Abdullahcan Mara Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2013 bu akşam saat 19,30 cnn türkte yayınlanacak olan top gear adlı oto programında focus st ve lüks bir arabanın aksiyon sahnesi yer alıcak tüm focus st sevenlerinin izlemesini istedim buda linki http://tv.cnnturk.com/topgear 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 topgear cnn türkte altyazılı mı çıkıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 topgear cnn türkte altyazılı mı çıkıyor Dublajlı çıkıyor malesef. Keşke alt yazılı çıksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 (düzenlendi) yok dublajlı abi altyazılı çıkmasını çok istiyorsunuz neden dir ? Ekim 5, 2013 Abdullahcan Mara tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Ben adamlara mail attım. Altyazılı olsun diye. Ülkemizde altyazılı programların izlenme oranı düşük o yüzden dublajlı yapacağız , ama orjinal dilde isterseniz uyduda digiturkte dsmartta orjinal dilde izleyebilsirsiniz dediler. Ben de ama o zaman da %100 anlayamıyorum , en azından tekrarlarından birini altyazılı yapın dedim. Bu önerinizi değerlendirecğiz deiler. İnşallah kabul ederler. BU arada sözkonusu bölüm yıllar önce yayınlanan bölüm. Oradaki araba ST değil ST body kitli 2.0 dizel olması lazım. Yıllar önce konuşmuştuk bu forumda. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 olabilir haklısın abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Bak şimdi daha çok çekti ilgimi...:)) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Ben adamlara mail attım. Altyazılı olsun diye. Ülkemizde altyazılı programların izlenme oranı düşük o yüzden dublajlı yapacağız , ama orjinal dilde isterseniz uyduda digiturkte dsmartta orjinal dilde izleyebilsirsiniz dediler. Ben de ama o zaman da %100 anlayamıyorum , en azından tekrarlarından birini altyazılı yapın dedim. Bu önerinizi değerlendirecğiz deiler. İnşallah kabul ederler. BU arada sözkonusu bölüm yıllar önce yayınlanan bölüm. Oradaki araba ST değil ST body kitli 2.0 dizel olması lazım. Yıllar önce konuşmuştuk bu forumda. 1.6 EcoBoost Bence de altyazılı olsa iyiydi.Sanki otomobil prog. çok izleniyorda; dublajlı izlenecek al işte ben izlemiyorum aptal sesler duyunca.. Alıştık orjinale.Hitap edilen kesime önem vermek lazım biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Hitap edilen kısım çok dar, reytinge bakarlar. Altyazılıyı insanların %70-80'i izlemiyor belki de izleyemiyor, benim ve sizin gibi orjinalini bilenler/alışanlar için de altyazı büyük bir eziyet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Programdan sonra focus büyük ihtimalle pert bir daha kullanılmayacak acaba Jeremy Clarkson'a rica etsek arka tampon ekini ve son susturucuyu bana gönderir mi?(Spoileride işin içine katsan bana çok kızar mı?) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murathan Özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 televizyon başina Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Corsa,Panda reklamından sonra sıra geldi ona http://video.cnnturk.com/canli-yayin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murathan Özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Corsa,Panda reklamından sonra sıra geldi ona http://video.cnnturk.com/canli-yayin bu arada pandanın 4*4 ünü türkiyede satışı varmı aklıma geldi birden ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 ama focusu çok fena uçurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Ben izleyemedim. Tekrari ya da netten izleyebilecegimiz bir yer var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap