Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Gunduz Fari Tercihi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

yanmıyordur herhalde ya da power led degıl

• Yanıt 122
  • Görüntüleme 24,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Bumu lasım şema

• Ben aldım ve taktım. Bi sorun yaşamadım. 15 gün içindede geldi kargo Aracıma yaptığım ve yapmayı düşündüğüm ufak modifikasyonlar konusunda daha detaylı fotoları var orayada bakabilirsin

• Sinyalde renk değişimi felan olmuyo. Aldığım urün tesisatıyla birlikte geliyor. Kontağı açtığınızda otamatik olarak çalışıyor. Bi düğme felan yok yani. Parklar acılıncada ışıkta biraz azalma oluyo. M

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

tabi klasik olarak oem DRLli bixenon farın 1000tl olduğunu hatırlatmak isterim.

Çifti mi 1000 Tl yoksa tane olarak mı satılıyor bu orjinal olan 

Yanıtlama zamanı:

çift.

Bu fiyata tum hersey dahil miydi?

(Montaj haric)

Montajda da bir cok ugras vardi.

İstanbul'da yaptiran var miydi hatirlayamadim?

Yanıtlama zamanı:

Bu fiyata tum hersey dahil miydi?

(Montaj haric)

Montajda da bir cok ugras vardi.

İstanbul'da yaptiran var miydi hatirlayamadim?

montaj ve montajda gerekenler(röle kablo filan) hariç. yani far, ampuller, balast fiyatı. montaj için açtığım konuyu inclerseniz kendiniz bile yaparsınız.

Yanıtlama zamanı:

montaj ve montajda gerekenler(röle kablo filan) hariç. yani far, ampuller, balast fiyatı. montaj için açtığım konuyu inclerseniz kendiniz bile yaparsınız.

Yazdiklarini takip ediyorum :)

Yalniz Aydin Baran'in montajindaki durumu toparlayacak bir usta burada yok desem dogru olur.

Yanıtlama zamanı:

Yazdiklarini takip ediyorum :)

Yalniz Aydin Baran'in montajindaki durumu toparlayacak bir usta burada yok desem dogru olur.

nasıl yani? anlatımın çıktısını alırsanız en kötü elektrikçi bile yapar, sadece diyot bulunmayabilir.

Yanıtlama zamanı:

nasıl yani? anlatımın çıktısını alırsanız en kötü elektrikçi bile yapar, sadece diyot bulunmayabilir.

Kimse yapmak istemiyor anlaminda.

Sanirim onumuzdeki aylarda bunu deneyecegim :)

Yanıtlama zamanı:

Hayır arkadaşlar araba çalışmıyorken zayıf yanıyo çalıştıktan sonra güçleniyo bide parklar açılınca kısılıyo ondan yoksa bayağı güçlü de, güçlü olan fotoyu yükleyemedim boyutu büyük diyo...

yanmıyordur herhalde ya da power led degıl

Can kardeş kafama takıldı şimdi acaba benim ki power led olandan değil mi ondan mı böle kısık yanıyo?

Yanıtlama zamanı:

Hayır arkadaşlar araba çalışmıyorken zayıf yanıyo çalıştıktan sonra güçleniyo bide parklar açılınca kısılıyo ondan yoksa bayağı güçlü de, güçlü olan fotoyu yükleyemedim boyutu büyük diyo...

Can kardeş kafama takıldı şimdi acaba benim ki power led olandan değil mi ondan mı böle kısık yanıyo?

guclu olanı gorsem bı yerde bende alıcam su dık olanlardan... ama su power led olayı beya onemlı

Yanıtlama zamanı:

guclu olanı gorsem bı yerde bende alıcam su dık olanlardan... ama su power led olayı beya onemlı

yok power ledmiş benim ki parlak olan varda yükleyemiyorum resimleri tavsiye ederim sanalpazardakini muhteşem...

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bugün aliexpress ten aldığım dikey gündüz farı nı taktırdım akşam eve dönerken polis durdurdu bunları sök birdahaki sefere ceza yazarım dedi bunlar yasak mı? Böyle bir hakkı var mı? Bu işin kanunu nedir acaba?

Yanıtlama zamanı:

Bugün aliexpress ten aldığım dikey gündüz farı nı taktırdım akşam eve dönerken polis durdurdu bunları sök birdahaki sefere ceza yazarım dedi bunlar yasak mı? Böyle bir hakkı var mı? Bu işin kanunu nedir acaba?

nasıl yanı? zorunlu olcaktı bıde

Yanıtlama zamanı:

Sanmam yasak olsa fabrika çıkışlı arabalara da söktürmesi gerekir.Benimde arabamda var yatay olandan hiç çeviren olmadı şuana kadar.Bence arabanda Atatürk resmi yada Bayrağımız varsa ondan yapmıştır.

Yanıtlama zamanı:

Sanmam yasak olsa fabrika çıkışlı arabalara da söktürmesi gerekir.Benimde arabamda var yatay olandan hiç çeviren olmadı şuana kadar.Bence arabanda Atatürk resmi yada Bayrağımız varsa ondan yapmıştır.

Polis bayrak yada Atatürk düşmanı mı neden ondan yapsın. Yanlış anlaşılma var sanırım ortada yoksa gündüz farı yasak değil. Bazı arkadaşlar gibi gece vakti sade gündüz farı ile gitmeye çalıştıysanız ondan söylemiş olabilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.