Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Polen Filtresi Değişimi?(Nerede Olduğunu Bir Türlü Bulamadım)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracımın polen filtresini bakım öncesi değiştirmek istiyorum ya da en azından bir durumunu görüp hava tutup temizlemek istiyorum.Ne yazık ki nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum..detaylı bir şekilde yerini tarif ederseniz çok sevineceğim.. :)

Ömer Önder tarafından düzenlendi

Solved by Özer Öztürk

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 41,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

focus 3lerde  sag tarafta polen filtresi .focus 2lerde solda gaz pedalının orda...focus 3lerde torpidonun altında sağda yani

• Ömer Önder
    Ömer Önder

değişim periyodu 2 yıl görünüyor fakat bulunduğunuz ortama göre farklılık göstere bileceğini düşündüğüm için servis öncesi göz ile kontrol yapmak istedim. şunu anlayamadım..herşeyi servisi arayıp sor

Yanıtlama zamanı:

sanırım gaz pedalının sökülmesi gerekiyor vidosu vardı bulursam ekleyeceğim

http://www.tamonservis.com/yeni-ford-fiesta-polen-filtresi-nerede-video-anlatim.html

Yakup Çağatay tarafından düzenlendi
Yasak linkler silindi..

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar aracımın polen filtresini bakım öncesi değiştirmek istiyorum ya da en azından bir durumunu görüp hava tutup temizlemek istiyorum.Ne yazık ki nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum..detaylı bir şekilde yerini tarif ederseniz çok sevineceğim.. :)

Nerede aradınız da bulamadınız ?

Araştırmadan önce tavsiyem yetkili servisi arayarak yerini 2 dk da DOĞRU şekilde öğrenmenizden yana :yeah:

Ayrıca hava tutup temizlenecek birşey değil bu filtre yenisi ile zamanı geldiğinde değiştirilmesi tavsiye edilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Nerede aradınız da bulamadınız ?

Araştırmadan önce tavsiyem yetkili servisi arayarak yerini 2 dk da DOĞRU şekilde öğrenmenizden yana :yeah:

Ayrıca hava tutup temizlenecek birşey değil bu filtre yenisi ile zamanı geldiğinde değiştirilmesi tavsiye edilir.

değişim periyodu 2 yıl görünüyor fakat bulunduğunuz ortama göre farklılık göstere bileceğini düşündüğüm için servis öncesi göz ile kontrol yapmak istedim.

şunu anlayamadım..herşeyi servisi arayıp sormakla zaten birçok soruya cevap alınabilir..(ben kendi yöntemlerim ile araçta olabilcek yerleri göz gezdirdim ve forum içi arama yaptım) fakat bu bilgi sadece ben ve servis arasında kalır bunu öğrenmek isteyen başka kişilerde göz atarken öğrenmiş olabilir diye konu açtım.konuyu gereksiz ve yersiz görüyorsanız kilitleyebilirsiniz.ilginize teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

değişim periyodu 2 yıl görünüyor fakat bulunduğunuz ortama göre farklılık göstere bileceğini düşündüğüm için servis öncesi göz ile kontrol yapmak istedim.

şunu anlayamadım..herşeyi servisi arayıp sormakla zaten birçok soruya cevap alınabilir..(ben kendi yöntemlerim ile araçta olabilcek yerleri göz gezdirdim ve forum içi arama yaptım) fakat bu bilgi sadece ben ve servis arasında kalır bunu öğrenmek isteyen başka kişilerde göz atarken öğrenmiş olabilir diye konu açtım.konuyu gereksiz ve yersiz görüyorsanız kilitleyebilirsiniz.ilginize teşekkürler.

Eğer bizden cevap gelmezse diye dedim daha sonradan yanıt geldi zaten :yeah:

• 8 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

malum youtube kapalı başka yerden izleme şansımız var mı?

Biraz beklerim derseniz Youtube yasağı kalkmış akşama izlersiniz.Yada dns ayarları değiştirerek galiba izleyenler vardı.

Yanıtlama zamanı:

Biraz beklerim derseniz Youtube yasağı kalkmış akşama izlersiniz.Yada dns ayarları değiştirerek galiba izleyenler vardı.

teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

malum youtube kapalı başka yerden izleme şansımız var mı?

Google Chrome " zen mate " app kurarak youtube açabilirsiniz... Sadece bankacılık işlemi yaparken kapatmayı unutmayın...

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar youtube dan haber gelmeyince aşağıdaki linkten yardım aldım. Filtreyi söktüm süpürge ile temizledim yerine taktım. Çok kirlenmemiş ama çıkarmışken yenisini takayım diye düşündüm. 80 TL  fiyat verdiler.( Orijinal filtre ). 

http://www.paulstravelpictures.com/Ford-Focus-HVAC-Cabin-Air-Filter-Replacement-Guide/index.html

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar youtube dan haber gelmeyince aşağıdaki linkten yardım aldım. Filtreyi söktüm süpürge ile temizledim yerine taktım. Çok kirlenmemiş ama çıkarmışken yenisini takayım diye düşündüm. 80 TL fiyat verdiler.( Orijinal filtre ).

http://www.paulstravelpictures.com/Ford-Focus-HVAC-Cabin-Air-Filter-Replacement-Guide/index.html

Sponsorumuzda yan sanayi 20 orj 40 tl diye hatırlıyorum polen filtresi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.