Yasin Gözütok Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 15, 2013 (düzenlendi) sonunda buldum kusura bakmayın arkadaşlar focus 3 ler için tasarlanmış mamuller bir ithalatcı firmadan buldum bunları eğer bu ürünlerden almak isteyen arkadaşlar olursa benimle iletişime gecerlerse onlara yardımcı olmak isterim Kasım 15, 2013 Yasin Gözütok tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Neyi buldun, nerede buldun, kaça buldun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Hayırlı olsun, birde üzerinde görelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Gözütok Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 geliyor yakında takıcam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Hiç bir üyemiz bu kadar ketum olup kendini fotoğraflarla ifade etmeyi seçmemişti... İyi kardeşim hayırlı olsun, sadece senin olsun! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Gözütok Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Hiç bir üyemiz bu kadar ketum olup kendini fotoğraflarla ifade etmeyi seçmemişti... İyi kardeşim hayırlı olsun, sadece senin olsun! kusura bakmayın arkadaşlar focus 3 ler için tasarlanmış mamuller bir ithalatcı firmadan buldum bunları eğer bu ürünlerden almak isteyen arkadaşlar olursa benimle iletişime gecerlerse onlara yardımcı olmak isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cüneyt Özgül Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 bana göre yardımcı olmak aldığın fiyatı yeri ve detayları söleyerek olur... Bütün bilgileri saklayıp benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum demek... bana göre yardımcı olmak diil ticarete giriyor bana göre... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Gözütok Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 http://www.cmbozkurt.com/otomotiv/uygulamarimiz burdan bakabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 parçaları alıp fibercide kalıp çıkartıp tr'nin 4 bir yanına göndericem en sonunda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Gözütok Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 (düzenlendi) bana göre yardımcı olmak aldığın fiyatı yeri ve detayları söleyerek olur... Bütün bilgileri saklayıp benimle iletişime geçerseniz yardımcı olurum demek... bana göre yardımcı olmak diil ticarete giriyor bana göre... http://www.cmbozkurt.com/otomotiv/uygulamarimiz metin benyle iletişime gecebilirsiniz 05065005557 Kasım 15, 2013 Yasin Gözütok tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Aslında beğendim doğrusu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Böyle şeyleri sevmem ama bende beğendim. Özellikle aydınlatma işleri iyi gözüküyor. Diğer parçalar boya tutma tutmama ve kalite durumu nedir bilmiyorum. HB deki neon stop lambası ve neon led ön far iyi gözüküyor. Fakat site inşaat firması sitesi Ayrıca yer Adana'da. Yapılmış örnekleri gözümle görmeden bu işe girmezdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Eve gidip incelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum zetec varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Eve gidip incelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum zetec varmı? Çık söylemeyiz :) ikigün daha bekleyeceksin.....::):):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 parçaları alıp fibercide kalıp çıkartıp tr'nin 4 bir yanına göndericem en sonunda Fiberden değilde ben bu işi karbondan yapamayı kafaya taktım .ekimpanları enkısa sürede boş bi anımda hazırlayıp deneyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap