Enes Duman Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 5S en az 3000 tlcik olur böyle giderse Türkiye'den alınmaz zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 iOS7 den bir görüntü bu fotoğrafı bilgisayardan görünce şaşırdım ne kadar yüksekmiş çözünürlüğü Benim telefonu ilana koydum o fiyattan 20'sine kadar satılırsa hemen sipariş geçeceğim bakalım neler olacak 9 günde gitmezse indreaam hatta ozan'a kakalayacağım nerde ilan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 cahilliğimi bağışlayın . Bu IOS7 nin ipad retina sahiplerine bir faydası var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 cahilliğimi bağışlayın . Bu IOS7 nin ipad retina sahiplerine bir faydası var mı? http://www.apple.com/ios/whats-new/ tüm liste burada, sizin cihaz ne kadar güncel bilmiyorum ama eski cihazlarda bazı özellikler olmuyor bunlarda sayfanın en altında yazıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 http://www.apple.com/ios/whats-new/ tüm liste burada, sizin cihaz ne kadar güncel bilmiyorum ama eski cihazlarda bazı özellikler olmuyor bunlarda sayfanın en altında yazıyor. Tamam bizim cihaz altta var.. compatible devices listesinde... Bu bana güncelleme olarak gelecek mi? Bir yerlerden indirmem/satın almam gerekiyor mu? Gerçekten İOS konusunda cahilim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Gerçekten İOS konusunda cahilim.. Yayınlandığında sizin cihaz güncelleme var diye uyarıcak. Pil yeterince doluyken güncelle diyeceksiniz olacak. Bedelsizdir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Tamam bizim cihaz altta var.. compatible devices listesinde... Bu bana güncelleme olarak gelecek mi? Bir yerlerden indirmem/satın almam gerekiyor mu? Gerçekten İOS konusunda cahilim.. 18 Eylül'de güncelleyebilirsin iTunes üzerinden yani tavsiyem bu 18 eylül'de indirip restore etmek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Yayınlandığında sizin cihaz güncelleme var diye uyarıcak. Pil yeterince doluyken güncelle diyeceksiniz olacak. Bedelsizdir. 18 Eylül'de güncelleyebilirsin iTunes üzerinden yani tavsiyem bu 18 eylül'de indirip restore etmek anladım aynı androiddeki güncellemeler gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 5Se 5Same demek hakaretten başka birşey değil. her ne kadar gerekliliği tartışılır olsada adamlar 64 bit masaüstü mimarisinde işlemci koymuşlar. daha ne? ve başka kimsede yok. kamerada ayrı birşey olmuş 120fps nedir arkadaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 5Se 5Same demek hakaretten başka birşey değil. her ne kadar gerekliliği tartışılır olsada adamlar 64 bit masaüstü mimarisinde işlemci koymuşlar. daha ne? ve başka kimsede yok. kamerada ayrı birşey olmuş 120fps nedir arkadaş Zaten dış görünüşten bahsediyorlar videoda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Zaten dış görünüşten bahsediyorlar videoda öyle birşey demiyor/yada ben duyamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 öyle birşey demiyor/yada ben duyamadım Eğer dış görünüşden bahsetmiyorsa komik değil zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 (düzenlendi) Eğer dış görünüşden bahsetmiyorsa komik değil zaten "we have found the way to sell exact same iphone a year later, changing nothing but the name and sell millions" diyor. bir yıl sonra tamamen aynı iphoneu satmak için bir yol bulduk, sadece adını değiştir ve milyonlarca sat. Eylül 11, 2013 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 11, 2013 "we have found the way to sell exact same iphone a year later, changing nothing but the name and sell millions" diyor. bir yıl sonra tamamen aynı iphoneu satmak için bir yol bulduk, sadece adını değiştir ve milyonlarca sat. Tamam duydum bende ama sadece dış görünüş olarak düşün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap