Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Anahtarsız Çalıştırma Sistemi Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

anahtar oraya takılıp yine düğmeye basılacak..

çeviri;

3. anahtar bu pozisyondayken, ateşlemeyi açmak için düğmeye basabilirsiniz ve motoru çalıştırın.

benden bu kadar kalanını ford a sorun :D

Şimdi bu durumda mı çalışacak arzalanmadan çalışıp çalışmadığını nasıl deneyecez :)

Resim eklendi

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 38,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• motor çalışmıyorken debriyaja basmadan düğmeye basınca açıksa kapanır kapalıysa açılır.

• Evet benim ki de aynen öyleydi. Keyfim kaçtı. Nasıl alıştıysam artık her bindiğimde iki kere basıp çalıştırıyorum. Çünkü ilkinde çalışmıyor. Sonra tekrar uzun basıyorum çalışsın diye. Teşekkürler ilgi

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Bak orada ne var

Yanıtlama zamanı:

Benim anladığım araç debriyaja basılıp basılmadığını anlayamıyor.

olabilir, ama araç çekilmediyse üstteki anlattığımızı deneyin

Şimdi bu durumda mı çalışacak arzalanmadan çalışıp çalışmadığını nasıl deneyecez :)

arızalanmasada çalışması lazım diye düşünüyorum

Yanıtlama zamanı:

olabilir, ama araç çekilmediyse üstteki anlattığımızı deneyin

arızalanmasada çalışması lazım diye düşünüyorum

şimdi anlamadığım bir konu var  zaten anahtar araç içindeyken çalışıyor doğal olarak ordaykenden düğmeye basınca çalışması gerekiyor o power düğmesi bozulursa nasıl çalışacak kafam takılan bu :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

anahtarı geçirdim oraya hiç birşey olmadı elimlede kurcaladım bişe yok yani o beyaz parça hareket etmiyor ordan çalışacağını hiç sanmıyorum...

Yahu ne adamlarsınız :)

Fortçu dayanışması bu olsa gerek gidip üşenmeden bunu mu denediniz ? :)

Yanıtlama zamanı:

şimdi anlamadığım bir konu var  zaten anahtar araç içindeyken çalışıyor doğal olarak ordaykenden düğmeye basınca çalışması gerekiyor o power düğmesi bozulursa nasıl çalışacak kafam takılan bu :D

Araç içi algılayıcısı bozulursa :yeah: 

Yok canım photoshop yaptı 2 dakika da :) 

Yanıtlama zamanı:

her cevap geldiğinde gidip denedim :D yarın başımıza geldiğinde ne yapacağımız bilmekte her zaman için fayda var forumlar bunun için değil mi  :smiley2k:  :smiley2k:  :smiley2k:  :smiley2k:  :smiley2k:

Araç içi algılayıcısı bozulursa :yeah:

Yok canım photoshop yaptı 2 dakika da :)

Araç içi algılayıcı bozulur yada bir şekilde frekans karışırsa bu yolla gideriyorsunuz.

şimdi anladım :D

Yanıtlama zamanı:

5ava9a2a.jpg

aynen bu şekilde yapıp düğmeye basınca çalışıyor ancak bu sistem pil bitmesine karşı önlem eğer kumandanın pili biterse kumanda tek başına sinyal üretip arabaya ben buradayım diyemiyor. Oraya koyunca, orada oluşturulan manyetik alan ile kumanda elektrik üretip gerekli sinyali arabaya gönderiyor.(bknz NFC)

ve evet kumandanın içindeki klasik anahtar sadece kapıyı açmak için.

not. kumandanın pilini çıkartıp bu şekilde çalıştırmayı denedim.

Yanıtlama zamanı:

not. kumandanın pilini çıkartıp bu şekilde çalıştırmayı denedim.

sonuç ?

Yanıtlama zamanı:

kılavuzun önceki sayfalarda da şu yazıyor: akü bitmesine yakınsa, sistem elektrik harcamasın diye kapanırmış ve çalıştırma düğmesi çalışmazmış. o zaman bu yöntemle arabanızı çalıştıracaksınız. yani akü son demlerini anahtarı manuel tanımak için kullanacak, immobilizer vb..

@Serdar yaman,

evet serdar kardeş düğme bozulursa işte o zaman yandınız :) yapacak bir şey yok.

umarım kimsenin başına gelmez.

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

0 mı alındı yoksa 2. El mi?

0.. kapanan başlıkta istediğiniz fiyat çok geldide yazayım dedim. tabi bunun üzerine 2 kere zam yedi ama yinede 2. el 58 vermezler sizin arabaya ancak bir tanıdık alır, sorunları sorunsuzlaşırsa.

Yanıtlama zamanı:

kılavuzun önceki sayfalarda da şu yazıyor: akü bitmesine yakınsa, sistem elektrik harcamasın diye kapanırmış ve çalıştırma düğmesi çalışmazmış. o zaman bu yöntemle arabanızı çalıştıracaksınız. yani akü son demlerini anahtarı manuel tanımak için kullanacak, immobilizer vb..

bu tam olarak nerede yazıyor? güncel klavuz ilginç olmuş yarısı ingilizce yarısı türkçe :D

ben bu yazıyı hem güncelde hem eskisinde bulamadım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.