Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-Max'ler Sony ile gelmeye başlıyor !!!

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Dediğimiz şey my Touch değil ama...

Direksiyon önünde ki yol bilgisayarı ekranı..

Touch için sadece o ekran değil çerçevesi felan da değişmeli yani o biraz zor..

ilgili konu ve resimler burada ;

Düzenleme: BEN Sorunuzu yanlış okumuşum özür dilerim.... MY TOUCH için henüz erken...Yani ben bilmiyorum şuan..Komplike değişim gerekli..

• Yanıt 143
  • Görüntüleme 30,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• söylemiştim gecen hafta manisadaki ford yetkili satıcısı demişti rocker sana mesajda yazmıştım demek dogru cıktı yakışır c-max e ...

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Çıtırdan Plazaya gideyim dedim

• Güzel haber bu. Sony ile birlikte alınası bir araç oldu C-Max.

Yanıtlama zamanı:

bir ara heyecanlanmıştım ama desene yine gelecek bahara kaldı işimiz navi yine yok :) ilgine teşekkür ederim kardeşim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bir ara heyecanlanmıştım ama desene yine gelecek bahara kaldı işimiz navi yine yok :D ilgine teşekkür ederim kardeşim

Aslında Navi yok demek biraz haksızlık :) 2012 Mart-Nisan gibi Focuslarda görmeye başlayabiliriz :)

Naviden de öte olacak o ayrı :)

Yanıtlama zamanı:

Aslında Navi yok demek biraz haksızlık :) 2012 Mart-Nisan gibi Focuslarda görmeye başlayabiliriz :)

Naviden de öte olacak o ayrı :D

inşallah olur da... kavuşurum ben de ecoboost uma... yoksa aklım başka şeylere kayıp duruyor...

Yanıtlama zamanı:

Büyük konuşmayım ama kralı olsa beklemem 6-7 ay :huh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Büyük konuşmayım ama kralı olsa beklemem 6-7 ay :huh:

Araba almayı kafana koyduysan :nazar:

Bir araba sever duramaz tabi :D

En kötü 2.el bişey :kızgın: CLS felan alınabilir 2004 model :nazar: veya 98 model porshe cabrio :nazar: vuuu :yeah: süper olur

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Olurmu çok fark var..daha koyu lacivert bir zemin ve daha düz çizgiler var..Sonysiz ekranda sağda ve solda sarı ışıkla belirtilen bluetooth,scan,random v.b.gibi bilgiler sonyli ekranda ekran içinde yer alıyor,sağda solda sarı ışık yok....Fordun sitesinde c-maxin donanım listesindeki fotolara bak..onlar adobe olduğundan buraya koyamıyorum,her iki ekra arasında hem büyüklük,hem renk hemde dizayn olarak çok fark var....bu senin fotolar hep uzak çekim....

Bora bey abim :D

Araştırmamı genişlettim ve son noktayı koyuyorum

Sony'siz ler 3.5 inch ekrana sahip

Sony'liler 4.2 inch ekrana sahiptir..sağ'da genel yapı itibarı ile ek yer var :D

Hayırlı olsun

NOT:Sony'li Naviye sahip sistem: 5.0 inch ekrana sahip (touch değil Ford'un Navili sistemi) (Bu şuan TR'de yok)

Yanıtlama zamanı:

yakup kardeşim anlamadıysam düzelt ne olur sonyli gelecek olan c max larda navigasyon olacakmı yani bunumu demek istedin. my touch değil ama içinde 5" bir navigasyon olacak yani öylemi???

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Maalesef bunun hakkında bişey diyemem

Otosan Eğer onu istediyse o da gelebilir ama öyle olsa bilirdik..Sadece Sony ibaresi geçiyor..

Yani gelecek olan 4.2 inch ekrana sahip :smiley2k:

Yukardaki açıklamamı düzeltiyorum özür dilerim..Noktalama eksikliği yapmışım.

Yanıtlama zamanı:

Navigasyon yok şu an..Sadece 4.2 inç ekran.....Navigasyon ise 2012 ocaktan sonra muhtemelen....

Yanıtlama zamanı:

yuh ya .. taksit taksit... yok o, yok bu derken aylar geçti.. yıllarda geçecek mutemelen... yeni kasa focusu bekleyelim .. FIV...sonu yok bunun...

Yanıtlama zamanı:

Valla c-max beni ilgilendirmiyor,sony olsa ne olur olmasa ne olur c-maxte...Tipide hoşuma gitmiyor..Hala eski dizayn ile yeni dizayn arasında kalmış çizgiler var arabada.En önemlisi sanruf yok....Focusa getirme c-maxe getir sonyi otosan,devam et sen bu kafayla.... :):kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Beni ilgilendiriyuor, şimdi oldu C-Max :ban:

C-MAX benim tarzım değil,o yüzden ne yaparlarsa yapsınlar almam....Ben beğenmiyorum sen beğeniyorsun,saygı duyarım,inşallah alırsın,misler gibi binersin dostum...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.