde hava kalmaz falan laflarını anlamıyorum ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl Yazar comment_199288 Buğu yapar diye kapatıyomuş işte, kim çıkartıyor bu içerde hava kalmaz falan laflarını anlamıyorum ki acaba kim sonuç olarak şehiriçi trafiğinde eyer klima açık değilse arada bir iç sirkülasyon kısmını sürekli kontrol etmem gerekicek kapandığı anda sürekli o tuşla haşır neşir olucaz yada param var ne yakıorsa yaksın diyip klimayı açıp iç sirkülasyonu sabitliycez başka bir çözümü yok anladığım kadarıyla Kasım 19, 201312 yıl Göksenin Pesen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 201312 yıl comment_199292 İçeride hava kalmaması da akıl dışı bir olasılık değil, bu yeni kasanın hava izolasyonu eskilere göre oldukça başarılı ve araçta dört kişi uzun süre yolculuk etme halinde oluşan metan gazı ürkütücü düzeylere çıkabilir, hele ki kuru fasulye ve nohutun pek sevildiği ülkemizde, yani bu anlamda da hayırlı bir iş yapmışlar bence. Göksenin iç sirkülasyon 5-10 dakika devrede kalıyor ve yoğun trafiği atlatmaya yetiyor genelde, yani ben bugüne kadar cam açmayarak yaşayan birisi olarak hiç bu bağlamda sıkıntı çekmedim. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın