Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190198 bu akşam saat 19,30 cnn türkte yayınlanacak olan top gear adlı oto programında focus st ve lüks bir arabanın aksiyon sahnesi yer alıcak tüm focus st sevenlerinin izlemesini istedim buda linki http://tv.cnnturk.com/topgear Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190210 topgear cnn türkte altyazılı mı çıkıyor Dublajlı çıkıyor malesef. Keşke alt yazılı çıksa Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl Yazar comment_190211 yok dublajlı abi altyazılı çıkmasını çok istiyorsunuz neden dir ? Ekim 5, 201312 yıl Abdullahcan Mara tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190212 Ben adamlara mail attım. Altyazılı olsun diye. Ülkemizde altyazılı programların izlenme oranı düşük o yüzden dublajlı yapacağız , ama orjinal dilde isterseniz uyduda digiturkte dsmartta orjinal dilde izleyebilsirsiniz dediler. Ben de ama o zaman da %100 anlayamıyorum , en azından tekrarlarından birini altyazılı yapın dedim. Bu önerinizi değerlendirecğiz deiler. İnşallah kabul ederler. BU arada sözkonusu bölüm yıllar önce yayınlanan bölüm. Oradaki araba ST değil ST body kitli 2.0 dizel olması lazım. Yıllar önce konuşmuştuk bu forumda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190240 Ben adamlara mail attım. Altyazılı olsun diye. Ülkemizde altyazılı programların izlenme oranı düşük o yüzden dublajlı yapacağız , ama orjinal dilde isterseniz uyduda digiturkte dsmartta orjinal dilde izleyebilsirsiniz dediler. Ben de ama o zaman da %100 anlayamıyorum , en azından tekrarlarından birini altyazılı yapın dedim. Bu önerinizi değerlendirecğiz deiler. İnşallah kabul ederler. BU arada sözkonusu bölüm yıllar önce yayınlanan bölüm. Oradaki araba ST değil ST body kitli 2.0 dizel olması lazım. Yıllar önce konuşmuştuk bu forumda. 1.6 EcoBoost Bence de altyazılı olsa iyiydi.Sanki otomobil prog. çok izleniyorda; dublajlı izlenecek al işte ben izlemiyorum aptal sesler duyunca.. Alıştık orjinale.Hitap edilen kesime önem vermek lazım biraz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190263 Hitap edilen kısım çok dar, reytinge bakarlar. Altyazılıyı insanların %70-80'i izlemiyor belki de izleyemiyor, benim ve sizin gibi orjinalini bilenler/alışanlar için de altyazı büyük bir eziyet. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190266 Programdan sonra focus büyük ihtimalle pert bir daha kullanılmayacak acaba Jeremy Clarkson'a rica etsek arka tampon ekini ve son susturucuyu bana gönderir mi?(Spoileride işin içine katsan bana çok kızar mı?) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190269 Corsa,Panda reklamından sonra sıra geldi ona http://video.cnnturk.com/canli-yayin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190270 Corsa,Panda reklamından sonra sıra geldi ona http://video.cnnturk.com/canli-yayin bu arada pandanın 4*4 ünü türkiyede satışı varmı aklıma geldi birden ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190284 Ben izleyemedim. Tekrari ya da netten izleyebilecegimiz bir yer var mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın