Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tcs Açık Yada Kapalı Kullanmanın...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben bir kere kapatmak zorunda kaldım dik bir rampa çıkarken yolda kar vardı araç durana kadar patinaj engelledi ama çıkamadım. TCS  kapatınca araç ptinaj çekerek de olsa çıktı gerçi bunu tartışmıştık lastiklerin ebatının büyük ve geniş olması yere yapılan ağırlığı azaltıyor ve karda, buzda aracın yere tutunmasını düşürüyor diye karara varmıştık .Çünkü  bir UNO yanımdan vııııızt diye çıkmıştı aynı yokuşu

• Yanıt 63
  • Görüntüleme 31k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ESP aslında limitleri artırır ama aynı zamanda bizi de yavaşlatır. Teorisini bir tekrarlar isek; temel olarak iki aşamalı bir sistemdir. İlk müdahale hız azaltmadır. Bunu gaz kesme emri göndererek yap

• TCS basitçe patinajı önler. Ancak, bu özellikle dik yokuşlarda, karda, çamurda kalkış sorunlarına neden olabiliyor. Bu nedenle bazı durumlarda kapatmak faydalı. TCS'yi kapatınca ekranda ışık yanması l

• pardon millet bu da yanlış alarm... bu akşam yağmurda dik rampada denedim. tcs çalışıyor da ışığı da yanıyor 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ikiside aynı şey biri kulağı sağdan biri soldan tutuyor

Bunlar aynı şey demek firmalar hangisini seçerse öyle geçiyor ismi

Traction Control Sys /TCS

Anti Schlump Regelung/ASR

Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi

Yanıtlama zamanı:

ESP+TCS her zaman açık tutulmalıdır hele ki kışın karlı buzlu zeminlerde kesinlikle kapatılmamalıdır ,kışın TCS çok işe yarıyor özellikle karlı kaygan yollarda..Sadece dik yokuşta ilk kalkışta  araba sürekli patinaja düşer ve yerinden kalkamaz ve stop ederse kapatılabilir onun dışında güvenlik ve rahat sürüş için ESP+TCS hep açık olmalıdır.Kışın bol bol test ediyorum ben bunu !!!

"Yolun da hep açık olsun TCS ' nde"

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Çekiş Kontrol Sistemi diye yazar. Arabanda varsa var menüde :)

Sürücü Asistanları bölümünde

Çekiş kontrolü kapattığımda Bu sefere Esp ışığı yanıyor..acaba ESp yine aktifmidir..sadece tcs kapatmak istiyorum..

Yanıtlama zamanı:

Esp'yi kapatamıyorsunuz, aynı ışık kullanılıyor

Çok özür dilerim ama korkumdan soruyorum denenmiş bir bilgi değilmi yoksa allah muhafaza kaza kaçınılmaz..

Levent Okutan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Çok özür dilerim ama korkumdan soruyorum denenmiş bir bilgi değilmi yoksa allah muhafaza kaza kaçınılmaz..

Kaza yapacak düzeyde ciddi bir durumda esp de işe yaramaz biliyorsunuz değil mi ?

Ford kapatılmıyor diyor ama benim denemelerinde biraz salıyor akabinde tutuyordu.

Yanıtlama zamanı:

Kaza yapacak düzeyde ciddi bir durumda esp de işe yaramaz biliyorsunuz değil mi ?

Ford kapatılmıyor diyor ama benim denemelerinde biraz salıyor akabinde tutuyordu.

Teşekkürler..Gerçekten ilk defa böyle teknolojik ekipmanlı bir aracım olduğu için sayenizde öğreneceğim..Kaza yapacak düzey kısmını biraz açarmısınz..

Yanıtlama zamanı:

Ben Tecrubeleriniz ve izlenimleriniz için cevap istemiştim..Elbette öğrenmeye ve  öğrendikleirimizi öğretmeye geldim foruma..kılavuz denen şeyi Forumdaki üye abilerimizden birinin de dediği gibi ''özentisiz bir şekilde Detaya girmeden yazılımış şeyler ''..Klavuzdan bişeyler anlamadığım için buradan sordum.Tecrube bence Teorik bilgiden daha kesindir ve Açıklayıcıdır.Teşekkürler..

Yanıtlama zamanı:

Yakup'un dediği gibi artık ESP kapatılamıyor (focus st vb hariç). Ancak ESP kapatılan modellerde bile, yüzde yüz ESP kapatılmaz. ESP'nin tepki süresi geciktirilir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.