Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Cam Çizgisi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

iyi akşamlar arkadaşlar,

bugün silecek suyu doldururken fark ettim ki ön camın ortasını belirtmek için bir ok koymuşlar birde altındaki plastiğe bir ok koymuşlar ikisi birbirini tutmuyor resimlerde daha net göreceksiniz. acaba sorun camı yanlış yerleştirmelerinden dolayı mı yoksa arabada herhangi bir esneme filan mı oldu yüksek arabalarda oluyor bu esneme ama bunda olur mu acaba.

post-4900-0-85101700-1378401732.png

post-4900-0-88628300-1378401747.png

Yanıtlama zamanı:

konuyu görene dek fark etmemiştim. yarın sabah ilk iş bu klavuz çizgileri kontrol edeceğim.

Yanıtlama zamanı:

O kadar montaj hatası olabilir birşey. Kozmetik olarak görüntüde gözü tırmalayan bir sorun yoksa böyle şeyleri dert edip keyfinizi kaçırmayın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

kozmetik olarak kaputu açmadan görmek biraz zor üstten bakmak gerekli değişen birşey yok ufak bir hata deyip geçmek lazım oda nazarlık olsun artık :) focus 3 sahipleri sizin araçlardada varmı böyle bir problem

Yanıtlama zamanı:

henüz bakmadım ama yerleştirilirken olmuştur mm lik hata. camları opel fabrikasında robot yerleştiriyor. sanırım ford da öyledir. robotun algılaması için konmuş bir işaret olabilir. fitillerimi değiştiren usta ön camların yapıtırıcısının çok etkili olduğunu ve parmağına temas ettikten sonra deri hastalığı olmuş. zor iyileşmiş. cam zor sökülüyor dedi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ford dada robotlar yerleştiriyor olması lazım öyle bir video izlemiştim camı söktürmeye gerek yok sanırım böyle bişey için ama ilerde kayarsa daha çok o zaman sorun olur

Yanıtlama zamanı:

Montaj sonrasındaki görsel kontrol araçlarından birisidir. 

Toleransı aşan araç ayrıntılı incelenir.

Belli ki bu imalat toleransları dahilinde.

Sola çekiyor mu araba? (Bu soru şaka idi)

Yanıtlama zamanı:

Ufak tefek detaylara bu kadar takılıyorsanız ohoo :) 

Araba bu eskir illa doğal şartlardan havadan tozdan sudan çamurdan yoldan herşeyden bi şekilde etkileniyor sağında solunda yamukluk çizgisinde eğiklik yoksa takur tukur sesler yoksa ben devam ederim keyfimi çıkarmaya  :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

zaten ufak bir kayma var onuda sorun yapmıyorum ama detaylara baya bi takılırım hastalık mıdır nedir bilemedim ki :) bagaj kapağının arka stoplarla olan boşluklarında bi sıkıntı var o serviste ayarlanır ama şöyle bi sorun var arkaya 3 kişi oturunca çukurlarda filan çok ince bi gacur gucur ses geliyor onuda herkes duyamıyo ama benim kulağımı tırmalıyor resmen çok takıntılı oldum :) aracı alalı 3 ay kadar oldu 8bin kmye geldi hava filtresi değişecek şimdi sadece her 7,500 de değiştirmeyi düşünüyordum ama araç uzun yoldaydı karadeniz turu yaptı şimdi geldi ancak yapabiliyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.