Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194647 Gelmiyor musun sen bak işin ucunda şeker kırmızısı+tatlı var bakalım gelmeye çalışırım ama söz vermekde istemem kardeşim ama gelmeye çalışacagım tatlıdan ziyada sizleri özledim abilerim kardeşlerim benımmm bitanesiniz sizlerrr bakın sıze olan sevgim çoşdu nıyeyse :D durdursun biri beni Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194655 bakalım gelmeye çalışırım ama söz vermekde istemem kardeşim ama gelmeye çalışacagım tatlıdan ziyada sizleri özledim abilerim kardeşlerim benımmm bitanesiniz sizlerrr bakın sıze olan sevgim çoşdu nıyeyse :D durdursun biri beni harikasın zaten tatlı bahane focusclubtr ailesi şahane Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194660 Gelirsem hepsini yerim, yine de geleyim mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194670 Gelirsem hepsini yerim, yine de geleyim mi? gel Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194710 Listede ismi geçen arkadaşlar kendini buraya yazana kadar ben benimseyemiyorum maalesef. Umarım bu sorunu tek yaşayan ben değilimdir. Eve yabancılar geliyor ve bizimle hiç konuşmuyor gibi. Hayırlısı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl Yazar comment_194728 Gelirsem hepsini yerim, yine de geleyim mi? Senin canın sağolsun. Gel tabi tatlı mühim değil. Gelmezsende ben senin yerine hepsini yerim. İçin rahat olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194731 Senin canın sağolsun. Gel tabi tatlı mühim değil. Gelmezsende ben senin yerine hepsini yerim. İçin rahat olsun Teşekkür Ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194744 1-Servet Özkan 2-Erkan Uludağ 3-Zahid u 4-Ozan Karsavuran 5-Selçuk Soyer 6-İbrahim Dedeoğlu 7-Akın Aktaş 8-Erkan Dikici 9-Burak ILgın 10-Haydar Recep 11-Eren Kisa 12-Tolgahan Sağlami 13-Musa Dag 14. Volkan Bayındır eklermısın benıde erkan abı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl Yazar comment_194913 Ne o gençler yine mi toplanıyorsunuz Evet abi, buyur bir tatlımızı ye, bekleriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl comment_195233 Benim bu forumda üye olarak kabul ettiğim kişiler; sabahları birbirinme günaydın diyen; birbirinin derdinden tasasından sevincinden haberdar olan; bir vesile ile aynı şehirde oldukları zaman birbirlerine vakit ayıran yani kısaca birbirini bilen hisseden kişilerdir. Üye kaydı olsa da bizleri tanımayan bilmeyen ilgilenmeyen arkadaşları ne yazık ki bir dost olarak göremiyorum. En kısa sürede fırsat bulup mesajı bulunmayan üyeler üzerinde bir temizlik yapıcaz, herkesin bilgisine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl Yazar comment_195330 Şeker kırmızının tatlısını yemeyen kalmasın duyan duymayana söylesin. Heyoo Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 201312 yıl comment_195406 Benim bu forumda üye olarak kabul ettiğim kişiler; sabahları birbirinme günaydın diyen; birbirinin derdinden tasasından sevincinden haberdar olan; bir vesile ile aynı şehirde oldukları zaman birbirlerine vakit ayıran yani kısaca birbirini bilen hisseden kişilerdir. Üye kaydı olsa da bizleri tanımayan bilmeyen ilgilenmeyen arkadaşları ne yazık ki bir dost olarak göremiyorum. En kısa sürede fırsat bulup mesajı bulunmayan üyeler üzerinde bir temizlik yapıcaz, herkesin bilgisine. Hay agzin bal kaymak yesin sayin abim... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın