Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189566 Evet arkadaslar yol tutus konusunda yere goge sigdirilamayan Alfa nin can cekismesini izleyebilirsiniz. Kendi acimdan videoyu pek keyifli bulmasam da focus ve giulietta nin yol tutuslari hakkinda fikir veren bir video.. http://www.youtube.com/watch?v=OVW-nAuYeNg Not: Fiesta chip li deniliyor ki egzoz dan attigi duman buna bir kanit olabilir. Daha once verildiyse kusura bakmayin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189573 Fiesta'da Focus'da chip'li focus ilteber abinin arabası. Focus mk2.5 öyledir onda esp bile yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189577 Fiesta'da Focus'da chip'li ama focus 90'lık ilteber abinin arabası. Focus mk2.5 öyledir onda esp bile yok Yakup 90'lık değişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189578 yanlız bakmayın , fiesta ile focus ta tam çizgiye oturtamadılar arabaları , aslında inanılmaz fark açabilirlerdi , alfa daki çocuk çizgileri filan iyi oturttu ama araba tırt işte Ekim 2, 201312 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189579 Yakup 90'lık değişti Benimde aklımda öyle kalmıştı ama rengi jantı plaka şusu busu aynı olunca okadar tesadüf olmaz dedim 109 artı chip yani ? yanlız bakmayın , fiesta ile focus ta tam çizgiye oturtamadılar arabaları , aslında inanılmaz fark açabilirlerdi , alfa daki çocuk çizgileri filan iyi oturttu ama araba tırt işte Aynen öyle virajları dış yerine içten alınca araba bir yere kadar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189580 Aynen öyle virajları dış yerine içten alınca araba bir yere kadar.. yanlız nekadar yanlış girilirse girilsin ; focusta fiestada tutunuyorya , alfada kiler ondan da uyuz oldular zaten .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189581 Benimde aklımda öyle kalmıştı ama rengi jantı plaka şusu busu aynı olunca okadar tesadüf olmaz dedim 109 artı chip yani ? Aynen öyle virajları dış yerine içten alınca araba bir yere kadar.. İkiz araç buldu. Tamponlar , jantlar YC plakadan YMN ' ye aktarıldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189582 admalar reno kangoo ile filan piste çıkıyor , gerçekten kendimden çok utanıyorum yaa ... şu piste çıkmadım ya .... En kısa zamanda goPro bağlayıp piste ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189584 admalar reno kangoo ile filan piste çıkıyor , gerçekten kendimden çok utanıyorum yaa ... şu piste çıkmadım ya .... En kısa zamanda goPro bağlayıp piste ... 6 Ekimde etkinlik var Tolga Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189587 6 Ekimde etkinlik var Tolga her hafta olmuyormu zaten , birgüne uydurup birkaç arakadaşla girerim artık , yağmursuz soğuk bir günde araba daha iyi gider Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189589 her hafta olmuyormu zaten , birgüne uydurup birkaç arakadaşla girerim artık , yağmursuz soğuk bir günde araba daha iyi gider Yok her hafta olmuyor. Şu ana kadar her ay yapıldı gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189605 @Tolga Başaran, Forumda duyur abi, belki denk gelir bir kaç kişi daha katılır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189606 Bende bir video vardı Gui için çok ağır konuşuyorlardı diyorum. Meğer bu videoymuş zaten. 19:10 civarında arabayı yerden yere vuruyorlar zaten ki biri Alfa'cı bunların. Pistte 116d'yi çok beğenmişlerdi. (aşağıda) http://www.youtube.com/watch?v=Vf2QKghns9M Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189611 Panpalar Çok iyi testleri var bu arkadaşların Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın