Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'u Satıp Punto Almak?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben de şu anda dizel focus Tit.X var. Biraz nakite ihtiyacım var ama çok da sıkışık değilim açıkçası. Fazla geniş bir ailemiz olmadığı için ise açılır tavanlı dizel punto evo düşünüyorum. Bagaj ve arka koltuklar genellikle kullanılmıyor o yüzden sınıf küçülteyim diyorum hem nakit para girişi olur hemde yakıt ve vergi avantajı sağlarım diye düşünüyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz merak ettim?

• Yanıt 50
  • Görüntüleme 7,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Şu kar savuran arkadaş mı ?

• bende diyorum niye kulaklarım çınlıyor   öncelikle multijet konusunda pek bilgili değilim ne yakar ne eder ama mertol abinin değerlerine bakınca yakmıyor resmen kokluyor   genel olarak tabiki ar

• Kesinlikle focus fanatigi degilim.ancak focus 3 e binmez olaydim.simdi baska arabalara binince begenemiyorum.hic bir araba tat vermiyor.

Yanıtlama zamanı:

Tabiri caizse attan inip eşeğe binmiş olacaksınız. Bu durum sizin için önemli değilse focustan sonra punto bana zevk verebilir diyorsan. Değiştir.

Ama maddi durumunuz işin içinden çıkılamaacak gibi değilse eğer bence focustan vazgeçmeyin derim.

Ayrıca dizel punto 1,3 mj motora sahip olmasına rağmen ş.içinde focustan daha çok yakıt tüketecektir. Uzun yolda 90 km/h sabit hızla aynı yakıtı yakar. 120-130 la gitmeye kalkarsan mazotu sömürür.

Karar senin yinede.

Yanıtlama zamanı:

Tabii maddiyattan bahsedilince pek bişey söyleyemiyoruz... Hayırlısı olsun....

Yanıtlama zamanı:

Ozan yardımcı olur bu konuda :) Hayırlı olsun şimdiden

Şu kar savuran arkadaş mı ? :D

Yanıtlama zamanı:

Ben olsam yapardım bana mantıklı geldi. Durum göz önüne alınınca tabi

Yanıtlama zamanı:

Yakıt avantajı ne kadar olur bilmiyorum o kullanım tarzınıza bağlı da sürüş karakteristiği olarak çok ekstra bir beklentiniz yoksa gayet mantıklı.

Belirtildiği gibi Punto üzerinde en bilgilimiz olan Ozan somut bilgi verip ve karşılaştırma yapacaktır :)

Yanıtlama zamanı:

Maddi durum söz konusu ise marka model her zaman 2. plandadir benim icin. punto bencede mantikli vergi avantajiniz olacak

Yanıtlama zamanı:

bende diyorum niye kulaklarım çınlıyor :D

öncelikle multijet konusunda pek bilgili değilim ne yakar ne eder ama mertol abinin değerlerine bakınca yakmıyor resmen kokluyor :)

genel olarak tabiki aradaki sınıf farkını hissettirecektir ama ben buna kesinlikle attan inip eşeğe binmek demem iyi bir attan biraz daha kötü bir ata geçiş diyebiliriz :D

amaç nakit para olduğundan son derece mantıklı bir değişim olur skydome açıldımı diğer olumsuzluklar unutulur :)

Yanıtlama zamanı:

Ama maddi durumunuz işin içinden çıkılamaacak gibi değilse eğer bence focustan vazgeçmeyin derim.
 kesinlikle katılıyorum..
Yanıtlama zamanı:

Sayın Ercan, madem maddi sıkışıklık var; o halde iyisinden bir Şahin de iş görür. Olur mu hiç yahu, Focustan inilip başka arabaya binilir mi!

"Dur diyeydim,gitme diyeydim..."

Ayhan C. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sayın Ercan, madem maddi sıkışıklık var; o halde iyisinden bir Şahin de iş görür. Olur mu hiç yahu, Focustan inilip başka arabaya binilir mi!

"Dur diyeydim,gitme diyeydim..."

Kuş serisi iyidir. Al 3 milyara 1 milyar masraf et al sana araba eşek gibi bin. Acs var Asd fren var Tempra motoru var. Arkadan itiş hem de yanı da var. :D:zha:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Durum o kadar sıkışık değil. Ama beyaz skydomlu bir punto evo ??? O kadar aratır mı gerçekten? Yoksa biraz fanatiklik mi var. Tamam sınıf farkı ve çekiş olarak illaki aratır ama puntonun donanımı mesela daha fazla? Çevremde bulsam bir deneyip öğreneceğim ama yok ki. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.