Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Vites Geçişlerinde Sertleşme (Sert Geçiş)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

@Yahya Coşkun, öncelikle hoş geldiniz, forumda kalıcı olmayı düşünüyorsanız kendinizi ilgili bölümde tanıtmanızı dileriz.  

İkincisi vites geçişleri ile ilgili arkadaşların da yazdığı gibi yağ seviyesi kontrol edilmeli, aks keçesi kaçağına bakılmalı, yani yakınma servis yetkilisine iletilmeli, sorun ısınınca geçtiğine göre serviste tekrar etmesi zayıf ihtimal dahi olsa.

Forumda bazı arkadaşlar Türkçe öğretmenliğine soyunmadan önce arkadaşın bunu espri mahiyetinde yaptığını düşünebilseler iyi olurdu.

Aracına tanıtım kutucuğunda "fokus stil Plas paket DYB" yazan kişinin bunu cehaletten yapmadığı açıktır, defalarca bu forumda "ayfon", "Füzyon", "Sümbül" gibi esprili tanımlar kullanıldı geçmişte de. 

Forumda verimli ve faydalı kullanılabilir bir ortam olabilmesi için kişilerle değil içerikle uğraşmamız lazım.

Yok 11 numaralı kural ihlali olarak görüyorsanız bu forumdaki herkesi uyarmanız lazım, yazıma olabildiğince dikkat eden ben dahil.

Konu dışına taşan kısımları, hatta mesajın tümü gerek görürse moderatör tarafından silinebilir.. 

Yanıtlama zamanı:

Aslında bende geçmişte de çok tartışılan ve acaba benim araçda da ( aks yağ kaçağı serviste sorup olumlu cevap almama rağmen) acaba varmıdır, kuşkusuna bir ölçüde başka bir açıdan bakılıp ( vites geçişleri) su serpmek oldu....

Bu arada evet bir servise danışmakta fayda var gibi....

Yanıtlama zamanı:

Benim vitesle ilgili bir sorunum yoktu. Direksiyonu çevirdiğinde ses geliyordu servise gittim aks keçelerini değiştirmişlerdi.

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Benim vitesle ilgili bir sorunum yoktu. Direksiyonu çevirdiğinde ses geliyordu servise gittim aks keçelerini değiştirmişlerdi.

direksiyonu sonuna kadar çevirdiğinde gelen o sesten mi bahsediyorsun umut kardeşim yoksa farklı bi ses mi

Yanıtlama zamanı:

direksiyonu sonuna kadar çevirdiğinde gelen o sesten mi bahsediyorsun umut kardeşim yoksa farklı bi ses mi

Tam kırdıgında ses gelir zaten abi. Bende çevirirken uğultu vardı.

Yanıtlama zamanı:

Tam kırdıgında ses gelir zaten abi. Bende çevirirken uğultu vardı.

anladım sorunun düzeldimi peki bi sıkıntın yoktur inşallah

Erkan Baldemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

anladım sorunun düzeldimi peki bi sıkıntın yoktur inşallah

Şu anda yok. Teşekkürler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.