Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201312 yıl comment_188344 Eagle F1 Asymmetric 2 bahsettiğin goodyear lastiklerini 17" olarak İ30 huyndai de test ediyoruz abi gayet başarılılar fakat fren mesafesi başarılı olmasına karşın muadilleriyle yanal ivmede pek eşdeğer bulmuyorum... yinede benim 18" prelli p zero lar kadar zımba değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201312 yıl comment_188357 yinede benim 18" prelli p zero lar kadar zımba değil Ebad farkı, araç farkı, zemin farkı, ısı farkı, sürücü farkı.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl comment_188460 Ebad farkı, araç farkı, zemin farkı, ısı farkı, sürücü farkı.... tabiikide net ölçüm bizim değil mühendisin işi abi çok detaylı yazmak istemedim ofsetler,zemin,sürücü aynı geriye kalanlar için nokta atışı yapmadık ama göreceli farkları tespit etmeye çalıştık tabiikide criminal ölçümlerde birbirinden çok uzak değerler yakalamak imkansız ama en azından lastik markalarının huyuna suyuna aşina olmak adına boş zamanlarda bir bikaç bira eşliğinde trafiğe kapalı alanları işgal ediyoruz şimdileri pazara performans lastikleriyle girmeye çalışan starmax lastiklerini bulmaya çalışıyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl comment_188470 yanal ivme Wuhuuuu... hayatımda duymadığım terimlerle konuşuluyor ya bazen, çok mutlu oluyorum :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl comment_188471 ahahah ne alaka abi ya istersen iz düşüm eksenleriyle tarif edelim x,y doğrusu üzerinden )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl comment_188475 ahahah ne alaka abi ya istersen iz düşüm eksenleriyle tarif edelim x,y doğrusu üzerinden )) Bence godalinyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl comment_188487 Bence godalinyum potanslarını kompleks parametrik impulsatörlerle güçlendirelim.. Bu sefer yemem gadolinyum olması lazım diye atlamayacağım biliyorum o reklamı artık öğrendim sayende :D :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 201312 yıl comment_188490 Bu sefer yemem gadolinyum olması lazım diye atlamayacağım biliyorum o reklamı artık öğrendim sayende :D :D Yıldırım aynı yere ikinci kez düşmez diyosun yani abi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın