Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 iPhone 5C ön siparişi 13 Eylül‘de başladı ve aradan 24 saat geçti. Gün 14 Eylül oldu ve rakamlar açıklandı. İlk gün ön sipariş rakamının 1 Milyon‘un üzerine çıktığı bilgisi paylaşıldı ve Apple bu adımını tabiki başarı olarak değerlendirdi. 5S rakamları ise 20'sinden sonra belli olacak beklenti tabiki 2 milyon üzeri satış. (ilk gün için) (i5 2 milyon'u geçmişti) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 iPhone 5C ön siparişi 13 Eylül‘de başladı ve aradan 24 saat geçti. Gün 14 Eylül oldu ve rakamlar açıklandı. İlk gün ön sipariş rakamının 1 Milyon‘un üzerine çıktığı bilgisi paylaşıldı ve Apple bu adımını tabiki başarı olarak değerlendirdi. 5S rakamları ise 20'sinden sonra belli olacak beklenti tabiki 2 milyon üzeri satış. (ilk gün için) (i5 2 milyon'u geçmişti) 100dolar daha ver 5s al ya...niye 5c alır ki insan kadınlar alıyordur renkli olsun diye "kırmızı alıcam ben..elbisemin yanında çok güzel duracak" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 100dolar daha ver 5s al ya...niye 5c alır ki insan kadınlar alıyordur renkli olsun diye "kırmızı alıcam ben..elbisemin yanında çok güzel duracak" İşte her durumun tersi var, niye 100 dolar verip onu alayım diyenler gibi.. Ucuz olsun iphone olsun bu kadar yani. Aslına bakarsan 100 dolar az değil yaklaşık %18 demek kontratlı olarak %50 fark var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2013 İşte her durumun tersi var, niye 100 dolar verip onu alayım diyenler gibi.. Ucuz olsun iphone olsun bu kadar yani. Aslına bakarsan 100 dolar az değil yaklaşık %18 demek kontratlı olarak %50 fark var. 5s de alacağı özellikler için değer bence... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 17, 2013 http://instagram.com/p/eXfXz2xJJi/ i5s slow motion video... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 http://www.apple.com/ios/whats-new/ tüm liste burada, sizin cihaz ne kadar güncel bilmiyorum ama eski cihazlarda bazı özellikler olmuyor bunlarda sayfanın en altında yazıyor. Yayınlandığında sizin cihaz güncelleme var diye uyarıcak. Pil yeterince doluyken güncelle diyeceksiniz olacak. Bedelsizdir. 18 Eylül'de güncelleyebilirsin iTunes üzerinden yani tavsiyem bu 18 eylül'de indirip restore etmek Dün akşam ipade IOS7 geldi. Biraz uğraştım hatta Fransa Slovenya maçının 3. çeyreğini hiç izleyemedim. Bizim retina 16 GBlık zaten 3.5u falan IOS 12.5 falan hafıza vardı. Bunun 1.5u müsaitti. IOS7 915 MB olarak geldi. İndir dedim indirmedi. 3.5 boş yer istiyor bir sürü işe yarar şeyi silmek zorunda kaldım . 3.6 yer açtım. BU sefer de inmemeye başladı hata veriyor. %60 batarya vardı ama ben anladım elektrik istiyor. Elektriğe bağladım gene olmuyor. Baktım Ipad sapıtmış internet yok görünüyor. Ama var . ceptelde internet var aynı ağdan bağlanan ipadde yok. Kapa aç yaptım ve inmeye başladı. Inının ne kadar yavaş inme süresi 56 saat (ondan elektrik istemiş). Bıraktım yattım saat 5 te uyandım ki tamamlanmış murulmuş sadece reboot ve kayıt lazım ....İşin kötü tarafı ekstra hiç bir şey harcamamış hala 3.5 boş görünüyor ve ben uygulamaları sildiğimle kaldım. Sabah 11 yaşındaki oğluma gösterdim hiç beğenmedi. Bu ne yaaa çizgi film gibi olmuş dedi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Dün akşam ipade IOS7 geldi. Biraz uğraştım hatta Fransa Slovenya maçının 3. çeyreğini hiç izleyemedim. Bizim retina 16 GBlık zaten 3.5u falan IOS 12.5 falan hafıza vardı. Bunun 1.5u müsaitti. IOS7 915 MB olarak geldi. İndir dedim indirmedi. 3.5 boş yer istiyor bir sürü işe yarar şeyi silmek zorunda kaldım . 3.6 yer açtım. BU sefer de inmemeye başladı hata veriyor. %60 batarya vardı ama ben anladım elektrik istiyor. Elektriğe bağladım gene olmuyor. Baktım Ipad sapıtmış internet yok görünüyor. Ama var . ceptelde internet var aynı ağdan bağlanan ipadde yok. Kapa aç yaptım ve inmeye başladı. Inının ne kadar yavaş inme süresi 56 saat (ondan elektrik istemiş). Bıraktım yattım saat 5 te uyandım ki tamamlanmış murulmuş sadece reboot ve kayıt lazım ....İşin kötü tarafı ekstra hiç bir şey harcamamış hala 3.5 boş görünüyor ve ben uygulamaları sildiğimle kaldım. Sabah 11 yaşındaki oğluma gösterdim hiç beğenmedi. Bu ne yaaa çizgi film gibi olmuş dedi Bende iPhone 5e indirdim hiç beğenmedim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Alışırsınız görünüşe, fonksiyonlara bakın. Aylardır kullanıyorum çok memnunum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Arkadasimin 4sine indirdik bu sabah ios7yi. Ben canli duvar kagidina bakmak icin duvar kagidini degistirdim eski haline getirmek istedik ekranda dikdortgen kucuk boyutlu bir foto vardi siyah zeminli bos kalan yerlerde siyah oldugundan guzel duruyordu ios7de bunu yapamadik foto buyuyor ama kucultulemiyor ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhsin Karaarslan Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 bende ipad 2 var retina ekrandan bir önceki versiyon. ios 7 için listede benim cihazımda görünüyor fakat korkum bunu yüklersem cihaz yavaşlar mı? çünkü bu yazılımlar son cihazlara göre tasarlanıyor kaş yaparken göz çıkarmayayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 GM yükleyenlerin tekrar yüklemesine gerek yok. dosya boyut olarak aynı. linuxa geçince tekrar kontrol edeceğim tam olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 ios 7 yi ben beğendim , iphone 4 'de yavaşlama filan yok ... yeni telefon almış gibi oldu arada değişiklikler iyi geliyor ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Muhsin Karaarslan Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 (düzenlendi) ios 7 yi ben beğendim , iphone 4 'de yavaşlama filan yok ... yeni telefon almış gibi oldu arada değişiklikler iyi geliyor ... ios 7 yi ipad 2 me yükledim. (biraz korku ile ) fakat şimdilik sıkıntı bir yavaşlama yok hatta çok hoşuma gitti. Apple yüzünü bayağı değiştirmiş görsellik çok farklılaşmış. herşey daha beyaz yeni cihaz almış gibi.... Eylül 19, 2013 Muhsin Karaarslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Icloud hakkımız IOS7 den önce de var mıydı. Sanki yoktu gibi. Eğer IOS7 ile geldiyse başlıbaşına bu bile sevmek için iyi bir neden (gerçi 5 GB çok az ama olsun) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 19, 2013 Icloud hakkımız IOS7 den önce de var mıydı. Sanki yoktu gibi. Vardı birşey değişmedi orada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap