Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl Yazar comment_194693 Bu nasıl çıkmıyor ben anlamıyorum dokunmam lazım. 5-6 kat atiyorlar iste enteresan ama videolarda adam farlari korumaya almiyor komple arabayi yaptiktan sonra bir tirnakla farlarin uzerindekileri sokuyor ) birgun kafan atarsa ve paran varsa yaparsin iste Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl comment_194695 5-6 kat atiyorlar iste enteresan ama videolarda adam farlari korumaya almiyor komple arabayi yaptiktan sonra bir tirnakla farlarin uzerindekileri sokuyor ) birgun kafan atarsa ve paran varsa yaparsin iste Nerde... Kafa atmaz artık o evreler geçti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl Yazar comment_194696 Nerde... Kafa atmaz artık o evreler geçti Koydum ya video mat beyaz M3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 201312 yıl Yazar comment_194702 ne içtin Nerdeee dedi ya "e"yi uzatsaydi benim gibi sorun olmazdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_269917 Arkadaşlar ben ciddi ciddi düşünüyorum. Konu açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim. Cevap atarken iletimi alıntı yaparsanız takip etmem daha kolay olacak. Aracımı mat ST sarısı, Mat siyah veya mat kırmızı kaplatmayı düşünüyorum. Parlak yada mat aracım için yakışacağını düşündüğüz renkleri söyler misiniz? Bu arada linkte bir tane sarı leon var onun rengi de hoşuma gitti. https://www.facebook.com/pages/Auto-Club-Gaziantep/193846044129076?ref=stream&hc_location=timeline Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl Yazar comment_269921 Arkadaşlar ben ciddi ciddi düşünüyorum. Konu açılmış olduğu için yeni konu açmak istemedim. Cevap atarken iletimi alıntı yaparsanız takip etmem daha kolay olacak. Aracımı mat ST sarısı, Mat siyah veya mat kırmızı kaplatmayı düşünüyorum. Parlak yada mat aracım için yakışacağını düşündüğüz renkleri söyler misiniz? Bu arada linkte bir tane sarı leon var onun rengi de hoşuma gitti. https://www.facebook.com/pages/Auto-Club-Gaziantep/193846044129076?ref=stream&hc_location=timeline Fikirlerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler Mat sarı leon güzel olmuş gerçekten. Olur neden olmasın fakat arabanizda lokal boya olmamalı. Mertcan konunun başında GMG demiş araştırdım gerçekten çok iyi bir yere benziyor. Ve 2 tane Focus 3 buldum aynı araba hatta ama renk farkli(mobilden giriyorum sizin araç ne bilmiyorum) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_269922 Mat sarı leon güzel olmuş gerçekten. Olur neden olmasın fakat arabanizda lokal boya olmamalı. Mertcan konunun başında GMG demiş araştırdım gerçekten çok iyi bir yere benziyor. Ve 2 tane Focus 3 buldum aynı araba hatta ama renk farkli(mobilden giriyorum sizin araç ne bilmiyorum) Valla mavi hali daha güzelmiş Parası bolmuş, sıvamaya yer arıyomuş, kaportaya komple sıvamış gibi duruyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_269938 Sedefli beyaz mı yaptırsam acaba? Güzel olur gibi.. ruhsatı değiştirmeye de gerek kalmaz hem.. Yalnız lokal boya olmaması lazım denmiş.. rütuşlu yerler de buna dahil mi? minik boyutlarda rütuşlu yerler var bikaç tane.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl Yazar comment_269962 Sedefli beyaz mı yaptırsam acaba? Güzel olur gibi.. ruhsatı değiştirmeye de gerek kalmaz hem.. Yalnız lokal boya olmaması lazım denmiş.. rütuşlu yerler de buna dahil mi? minik boyutlarda rütuşlu yerler var bikaç tane.. Tabi ama bu dediğim folyoyu çıkartmaya gittiğinizde folyoyla birlikte geliyor rütuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_269963 Tabi ama bu dediğim folyoyu çıkartmaya gittiğinizde folyoyla birlikte geliyor rütuş. Rütuş önemli değil de onunla birlikte devamı da gelmesin, endişem o Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_269966 Benim de tavanda var, o zaman ben çıkartmaya gittiğimde araç cabrio olacak yaşasııınnnn Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_269967 Benim de tavanda var, o zaman ben çıkartmaya gittiğimde araç cabrio olacak yaşasııınnnn Valla bizim sanayideki ustalara kalırsa tavanı komple kesip branda bile çekerler Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın