Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl Yazar comment_189617 Fiesta'da Focus'da chip'li focus ilteber abinin arabası. Focus mk2.5 öyledir onda esp bile yok Yakup Focus 2 veya 2.5 kullanmadim ama sanki onlarin yol tutusu daha iyi gibime geldi 3 e gore ? Cunku sinirlari zorlayan bir insan olarak f3 un diger C sinifi rakiplerine gore aman aman bir farki oldugunu gormedim.. Yada soyle soyleyeyim arac yoncalarda, uzun virajlarda gayet iyi fakat dusuk hizlarda atiyorum 60-70 civarlarinda direksiyonu sallayinca resmen e30 a bagliyor ki ustundeki lastiklerde yol tutus konusunda en iyisi Turanza ER300. Bunun icin farkli bir konu acacaktim denk gelmesi iyi oldu f3 f2.5 a kiyasla yol tutusu nasildir ? Mesela abim de 2009 model C-max var o bile sanki daha iyi yol tutuyor suspansiyonlari sert ve enfes bir direksiyon hissiyati var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189618 Evet arkadaslar yol tutus konusunda yere goge sigdirilamayan Alfa nin can cekismesini izleyebilirsiniz. Nasıl böyle bir kanaate vardın hiç anlamadım. Hem en düzgün çizgiyi takip ediyor, hem en temiz dönen, hem de en az diğerleri kadar hatta genelde diğerlerinden hızlı olarak... Can çekişen olsa olsa motor gücü olabilir, hele ki Multair ise, dizelse o da normal Scirocco ise viraj dönmeyi pek bilmeyen biri tarafından sürülüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl Yazar comment_189620 Nasıl böyle bir kanaate vardın hiç anlamadım. Hem en düzgün çizgiyi takip ediyor, hem en temiz dönen, hem de en az diğerleri kadar hatta genelde diğerlerinden hızlı olarak... Can çekişen olsa olsa motor gücü olabilir, hele ki Multair ise, dizelse o da normal Scirocco ise viraj dönmeyi pek bilmeyen biri tarafından sürülüyor. Bu kaniya suradan vardim. Giulietta nin pilotu cok iyi, cok iyi olmasina karsin focusun pilotu daha once araba yarisi bile oynamamis gibi kullaniyor.. Yani plotaj namina pek birsey goremedim.... Butun bu etkenlere ragmen one gecemiyor gecemedigi gibi fark yiyor *virajlarda. Heh denilene gore focus chipliymis + yay ve jant varsa o zaman yazdigim seyi hemen editleyebilirim. Ama gercek olan sudur focusun pilotu fiesta ve giu ya kiyasla cok iyi degil Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189621 Hem en düzgün çizgiyi takip ediyor, hem en temiz dönen, hem de en az diğerleri kadar hatta genelde diğerlerinden hızlı olarak... Doğrudur fakat videoda kullanan kişiler sonlara doğru çok kötülüyorlar aracı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189622 Gui pilotu gayet iyi...Ama sonuçta burası pist ve bunlar pist aracı değil büyük motorlar çok beygirler olayı değiştirir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189686 Yakup Focus 2 veya 2.5 kullanmadim ama sanki onlarin yol tutusu daha iyi gibime geldi 3 e gore ? Cunku sinirlari zorlayan bir insan olarak f3 un diger C sinifi rakiplerine gore aman aman bir farki oldugunu gormedim.. Yada soyle soyleyeyim arac yoncalarda, uzun virajlarda gayet iyi fakat dusuk hizlarda atiyorum 60-70 civarlarinda direksiyonu sallayinca resmen e30 a bagliyor ki ustundeki lastiklerde yol tutus konusunda en iyisi Turanza ER300. Bunun icin farkli bir konu acacaktim denk gelmesi iyi oldu f3 f2.5 a kiyasla yol tutusu nasildir ? Mesela abim de 2009 model C-max var o bile sanki daha iyi yol tutuyor suspansiyonlari sert ve enfes bir direksiyon hissiyati var. İkisininde iyi olduğu yerler var ortalama benzerler.Konu dışına çıkmayı sevmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl Yazar comment_189713 İkisininde iyi olduğu yerler var ortalama benzerler.Konu dışına çıkmayı sevmem. Sanada birşeyi sevdiremedik Yakup. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189718 focusta yay var jant var artı daha güçlü alfa dan bu durumda, o yüzden bu şekilde yürümeleri gayet normal Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189731 focusta yay var jant var artı daha güçlü alfa dan bu durumda, o yüzden bu şekilde yürümeleri gayet normal Guli de yay ve jant yok mu yani tahta ile geliyor o Sanada birşeyi sevdiremedik Yakup. Sen yine sürmeden sevmeye çalıştın ben 5 senedir bildiğim araba ile sayısız test yaptığım araç ile kıyaslama yapmaya çalışıyorum ikiside farklı elden çıkma araç değil. Böyle düşün birde. Birini değil ikisinide severim zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189732 Guli de yay ve jant yok mu yani tahta ile geliyor o Sen yine sürmeden sevmeye çalıştın ben 5 senedir bildiğim araba ile sayısız test yaptığım araç ile kıyaslama yapmaya çalışıyorum ikiside farklı elden çıkma araç değil. Böyle düşün birde. Birini değil ikisinide severim zaten at arabası abi o taktırdım bugün nozülleri güzel bir ayar yaptık ama teki bozuk çıktı bende aynı 0,216mm bosch olanından zar zor buldum aldığımızın yarı fiyatına mükemmel oldu şimdi yardımların için sana da ayrıca teşekkür ediyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189734 at arabası abi o taktırdım bugün nozülleri güzel bir ayar yaptık ama teki bozuk çıktı bende aynı 0,216mm bosch olanından zar zor buldum aldığımızın yarı fiyatına mükemmel oldu şimdi yardımların için sana da ayrıca teşekkür ediyorum Hadi ya olmazsa onu geri yollayalım diyeceğim de boşver değmez.Hayırlı olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189737 at arabası abi o taktırdım bugün nozülleri güzel bir ayar yaptık ama teki bozuk çıktı bende aynı 0,216mm bosch olanından zar zor buldum aldığımızın yarı fiyatına mükemmel oldu şimdi yardımların için sana da ayrıca teşekkür ediyorum Nozül ne ya? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189740 Nozül ne ya? Enjektörlerin memesi abi. değiştirdim onları 0,216 mm taktık pistonlara daha fazla mazot göndermek için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201312 yıl comment_189773 Enjektörlerin memesi abi. değiştirdim onları 0,216 mm taktık pistonlara daha fazla mazot göndermek için. Daha fazla mı yakacak şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 201312 yıl comment_189775 Daha fazla mı yakacak şimdi Daha az yakacak desem kıyamet kopar basmayınca orj enjektörlerim kadar yakacak çünkü çıkışlar ne kadar büyük olsada pompanın gönderdiği mazotu püskürtecek ama bastığım zaman daha çok yakacak tabi önceki memelerde enjektörler çok yoruluyordu çıkışlar zayıf olduğu için bunda öyle bi durum olmayacak özetleyebildim umarım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın