EmreOzturk Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Bende f3'ü almak için yeni sistemlerini bekleyenler arasındayım. 2012'nin ilk çeyreğinde siparişimi vermeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 bubalar ne güne duruyorlar ogullarına almak için........ki.....alsınlar kardeşim....alla alla....bubalık kolaymı...binsinler kendileri abdik gubidik şeylere...ogulları binsin ecobosstta..olay budur kardeşimmmm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Ben C-max i bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 aydıncım...bütün yol boyu söylemin aklımda geçti film şeridi gibi.... bubanlara alacagın opel corsa yaris fiesta-fusion grande punto honda jazz ama senin sedanı versekte özlemin olan mondeo ikinci el alsan herkes mutlu olsa diye düşündüğüm hayal buydu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 fenkli,97has,drmert,hector,emre baran ve rockerroller...Şimdilik bekleyenler bunlar yani..Madmax yok,o kendine D segmenti yani Kamyon alacakmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 aydıncım...bütün yol boyu söylemin aklımda geçti film şeridi gibi.... bubanlara alacagın opel corsa yaris fiesta-fusion grande punto honda jazz ama senin sedanı versekte özlemin olan mondeo ikinci el alsan herkes mutlu olsa diye düşündüğüm hayal buydu.... Abi çok güzel söylüyorsun bizimde aklımızdan geçti ama ev kredisi beni bağlıyor, yinede bişeyler alabilirim ama aldımmı tam olsun istiyorum. 2,5 sene var evin kredisinin bitmesine. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 fenkli,97has,drmert,hector,emre baran ve rockerroller...Şimdilik bekleyenler bunlar yani..Madmax yok,o kendine D segmenti yani Kamyon alacakmış evet ben pusuda ve yakın takipteyim.. inşallah o eksik donanımlar da gelir de ecoboostuma kavuşurum... gelmezse almayacağım muhtemelen... hele de bu ekranlarla falan hiç düşünmüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 evet ben pusuda ve yakın takipteyim.. inşallah o eksik donanımlar da gelir de ecoboostuma kavuşurum... gelmezse almayacağım muhtemelen... hele de bu ekranlarla falan hiç düşünmüyorum... evet daha farklı seçenekler düşünebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 2013-14 sezonunu bekliyorum. Çok pis dalacam piyasaya. 50 ila 100 Bin lira bandında bir araç alacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Param olsun hiç düşünmem f3 alırım, görende araç boş sanacak. Zevkini alır sonra gerekirse yine değişiriz. Nolcak yani... Yeterki para olsun. Yatırım değil ki araba 40 yıl düşünüp bekleyelim, yeter ki o an'a uyumlu olsun... Saygılar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Param olsun hiç düşünmem f3 alırım, görende araç boş sanacak. Zevkini alır sonra gerekirse yine değişiriz. Nolcak yani... Yeterki para olsun. Yatırım değil ki araba 40 yıl düşünüp bekleyelim, yeter ki o an'a uyumlu olsun... Saygılar Ahhh ahhh; evlensen ev geçindirsen, kira yada ev kredisi ödesen, biraz fatura ödesen.Mal mülk edinmeye çalışsan birde üzerine çoluk çocuk bunların aynısını söyleyebilirmisin acaba Herkes ister bu söylediklerini yapmak. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Para olsun o zaman da aynı abi kapı; para yani değil mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Para olsun o zaman da aynı abi kapı; para yani değil mi ? Para olsun focusa ne gerek var audi a4 bmw 320d gibi araçlar dururken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Onurcum Focus alacak kadar param olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Ben Param çok da olsa Focus alırım..Takıntılıyım abi...Mazeretim var,Focusçuyum ben... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap