Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176112 Arkadaşlar aracımın polen filtresini bakım öncesi değiştirmek istiyorum ya da en azından bir durumunu görüp hava tutup temizlemek istiyorum.Ne yazık ki nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum..detaylı bir şekilde yerini tarif ederseniz çok sevineceğim.. Temmuz 26, 201313 yıl Ömer Önder tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176113 aracın ön sağ tarafında torpidonun arkasında altında bir yerde Temmuz 26, 201313 yıl çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176114 sanırım gaz pedalının sökülmesi gerekiyor vidosu vardı bulursam ekleyeceğim http://www.tamonservis.com/yeni-ford-fiesta-polen-filtresi-nerede-video-anlatim.html Temmuz 26, 201313 yıl Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Yasak linkler silindi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176125 Arkadaşlar aracımın polen filtresini bakım öncesi değiştirmek istiyorum ya da en azından bir durumunu görüp hava tutup temizlemek istiyorum.Ne yazık ki nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum..detaylı bir şekilde yerini tarif ederseniz çok sevineceğim.. Nerede aradınız da bulamadınız ? Araştırmadan önce tavsiyem yetkili servisi arayarak yerini 2 dk da DOĞRU şekilde öğrenmenizden yana Ayrıca hava tutup temizlenecek birşey değil bu filtre yenisi ile zamanı geldiğinde değiştirilmesi tavsiye edilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176142 focus 3lerde sag tarafta polen filtresi .focus 2lerde solda gaz pedalının orda...focus 3lerde torpidonun altında sağda yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl Yazar comment_176459 Nerede aradınız da bulamadınız ? Araştırmadan önce tavsiyem yetkili servisi arayarak yerini 2 dk da DOĞRU şekilde öğrenmenizden yana Ayrıca hava tutup temizlenecek birşey değil bu filtre yenisi ile zamanı geldiğinde değiştirilmesi tavsiye edilir. değişim periyodu 2 yıl görünüyor fakat bulunduğunuz ortama göre farklılık göstere bileceğini düşündüğüm için servis öncesi göz ile kontrol yapmak istedim. şunu anlayamadım..herşeyi servisi arayıp sormakla zaten birçok soruya cevap alınabilir..(ben kendi yöntemlerim ile araçta olabilcek yerleri göz gezdirdim ve forum içi arama yaptım) fakat bu bilgi sadece ben ve servis arasında kalır bunu öğrenmek isteyen başka kişilerde göz atarken öğrenmiş olabilir diye konu açtım.konuyu gereksiz ve yersiz görüyorsanız kilitleyebilirsiniz.ilginize teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl comment_176460 değişim periyodu 2 yıl görünüyor fakat bulunduğunuz ortama göre farklılık göstere bileceğini düşündüğüm için servis öncesi göz ile kontrol yapmak istedim. şunu anlayamadım..herşeyi servisi arayıp sormakla zaten birçok soruya cevap alınabilir..(ben kendi yöntemlerim ile araçta olabilcek yerleri göz gezdirdim ve forum içi arama yaptım) fakat bu bilgi sadece ben ve servis arasında kalır bunu öğrenmek isteyen başka kişilerde göz atarken öğrenmiş olabilir diye konu açtım.konuyu gereksiz ve yersiz görüyorsanız kilitleyebilirsiniz.ilginize teşekkürler. Eğer bizden cevap gelmezse diye dedim daha sonradan yanıt geldi zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201412 yıl comment_234394 http://www.youtube.com/watch?v=kfNbsYUnMwA malum youtube kapalı başka yerden izleme şansımız var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201412 yıl comment_234395 malum youtube kapalı başka yerden izleme şansımız var mı? Biraz beklerim derseniz Youtube yasağı kalkmış akşama izlersiniz.Yada dns ayarları değiştirerek galiba izleyenler vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201412 yıl comment_234414 Biraz beklerim derseniz Youtube yasağı kalkmış akşama izlersiniz.Yada dns ayarları değiştirerek galiba izleyenler vardı. teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201412 yıl comment_234417 malum youtube kapalı başka yerden izleme şansımız var mı? Google Chrome " zen mate " app kurarak youtube açabilirsiniz... Sadece bankacılık işlemi yaparken kapatmayı unutmayın... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235620 Arkadaşlar youtube dan haber gelmeyince aşağıdaki linkten yardım aldım. Filtreyi söktüm süpürge ile temizledim yerine taktım. Çok kirlenmemiş ama çıkarmışken yenisini takayım diye düşündüm. 80 TL fiyat verdiler.( Orijinal filtre ). http://www.paulstravelpictures.com/Ford-Focus-HVAC-Cabin-Air-Filter-Replacement-Guide/index.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 201412 yıl comment_235621 Arkadaşlar youtube dan haber gelmeyince aşağıdaki linkten yardım aldım. Filtreyi söktüm süpürge ile temizledim yerine taktım. Çok kirlenmemiş ama çıkarmışken yenisini takayım diye düşündüm. 80 TL fiyat verdiler.( Orijinal filtre ). http://www.paulstravelpictures.com/Ford-Focus-HVAC-Cabin-Air-Filter-Replacement-Guide/index.html Sponsorumuzda yan sanayi 20 orj 40 tl diye hatırlıyorum polen filtresi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın