Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'u Satıp Punto Almak?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Durum o kadar sıkışık değil. Ama beyaz skydomlu bir punto evo ??? O kadar aratır mı gerçekten? Yoksa biraz fanatiklik mi var. Tamam sınıf farkı ve çekiş olarak illaki aratır ama puntonun donanımı mesela daha fazla? Çevremde bulsam bir deneyip öğreneceğim ama yok ki.

Biraz fanatiklik tabi :) Bence mantikli olur siz mercedes bmwden inip binmiceksiniz puntoya. Biraz yanlis yer bu soru için :)
  • Yanıt 50
  • Görüntüleme 7,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Şu kar savuran arkadaş mı ?

• bende diyorum niye kulaklarım çınlıyor   öncelikle multijet konusunda pek bilgili değilim ne yakar ne eder ama mertol abinin değerlerine bakınca yakmıyor resmen kokluyor   genel olarak tabiki ar

• Kesinlikle focus fanatigi degilim.ancak focus 3 e binmez olaydim.simdi baska arabalara binince begenemiyorum.hic bir araba tat vermiyor.

Yanıtlama zamanı:

Biraz fanatiklik tabi :) Bence mantikli olur siz mercedes bmwden inip binmiceksiniz puntoya. Biraz yanlis yer bu soru için :)

Uşağım kullandın mı punto?

Kullananların yorumunu almanız yeterli ağzı olan konuşur heryerde olan birşey. Değerlendirmek önemli meziyet.

Yanıtlama zamanı:

Uşağım kullandın mı punto?

Kullananların yorumunu almanız yeterli ağzı olan konuşur heryerde olan birşey. Değerlendirmek önemli meziyet.

Ozan var işte :D Eğer kotu olsaydi punto Ozan ohhh derdi focusa geçince :)

Şoylede olabilir konu sahibine soyluyorum punto yerine 2008-9 fiesta alinabilir tdci

Yanıtlama zamanı:

Ozan var işte :D Eğer kotu olsaydi punto Ozan ohhh derdi focusa geçince :)

Şoylede olabilir konu sahibine soyluyorum punto yerine 2008-9 fiesta alinabilir tdci

işte ozan'da kötü dememiş demekki soruları sorularan yer değilde kimin lafını alacağın önemli :) onu diyorum. 

Ozan'ın ohh deme kriteri kendine kalmış ben hangi marka olursa olsun sınıf atlarsam ohh diyebilirim.

Örn: Passat,Mondeo,İnsignia'dan inip bmw1 merco a audi 3 volvo v40'a binmem :)

Yanıtlama zamanı:

olabildiğince objektif olarak arada kesinlikle dağlar kadar fark yok, sınıf farkının getirdiği farklar var doğal olarak.

skydomea kadar dolu bir punto nun yanında sınıfındaki diğer araçların bir esprisi yok bana göre ister polo olsun ister fiesta.

@Feti Ercan, arkadaşlar biliyor ama sizin bildiğinizi zannetmiyorum, 2006 grande punto var bizde 3 sene tamamen bende olmak üzere epeyce kullandım, forumunu hala takip ediyorum arada sıradada olsa hala kullanıyorum, bu yüzden bu forumdaki puntoyu en iyi tanıyan üyeyimdir sanırım :) 

Yanıtlama zamanı:

olabildiğince objektif olarak arada kesinlikle dağlar kadar fark yok, sınıf farkının getirdiği farklar var doğal olarak.

skydomea kadar dolu bir punto nun yanında sınıfındaki diğer araçların bir esprisi yok bana göre ister polo olsun ister fiesta.

Genelde Fiat kötü araba üretir diye bir algı var. Punto'yu kullanan test eden birisinin bu düşünceye kapılması mümkün mü?

Yanıtlama zamanı:

Kuş serisi iyidir. Al 3 milyara 1 milyar masraf et al sana araba eşek gibi bin. Acs var Asd fren var Tempra motoru var. Arkadan itiş hem de yanı da var. :D:zha:

Bir de lastikleri indirsen...camlara en siyahından film,içeriye de kırmızı ışık... tadından yenmez.

Yanıtlama zamanı:

Genelde Fiat kötü araba üretir diye bir algı var. Punto'yu kullanan test eden birisinin bu düşünceye kapılması mümkün mü?

ne kadar ekmek o kadar köfte. pahalı rakiplerinden kötü olduğu yanları mutlaka çıkacaktır ancak kesinlikle kötü araba izlenimi yaşatmaz.

şuan sınıfında bir dezavantajı var oda yüzü çok eskidi 2006 başında piyasaya çıktı hala makyajla idare ediyor.

Yanıtlama zamanı:

Bir de lastikleri indirsen...camlara en siyahından film,içeriye de kırmızı ışık... tadından yenmez.

Aynen. Yürüyen tabut olduğu için ekstradan tabut parasıda yok.

ne kadar ekmek o kadar köfte. pahalı rakiplerinden kötü olduğu yanları mutlaka çıkacaktır ancak kesinlikle kötü araba izlenimi yaşatmaz.

şuan sınıfında bir dezavantajı var oda yüzü çok eskidi 2006 başında piyasaya çıktı hala makyajla idare ediyor.

Kaç defa isim değiştirdi kimse bilmiyor. :D Tasarım olarak çok yaşlı ve kötü değil. Ama 2006'dan beri şaside,motorda geliştirme yoksa ayvayı yedi. Birde frenleri Focus'tan iyimiymiş bunların? : D

Yanıtlama zamanı:

Aynen. Yürüyen tabut olduğu için ekstradan tabut parasıda yok.

Kaç defa isim değiştirdi kimse bilmiyor. :D Tasarım olarak çok yaşlı ve kötü değil. Ama 2006'dan beri şaside,motorda geliştirme yoksa ayvayı yedi. Birde frenleri Focus'tan iyimiymiş bunların? : D

ben biliyorum. punto olarak başladı, grande punto oldu, punto evo oldu punto olarak devam ediyor.

şaside değişiklik olduğunu sanmıyorum, gerek varmı bilmiyorum.  dizel motorda duyurulmuş bir geliştirme yok fiatın ve opelin hala kullanmaya devam ettiği bildiğimiz 1.3 75 ve 95hp dizel motor aynen duruyor zaten sorunsuz ve çok iyi bir motor, polo 1.2TDI var rakip sadece. benzinli motorlar epey geldi gitti yazmaya gerek duymuyorum.

Yanıtlama zamanı:

ben biliyorum. punto olarak başladı, grande punto oldu, punto evo oldu punto olarak devam ediyor.

şaside değişiklik olduğunu sanmıyorum, gerek varmı bilmiyorum. dizel motorda duyurulmuş bir geliştirme yok fiatın ve opelin hala kullanmaya devam ettiği bildiğimiz 1.3 75 ve 95hp dizel motor aynen duruyor zaten sorunsuz ve çok iyi bir motor, polo 1.2TDI var rakip sadece. benzinli motorlar epey geldi gitti yazmaya gerek duymuyorum.

En sonunda yola gelip başladıklari ismi koydular. :D 2006'dan beri köklü bir geliştirme olmadıysa bayağı yaşlanmış bir altyapı üzerine kurulu anlaşılan. Corsa ve Aveo ile aynı altyapıyı mı kullanıyor? Öyleyse Opelin kazık servisinden yakınanlar yaşadı.

Yanıtlama zamanı:

En sonunda yola gelip başladıklari ismi koydular. :D 2006'dan beri köklü bir geliştirme olmadıysa bayağı yaşlanmış bir altyapı üzerine kurulu anlaşılan. Corsa ve Aveo ile aynı altyapıyı mı kullanıyor? Öyleyse Opelin kazık servisinden yakınanlar yaşadı.

Altyapının yaşlanması gibi bir şey söz konusu mu bilmiyorum. Adı aynı kalsa da tabiki iyileştirmeler yapılıyor da gidip 1.3 Multijet II demelerinin bir mantığı olmaz bence.

Yanıtlama zamanı:

Altyapının yaşlanması gibi bir şey söz konusu mu bilmiyorum. Adı aynı kalsa da tabiki iyileştirmeler yapılıyor da gidip 1.3 Multijet II demelerinin bir mantığı olmaz bence.

Motorun normu değiştiriliyor. Belki de bundan önceki Euro 4 bu ise Euro 5 normunda olduğundandır herhalde.

Yanıtlama zamanı:

Motorun normu değiştiriliyor. Belki de bundan önceki Euro 4 bu ise Euro 5 normunda olduğundandır herhalde.

O sadece egzos gazlarıyla alakalı. Motor içinde dışında yazılımda bir çok revizyon ve iyileştirme yapılıyor. Bu tüm markaların tüm motorlarında sürekli olarak devam eden bir süreç.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.