Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183652 anahtar oraya takılıp yine düğmeye basılacak.. çeviri; 3. anahtar bu pozisyondayken, ateşlemeyi açmak için düğmeye basabilirsiniz ve motoru çalıştırın. benden bu kadar kalanını ford a sorun Şimdi bu durumda mı çalışacak arzalanmadan çalışıp çalışmadığını nasıl deneyecez Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183653 Benim anladığım araç debriyaja basılıp basılmadığını anlayamıyor. olabilir, ama araç çekilmediyse üstteki anlattığımızı deneyin Şimdi bu durumda mı çalışacak arzalanmadan çalışıp çalışmadığını nasıl deneyecez arızalanmasada çalışması lazım diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183655 olabilir, ama araç çekilmediyse üstteki anlattığımızı deneyin arızalanmasada çalışması lazım diye düşünüyorum şimdi anlamadığım bir konu var zaten anahtar araç içindeyken çalışıyor doğal olarak ordaykenden düğmeye basınca çalışması gerekiyor o power düğmesi bozulursa nasıl çalışacak kafam takılan bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183657 Bak orada ne var Anahtarı; içini çıkartmadan oraya takıp marş düğmesine basacaksın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl Yazar comment_183658 anahtarı geçirdim oraya hiç birşey olmadı elimlede kurcaladım bişe yok yani o beyaz parça hareket etmiyor ordan çalışacağını hiç sanmıyorum... Yahu ne adamlarsınız Fortçu dayanışması bu olsa gerek gidip üşenmeden bunu mu denediniz ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183659 şimdi anlamadığım bir konu var zaten anahtar araç içindeyken çalışıyor doğal olarak ordaykenden düğmeye basınca çalışması gerekiyor o power düğmesi bozulursa nasıl çalışacak kafam takılan bu Araç içi algılayıcısı bozulursa Yahu ne adamlarsınız Fortçu dayanışması bu olsa gerek gidip üşenmeden bunu mu denediniz ? Yok canım photoshop yaptı 2 dakika da Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183660 Araç içi algılayıcı bozulur yada bir şekilde frekans karışırsa bu yolla gideriyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183661 Yahu ne adamlarsınız Fortçu dayanışması bu olsa gerek gidip üşenmeden bunu mu denediniz ? her cevap geldiğinde gidip denedim yarın başımıza geldiğinde ne yapacağımız bilmekte her zaman için fayda var forumlar bunun için değil mi Araç içi algılayıcısı bozulursa Yok canım photoshop yaptı 2 dakika da Araç içi algılayıcı bozulur yada bir şekilde frekans karışırsa bu yolla gideriyorsunuz. şimdi anladım Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183662 Şimdi bu durumda mı çalışacak arzalanmadan çalışıp çalışmadığını nasıl deneyecez aynen bu şekilde yapıp düğmeye basınca çalışıyor ancak bu sistem pil bitmesine karşı önlem eğer kumandanın pili biterse kumanda tek başına sinyal üretip arabaya ben buradayım diyemiyor. Oraya koyunca, orada oluşturulan manyetik alan ile kumanda elektrik üretip gerekli sinyali arabaya gönderiyor.(bknz NFC) ve evet kumandanın içindeki klasik anahtar sadece kapıyı açmak için. not. kumandanın pilini çıkartıp bu şekilde çalıştırmayı denedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183663 not. kumandanın pilini çıkartıp bu şekilde çalıştırmayı denedim. sonuç ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183664 not. kumandanın pilini çıkartıp bu şekilde çalıştırmayı denedim. İşsiz ya ---------------- Buğra bu sana gelsin herkes bilmez FORD = Fix Or Repair Daily Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183665 kılavuzun önceki sayfalarda da şu yazıyor: akü bitmesine yakınsa, sistem elektrik harcamasın diye kapanırmış ve çalıştırma düğmesi çalışmazmış. o zaman bu yöntemle arabanızı çalıştıracaksınız. yani akü son demlerini anahtarı manuel tanımak için kullanacak, immobilizer vb.. @Serdar yaman, evet serdar kardeş düğme bozulursa işte o zaman yandınız yapacak bir şey yok. umarım kimsenin başına gelmez. Eylül 3, 201312 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183666 sonuç ? e dedim ya çalışıyor. amacı o zaten frekans karışmasıda diğer amacı İşsiz ya geçen sene denemiştim, eskiden yazları işsiz oluyordum hey gidi günler hey Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183667 0 mı alındı yoksa 2. El mi? 0.. kapanan başlıkta istediğiniz fiyat çok geldide yazayım dedim. tabi bunun üzerine 2 kere zam yedi ama yinede 2. el 58 vermezler sizin arabaya ancak bir tanıdık alır, sorunları sorunsuzlaşırsa. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 201312 yıl comment_183670 kılavuzun önceki sayfalarda da şu yazıyor: akü bitmesine yakınsa, sistem elektrik harcamasın diye kapanırmış ve çalıştırma düğmesi çalışmazmış. o zaman bu yöntemle arabanızı çalıştıracaksınız. yani akü son demlerini anahtarı manuel tanımak için kullanacak, immobilizer vb.. bu tam olarak nerede yazıyor? güncel klavuz ilginç olmuş yarısı ingilizce yarısı türkçe ben bu yazıyı hem güncelde hem eskisinde bulamadım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın