Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Xenon Degil Park Ampulu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bir park lambasının bu kadar aydınlatması şaşırtıcı.

t4nzc.jpg

t4nzq.jpg

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• bende kullandım biliyorum. dediğimi anlamanız için canlı görmeniz lazım elimde kendi aracıma ait fotoğrafta var ama yüklemeye üşendim 9 tane 5050 smd ledin göz alması söz konusu değil.

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Park ampülü olduğu için göz almaz pek. Çakma xenon olsaydı Ozan dahil çoğu üye uyarıyı yapardı   Hatta farlar açıkken üstte mavimsi beyazımsı bir mum gibi ışık verir. 1400 lümenlik farın içinde seç

• Selami Ünal
    Selami Ünal

Tecrübeleriniz için teşekkürler, çok zorlamadı açıkcası, kendi parçasıymış gibi yerleşti...   Uygulamayı yaptıktan sonra farkettim ki, gerçekten çok güzel bir aydınlatma veriyor. Abartı veya göz al

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun demekle beraber

Hamid bey o da ne öyle ampül kaç mumluk yaaaa :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aydınlattığı. Bir yer yok anca fari aydınlatıyor.

resmin sol alt köşesinde aydınlattığı yer mevcut

Hayırlı olsun demekle beraber

Hamid bey o da ne öyle ampül kaç mumluk yaaaa :kıhkıh:

teşekkür ederim.benim ampül kesince arkadaşım verdi fazlalık varmış. bende şaştım

Yanıtlama zamanı:

Yakışmış... Bende sarı ampüller var ama pek yakıştırmıyordum...

Marka model no alabilirmiyiz ? :)

Selami Ünal tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakışmış... Bende sarı ampüller var ama pek yakıştırmıyordum...

Marka model no alabilirmiyiz ? :)

philips photon, arkadaşdan aldığım için kutusu yoktu modeli bilmiyorum ama bordo zeminli 9 led üzerinde

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Photon ürünleri iyi oluyor. Üstünde renk sıcaklığınıda belirtiyor. Porselen-seramik tabanlı oluyor genellikle. Çan çin çon ledlerin 3-4 katı fiyatlı ama değer :)

tabanı biraz kalın. zor oturdu yerine esnetmem gerekti biraz. ömrü ne kadar olacak bakalım :)

Yanıtlama zamanı:

tabanı biraz kalın. zor oturdu yerine esnetmem gerekti biraz. ömrü ne kadar olacak bakalım :)

Sayın Bilgi,karşıdaki sürücü siz olsaydınız ve gözleriniz yol dahil hiçbir şey göremeseydi bu ampülü takana ne derdiniz?

Fotoğrafa bakarken bile gözlerim kamaştı. Hele bir de gerçekte karşıma gelse!!!

Umarım ampülünüzün ömrü çok kısa olur. :mad:

Ayhan C. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sayın Bilgi,karşıdaki sürücü siz olsaydınız ve gözleriniz yol dahil hiçbir şey göremeseydi bu ampülü takana ne derdiniz?

Fotoğrafa bakarken bile gözlerim kamaştı. Hele bir de gerçekte karşıma gelse!!!

Umarım ampülünüzün ömrü çok kısa olur. :mad:

fotoğrafta böyle çıkar gerçekte farın yanında görmezsiniz bile.

Yanıtlama zamanı:

fotoğrafta böyle çıkar gerçekte farın yanında görmezsiniz bile.

Sayın Karsavuran,öyle deme... Gerçekte de aynen öyle kullananlar var. Çok kızıyorum ama...

Yanıtlama zamanı:

Park ampülü olduğu için göz almaz pek. Çakma xenon olsaydı Ozan dahil çoğu üye uyarıyı yapardı :)

Hatta farlar açıkken üstte mavimsi beyazımsı bir mum gibi ışık verir. 1400 lümenlik farın içinde seçmek zordur.

Yanıtlama zamanı:

Park ampülü olduğu için göz almaz pek. Çakma xenon olsaydı Ozan dahil çoğu üye uyarıyı yapardı :)

Hatta farlar açıkken üstte mavimsi beyazımsı bir mum gibi ışık verir. 1400 lümenlik farın içinde seçmek zordur.

Sayın Kasımoğlu, o halde sayın Bilgi'den rica edelim; aynı fotoğrafı aynı şartlarda bir de farlar açıkken çeksin.

Ben de rahat rahat gidip yatağıma uyuyayım. :P

Yanıtlama zamanı:

Sayın Karsavuran,öyle deme... Gerçekte de aynen öyle kullananlar var. Çok kızıyorum ama...

bende kullandım biliyorum. dediğimi anlamanız için canlı görmeniz lazım elimde kendi aracıma ait fotoğrafta var ama yüklemeye üşendim :D

9 tane 5050 smd ledin göz alması söz konusu değil.

Yanıtlama zamanı:

Sayın Kasımoğlu, o halde sayın Bilgi'den rica edelim; aynı fotoğrafı aynı şartlarda bir de farlar açıkken çeksin. Ben de rahat rahat gidip yatağıma uyuyayım.

Evde h7 ampülde var kuvvetli ledlerde. Ama bir sorun güç kaynağın var mı neyle çalıştıracaksın onları diye. Olsaydı h7 ve kuvvetli ledi bir arada yakardım ve bu ledler bozuk derdiniz eminim. Fotoğrafta öyle çıkmasının nedenini kendinizden düşünün.Gece karanlıkta uyurken birden bire ışıklar yandığında ve uyandığınızda nasıl görüyorsunuz? Her gün yanan ışık sanki güneş olmuş vuruyor gözünüze. Buda öyle işte :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.