Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190111 Selamaleykum .. arkadaşlar 2012 model fort fokus aracımın sabahları işe giderken viteslerin geçişlerinde zorlanma oluyor mesela 1 den 2 vitese geçerken ser geçiyor.. bu acaba havanın soğuk olmasındanmı kaynaklanıyor? ve soğuk havada olan bi durum ..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190112 aynı olay bende de oluyor o gün arabayı ilk çalıştırdığımda oluyor yada gün içinde uzun süre çalıştırmadan tekrar denemelerde başıma geliyo 1 den 2 ye geçerken Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190113 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus I → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190117 Belki aks kecenizden yag kaciriyordur.sanziman yagi azalirsa vites gecisleri sertlesebilir.serviste aks kecesinde kacak var mi kontrol ettirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190118 Bilgi: Satın alıp kullandığınız arabayı biraz bilmek lazım sanırım fort fokus = Ford Focus stil = Style Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190119 Sayın Çağatay, aynen senin yazdıklarını yazmak üzereydim;cevabını görünce vazgeçtim. "fort fokus" tamam söylenirken böyle ama,hiç mi arabanın kaportasına vs ya da ruhsata bakmaz insan? Selamaleykum .. arkadaşlar 2012 model fort fokus aracımın sabahları işe giderken viteslerin geçişlerinde zorlanma oluyor mesela 1 den 2 vitese geçerken ser geçiyor.. bu acaba havanın soğuk olmasındanmı kaynaklanıyor? ve soğuk havada olan bi durum ..bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... Sayın Coşkun,dur ben bir el atayım... Üniversitenin birinde Fizyoloji dersinde hoca erkek penisini anlatırken bayan öğrencilerden biri: "Hocam peniste sert bir kemik var değil mi?" diye sorunca, hoca: "Yok kızım sana öyle gelmiştir" demiş... Hem reklamcı olacağım,hem milletin reklamını yapacağım hem de fort fokus stil aracım olacak... Beni darlandırır. Vites konusuna gelince de benimki manuel,attıkça gidiyor vallahi...Soğuk sıcak dinlemiyor. Ha tabii bazılarınınki soğukta biraz sıkıntı çıkarır ama genel bir sorun değil bu. Bazılarının ki de ilk başta takılır ,şöyle bir durur ama ısındıkça,yol aldıkça basar gider. Ekim 4, 201312 yıl Ayhan C. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl Yazar comment_190124 ne demek istiyosun Ayhan c. çözemedim...? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190125 Soğuk havalarda normal yağ ideal sıcaklığına vardığında sert değil dimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190126 erkek penisi > xxxxx Bu sifat tamlamasi miydi hocam? Konuya gelirsek: azcik kemikliligin zarari olmaz ama coksa sorun bence. Aks kecesinden yag sizdirma sorunu olabilir. En dogru yol servise gostermek. Sogukla sicakla alakasi yok asiri sertlesmenin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190127 ne demek istiyosun Ayhan c. çözemedim...? valla bende çözemedim ama kötü bir niyet yoktur içinde focustan girmiş penisten çıkmış sayın ayhan c. Ekim 4, 201312 yıl O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl Yazar comment_190128 Soğuk havalarda normal yağ ideal sıcaklığına vardığında sert değil dimi evet aynen Fatih kardeş.. belli bi süre sonra normalleşiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190129 evet aynen Fatih kardeş.. belli bi süre sonra normalleşiyor. O zaman sorun yok abi şanzıman yağını bi kontrol ettir yinede. Bendede aynı problem vardı şanzıman yağını değiştirdiğimde kalmamıştı heralde yada tam hatırlamıyorum ama devam etseydi fark ederdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl Yazar comment_190130 O zaman sorun yok abi şanzıman yağını bi kontrol ettir yinede. Bendede aynı problem vardı şanzıman yağını değiştirdiğimde kalmamıştı heralde yada tam hatırlamıyorum ama devam etseydi fark ederdim Evet yinede servise baktırmam lazım zaten senelik bakımı da geldi.. bakımını yaptırırken onada baktırim.. ilgi ve alakadar arkadaşlara teşekkür ederim..kardeşim..eyvallah > xxxxx Bu sifat tamlamasi miydi hocam? Konuya gelirsek: azcik kemikliligin zarari olmaz ama coksa sorun bence. Aks kecesinden yag sizdirma sorunu olabilir. En dogru yol servise gostermek. Sogukla sicakla alakasi yok asiri sertlesmenin. yok kardeşim aşırı bir sertleşme değil... yumuşak bi geçiş beklentisi yerine sert bi geçiş oluyor ama sonra düzeliyor... ayrıca şu Türkçeyi lastik gibi biyerlere çekmeyelim...saygılar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190135 Çok soğuk havalarda sertleşmesi normal. Çok soğuklarda aracın vitesini değiştiremediğimi hatırlıyorum soğuk motorda. Ama dış hava sıcaklığı 15-20 derece ve zor geçiş varsa yağ seviyesi kontrol edilmeli. Ben bir aracıma Atf yağı koydurdum, ilk halinden bile daha yumuşak geçişler sağladı ve orjinal yağın sertleştiği havalarda o yağ ile gayet rahat geçişler sağlıyordum. Aman servise söylemeyin atf koyun diye, 500 kelime eder koyulmaz yağı özel bunun cart curt diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190139 @Yahya Coşkun, Türkçe'yi lastik gibi bir yerlere çekmeyelim derken? Nereye çekmişim ki ben? @, beyin anlattığı hikayeye ufak bir gönderme yaptım sadece. Arkasından da konuyla alakalı düşüncelerimi yazdım. Siz nasıl anladınız, nereye çektiniz bilemem tabi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın