Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Almak İçin Bekleyenler Listesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

focus 2,5 u ötv indirimi var diye aldım...39 a full sanrufluydu..çok ucuzdu..hemen aldım..nasılsa 2 sene sonra f3 çıkacak,o çıkıncaya kadar benzinlide olsa konforu yeter diyip aldım focus 2,5 benzinliyi..iyi de etmişim,kullandım mis gibi..sonrada sattım...

• Yanıt 168
  • Görüntüleme 28,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aynen öyle,bizde can sıkıntısından lak lak yapıyoz....Korkum yakında Focus 3 için bekleyenler mapushanesine dönüşmesi..Çünkü beklemekten sıkılıp,sinirlenip bir kaç tane otosan yetkilisini pataklayabil

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Param olsun hiç düşünmem f3 alırım, görende araç boş sanacak. Zevkini alır sonra gerekirse yine değişiriz. Nolcak yani... Yeterki para olsun. Yatırım değil ki araba 40 yıl düşünüp bekleyelim, yeter ki

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Ahhh ahhh; evlensen ev geçindirsen, kira yada ev kredisi ödesen, biraz fatura ödesen.Mal mülk edinmeye çalışsan birde üzerine çoluk çocuk bunların aynısını söyleyebilirmisin acaba Herkes ister b

Yanıtlama zamanı:

focus 2,5 u ötv indirimi var diye aldım...39 a full sanrufluydu..çok ucuzdu..hemen aldım..nasılsa 2 sene sonra f3 çıkacak,o çıkıncaya kadar benzinlide olsa konforu yeter diyip aldım focus 2,5 benzinliyi..iyi de etmişim,kullandım mis gibi..sonrada sattım...

Ama yenge istediği için aldın :D

Kendin itiraf ettin bunu abicim daha focus 3 konuları yeni açılmaya başlanmıştı :D

Yanıtlama zamanı:

lafım yok sana.....öle öle...hıhı sen haklısın....tamam...iyiki pinokyo degilsin burnun ekrandan cıkardı bu gece... :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ama yenge istediği için aldın :D

Kendin itiraf ettin bunu abicim daha focus 3 konuları yeni açılmaya başlanmıştı :D

Hadi be..sallama..yok öyle bişi..yazmadım ben öyle bişi hiçbir yerde...sadece eşim bilmez benzinli,alalım dedi bende aldım dedim,o söyledi diye almadım,benimde kafama yttı yukarıda yazdığım şekilde...hem onun istediği oldu hemde benim...asl eşim al dedi diye almadım...

Yanıtlama zamanı:

Bu mesaj abicim

Ben araba alırken de eşimi karıştırmıştım işe,sonuçta 5 Bin TL benzin parası ödemek durumunda kaldım 18 ayda smile.gif) Zaten Ligt diyorlardı,araba yüzünden süper light'a çıktı adımız smile.gif) Ama artık yeni arabada son sözü ben söyleyeceğim,nasıl mı ? "Tamam Hayatım" laugh.gif

buyrun efendim

YkP CgTy tarafından düzenlendi
: Ogünüm tam mesaj için o sayıyı tıkla yeni link verecek site

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

lafım yok sana.....öle öle...hıhı sen haklısın....tamam...iyiki pinokyo degilsin burnun ekrandan cıkardı bu gece... :D

yaaa işte böyle kabul ettirirler adama işte....sen iftira at at sonrada gariban üyelerle dalga geçin geçin,taciz edin sonrada haklıyız diyin....benim alnım açık kardeşim,biz delikanlı adamız,bizde yalan yanlış olmaz....

Yanıtlama zamanı:

ulen tevfikmi sööledi,pis satıcı,bende özel konuştum,sır verdim adama,gitmiş sana anlatmış,ağzında bakla ıslanmıyor dedikoducunun yaaa....

zaten bu iletinde olayı dogruluyorsun sen eminmisin hukukcumusun gugukcumusun kardeşim...kendi kendini inkar ediyorsun.....battın bu gece...sus artık..sus...

Yanıtlama zamanı:

Bu mesaj abicim

Ben araba alırken de eşimi karıştırmıştım işe,sonuçta 5 Bin TL benzin parası ödemek durumunda kaldım 18 ayda smile.gif) Zaten Ligt diyorlardı,araba yüzünden süper light'a çıktı adımız smile.gif) Ama artık yeni arabada son sözü ben söyleyeceğim,nasıl mı ? "Tamam Hayatım" laugh.gif

buyrun efendim

İleti gözden kaçmasın :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

53. msj abicim :D

buyrun efendim

ne işte şimdi eşim söyledi de aldım mı yazıyor burada..eşimi işe karıştırdım diye yazmışım....eşiminde gönlü olsun diye aldım ama ben de istedim tabiki,çünkü en azından konforu yaşamak istedim,denemiş oldum....Bu arada kardeşim sizin işiniz gücünüz yokmu,aylar ncesinin mesajlarını saklıyorsunuz,sonrada getirip koyuyorsunuz ortayaç..pes yani..allah bilir şu kaset,dinleme v.s.işlerinde de parmağınız vardır..korkulur sizden....istifa ediyorum işte...yoksa daha tehlikeli şylerimi felan bulursunuz mazallah..... :D

Yanıtlama zamanı:

Abicim kıvırma artık :D

Zaten Ligt diyorlardı,araba yüzünden süper light'a çıktı adımız http://www.focusclub...fault/smile.gif) Ama artık yeni arabada son sözü ben söyleyeceğim,nasıl mı ? "Tamam Hayatım" http://www.focusclub...fault/laugh.gif

Buna ne deyeceksin :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu mesaj abicim

buyrun efendim

B ileti tamamen komiklik olsun diye yazılmıştı,maksat muhabbet olsundu..o zamanlar sizin samimiyetinize kanmışım demekki,espri yaptık ortamı sıcak bulunca..ne bileyim ben meğerse siz beni tuzağ düşürüp,kayda almışssınız şakacıktan söylediklerimi bile..komplocular sizi....

Yanıtlama zamanı:

itiraf et kurtul...tek secenek sunuyorum sana...evet haklılar de konu kapansın...bu kadar basit.......nasıl mı şöle.......tamer kaadağlının kaseti gibi...yoksa chatlerdeki loglar acılırsa daha kötü olur osnucun...

Yanıtlama zamanı:

Ogün nerden aklında kaldı da buluyorsun :D

Bora abi seni bende kurtaramam artık :P :P :naughty::kıhkıh:

Unutmamak lazım hiç bişeyi Yakubum :D

B ileti tamamen komiklik olsun diye yazılmıştı,maksat muhabbet olsundu..o zamanlar sizin samimiyetinize kanmışım demekki,espri yaptık ortamı sıcak bulunca..ne bileyim ben meğerse siz beni tuzağ düşürüp,kayda almışssınız şakacıktan söylediklerimi bile..komplocular sizi....

Valla abicim konuyu bir incele orda geyiklik bişey yok gayet citti söylüyorsun

Ayrıca dikkat çekmek istediğim bir nokta var

Ben araba alırken DE eşimi karıştırdım olaya diyorsun

orda ki ayrı yazılmış "de" Senin her işinde yengemizin onayını almak zorunda olma hissiyatını ön plana çıkartıyor :D

Yanıtlama zamanı:

BORA.....biz ogünle tertemiz alınlarımızı senin kirli dudaklarına öptürmeyiz kardeşim..................... :kıhkıh::P:naughty:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.