Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Almak İçin Bekleyenler Listesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yaşadım bu duyguları bilirim saygılar üstad..cok güzel özetlemişin...kibarca olmuş gerçi ama olsun....

forumu zor durumda bırakmamak için :kıhkıh: saturday night fever olsaydı konu o zaman değişirdi ya da 18 :+ olsaydı..Özelden çoklu çet olmuyor mu acebaaa..çünkü çette de pek rahat konuşulmuyor....sonuçta forumun düzeyinin düşmemesi de lazım....zellikle bu konu f3 konusuysa....mesela bu muhabbeti sohbet blümünde yapsaydık keşkem...bence yakup buraları kırpsın bu konuda rockerroller-madmax usta aşıklar bölümüne transfer etsin....

• Yanıt 168
  • Görüntüleme 28,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aynen öyle,bizde can sıkıntısından lak lak yapıyoz....Korkum yakında Focus 3 için bekleyenler mapushanesine dönüşmesi..Çünkü beklemekten sıkılıp,sinirlenip bir kaç tane otosan yetkilisini pataklayabil

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Param olsun hiç düşünmem f3 alırım, görende araç boş sanacak. Zevkini alır sonra gerekirse yine değişiriz. Nolcak yani... Yeterki para olsun. Yatırım değil ki araba 40 yıl düşünüp bekleyelim, yeter ki

• Aydın Baran
    Aydın Baran

Ahhh ahhh; evlensen ev geçindirsen, kira yada ev kredisi ödesen, biraz fatura ödesen.Mal mülk edinmeye çalışsan birde üzerine çoluk çocuk bunların aynısını söyleyebilirmisin acaba Herkes ister b

Yanıtlama zamanı:

chat 7 den beri açıkmış :D

unutmuşum

Sonrada bana kız saatle niye oynadın diye... :D

Yanıtlama zamanı:

Showroom'da plastik direksiyonu tutunca, benim efsanem oldu. :ban:

tabi bin comfort a sonra at oradan buradan..... :) elegance + alcantra deri ye binde bi öyle konuş...... :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burası Focus 3 için bekleyenler kıraathanesine dönmüş. :)

Aynen öyle,bizde can sıkıntısından lak lak yapıyoz....Korkum yakında Focus 3 için bekleyenler mapushanesine dönüşmesi..Çünkü beklemekten sıkılıp,sinirlenip bir kaç tane otosan yetkilisini pataklayabiliriz...O zaman Sanal Alemde volta atıp gün sayacağımız çizikler atacağımız sanal mapushane duvarları lazım olacak... :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün itibarıyla bekleyişimin 6.Ayı...Hadi bekleyenler clübü üyeleri,sizde ne kadar süredir F3 almak için beklediğinizi yazın....

Yanıtlama zamanı:

fiili olarak 10 ay... ama spy resimleri dolaşmaya başladığından beri 1,5-2 sene diyuebiliriz...:yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Spy resimlerine bakarsan ben 3 senedir bekliyorum kardeş....İlk f3 fortolarını hala saklarım mesela nostalji olsun diye..Ama bir tane photoshop f3 resmi vardı o çok güzeldi,şimdiki yerine keşke o olsaydı...

Yanıtlama zamanı:

Spy resimlerine bakarsan ben 3 senedir bekliyorum kardeş....İlk f3 fortolarını hala saklarım mesela nostalji olsun diye..Ama bir tane photoshop f3 resmi vardı o çok güzeldi,şimdiki yerine keşke o olsaydı...

Bende öyle bi resim görmüştüm bikaç sene önce belkide aynısıydı. Harika görünüyordu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende öyle bi resim görmüştüm bikaç sene önce belkide aynısıydı. Harika görünüyordu.

O resmi akşam evdeki leptap çalışırsa koyucam buraya...

Yanıtlama zamanı:

O resmi akşam evdeki leptap çalışırsa koyucam buraya...

Tamam.

Ben kaydetmemiştim ama görünce bilirim hemen omuydu değilmiydi diye.

Yanıtlama zamanı:

bekliyoruz işte... FIV e az kaldı...

Yanıtlama zamanı:

bende ozamanki fake focus 3 lerden begendiklerimi koyayım bari...

16356.jpg16407.jpg16477.jpg16504.jpg

Tevfik tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.