Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Apple, 10 Eylül Için Özel Etkinlik Duyurdu - Iphone 5S Iphone 5C

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

iPhone 5C ön siparişi 13 Eylül‘de başladı ve aradan 24 saat geçti. Gün 14 Eylül oldu ve rakamlar açıklandı. İlk gün ön sipariş rakamının 1 Milyon‘un üzerine çıktığı bilgisi paylaşıldı ve Apple bu adımını tabiki başarı olarak değerlendirdi.

5S rakamları ise 20'sinden sonra belli olacak beklenti tabiki 2 milyon üzeri satış. (ilk gün için) (i5 2 milyon'u geçmişti)

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 18,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

işte bilgiler 5C geldi iPhone 5s'de tanıtıldı.  İlk duyuru mesajın sonunda son duyuru en üsttedir.     5S ise 3 adet GOLD rengi eklenmiş. Çift led flash ve 64 bit vs doğru çıktı     20'sinde s

• Onur Sezgin
    Onur Sezgin

10.09.13 topla hepsini 32..ios kaç..7..topla 39...apple hesabı yanlış yapmış...bu sunumdan bişey olmaz

• o kadar uzamaz geçen sene  lansman 12 ios 6 19 iphone 5 21   bu senede bezer aralıklarla olur lansman 10 ios 7 17 iphone 5s(?) 20 gibi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

iPhone 5C ön siparişi 13 Eylül‘de başladı ve aradan 24 saat geçti. Gün 14 Eylül oldu ve rakamlar açıklandı. İlk gün ön sipariş rakamının 1 Milyon‘un üzerine çıktığı bilgisi paylaşıldı ve Apple bu adımını tabiki başarı olarak değerlendirdi.

5S rakamları ise 20'sinden sonra belli olacak beklenti tabiki 2 milyon üzeri satış. (ilk gün için) (i5 2 milyon'u geçmişti)

100dolar daha ver 5s al ya...niye 5c alır ki insan :) kadınlar alıyordur renkli olsun diye :)   "kırmızı alıcam ben..elbisemin yanında çok güzel duracak" :P

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

100dolar daha ver 5s al ya...niye 5c alır ki insan :) kadınlar alıyordur renkli olsun diye :)   "kırmızı alıcam ben..elbisemin yanında çok güzel duracak" :P

İşte her durumun tersi var, niye 100 dolar verip onu alayım diyenler gibi.. Ucuz olsun iphone olsun bu kadar yani. Aslına bakarsan 100 dolar az değil yaklaşık %18 demek kontratlı olarak %50 fark var. 

Yanıtlama zamanı:

İşte her durumun tersi var, niye 100 dolar verip onu alayım diyenler gibi.. Ucuz olsun iphone olsun bu kadar yani. Aslına bakarsan 100 dolar az değil yaklaşık %18 demek kontratlı olarak %50 fark var. 

5s de alacağı özellikler için değer bence...

Yanıtlama zamanı:

http://www.apple.com/ios/whats-new/

tüm liste burada, sizin cihaz ne kadar güncel bilmiyorum ama eski cihazlarda bazı özellikler olmuyor bunlarda sayfanın en altında yazıyor.

Yayınlandığında sizin cihaz güncelleme var diye uyarıcak. Pil yeterince doluyken güncelle diyeceksiniz olacak. Bedelsizdir.  

18 Eylül'de güncelleyebilirsin :yeah: iTunes üzerinden yani tavsiyem bu 18 eylül'de indirip restore etmek :)

Dün akşam ipade IOS7 geldi. Biraz uğraştım hatta Fransa Slovenya maçının 3. çeyreğini hiç izleyemedim.  Bizim retina 16 GBlık zaten 3.5u falan IOS 12.5 falan hafıza vardı. Bunun 1.5u müsaitti. IOS7 915 MB olarak geldi. İndir dedim indirmedi. 3.5 boş yer istiyor bir sürü işe yarar şeyi silmek zorunda kaldım . 3.6 yer açtım. BU sefer de inmemeye başladı hata veriyor. %60 batarya vardı ama ben anladım elektrik istiyor. Elektriğe bağladım gene olmuyor. Baktım Ipad sapıtmış internet yok görünüyor. Ama var . ceptelde internet var aynı ağdan bağlanan ipadde yok. Kapa aç yaptım ve inmeye başladı. Inının ne kadar yavaş inme süresi 56 saat (ondan elektrik istemiş). 

Bıraktım yattım saat 5 te uyandım ki tamamlanmış murulmuş sadece reboot ve kayıt lazım ....İşin kötü tarafı ekstra hiç bir şey harcamamış hala 3.5 boş görünüyor ve ben uygulamaları sildiğimle kaldım. 

Sabah 11 yaşındaki oğluma gösterdim hiç beğenmedi. Bu ne yaaa çizgi film gibi olmuş dedi  :) 

Yanıtlama zamanı:

Dün akşam ipade IOS7 geldi. Biraz uğraştım hatta Fransa Slovenya maçının 3. çeyreğini hiç izleyemedim. Bizim retina 16 GBlık zaten 3.5u falan IOS 12.5 falan hafıza vardı. Bunun 1.5u müsaitti. IOS7 915 MB olarak geldi. İndir dedim indirmedi. 3.5 boş yer istiyor bir sürü işe yarar şeyi silmek zorunda kaldım . 3.6 yer açtım. BU sefer de inmemeye başladı hata veriyor. %60 batarya vardı ama ben anladım elektrik istiyor. Elektriğe bağladım gene olmuyor. Baktım Ipad sapıtmış internet yok görünüyor. Ama var . ceptelde internet var aynı ağdan bağlanan ipadde yok. Kapa aç yaptım ve inmeye başladı. Inının ne kadar yavaş inme süresi 56 saat (ondan elektrik istemiş).

Bıraktım yattım saat 5 te uyandım ki tamamlanmış murulmuş sadece reboot ve kayıt lazım ....İşin kötü tarafı ekstra hiç bir şey harcamamış hala 3.5 boş görünüyor ve ben uygulamaları sildiğimle kaldım.

Sabah 11 yaşındaki oğluma gösterdim hiç beğenmedi. Bu ne yaaa çizgi film gibi olmuş dedi :)

Bende iPhone 5e indirdim hiç beğenmedim...

Yanıtlama zamanı:

Arkadasimin 4sine indirdik bu sabah ios7yi. Ben canli duvar kagidina bakmak icin duvar kagidini degistirdim eski haline getirmek istedik ekranda dikdortgen kucuk boyutlu bir foto vardi siyah zeminli bos kalan yerlerde siyah oldugundan guzel duruyordu ios7de bunu yapamadik foto buyuyor ama kucultulemiyor ?

Yanıtlama zamanı:

bende ipad 2 var retina ekrandan bir önceki versiyon. ios 7 için listede benim cihazımda görünüyor fakat korkum bunu yüklersem cihaz yavaşlar mı? çünkü bu yazılımlar son cihazlara göre tasarlanıyor kaş yaparken göz çıkarmayayım. :)

Yanıtlama zamanı:

ios 7  yi ben beğendim , iphone 4 'de yavaşlama filan yok ...   yeni telefon almış gibi oldu :) arada değişiklikler iyi geliyor ... 

Yanıtlama zamanı:

ios 7  yi ben beğendim , iphone 4 'de yavaşlama filan yok ...   yeni telefon almış gibi oldu :) arada değişiklikler iyi geliyor ... 

ios 7 yi ipad 2 me yükledim. (biraz korku ile ) fakat şimdilik sıkıntı bir yavaşlama yok hatta çok hoşuma gitti. Apple yüzünü bayağı değiştirmiş görsellik çok farklılaşmış. herşey daha beyaz :)   yeni cihaz almış gibi....

Muhsin Karaarslan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Icloud hakkımız IOS7 den önce de var mıydı. Sanki yoktu gibi.

Eğer IOS7 ile geldiyse başlıbaşına bu bile sevmek için iyi bir neden (gerçi 5 GB çok az ama olsun) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.